Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболен чат

Започната от Чък Норис, Септември 07, 2015, 08:01:08 PM

« назад - напред »

dzumba

Да,но стратега е на друго мнение!;;basi

Пената за автентичния ЦСКА: Този отбор не го познавам!

an

Толкова е и цесекар значи.

Pipp0

и този мъдрец е наш кадър:hammer:
[SIGPIC][/SIGPIC]
VU+DUO4K-BLACK HOLE 3.1.0 : VU+ZERO4K-OPEN PLI7.3 : VU+ULTIMO-OPEN PLI7.3
Triax110/13E-16Е-19Е-23,5Е-28Е/Triax88/0.8W-1.9E-9E/Triax110-Motor/30W-75E/LG OLED55BX3LB

Цец0

Всеки един на негово място в такава ситуация просто би замълчал.
Но Пената отново доказа, че е доста празен в главата.
Очевидно има полза да свири на джуджето.

dzumba

Ангел Рангелов:
- Господин Пенев, кой ви би с 8:0 като треньор на ЦСКА, нанасяйки най-голямата загуба в историята на клуба? Този отбор, който ви победи, той ли е ЦСКА!?

dzumba

Я ,някаква обърквация!:)

Интер,дали знаят с коя чорба ще играят?;;basi
Нашта се готви за четвъртък,да не стане някоя греда,да се събличат с оригинала на Сан Сиро в една съблекалня?;;602

Чък Норис

ЦитатСпортният директор на ЦСКА-София Стойчо Стоилов коментира слуховете, че  клубният бос Гриша Ганчев обмисля да се оттегли. Според бившия футболист  бизнесменът е много разочарован от случващото се около "червените".

"Знам,  че г-н Ганчев е много разочарован от случващото се около ЦСКА. Първо ми  се обади, когато беше историята със старта на подготовката на групата  юноши на "Армията", която някой употреби за своя изгода. Тогава буквално  каза: "Няма смисъл от нищо, щом ще страдат деца на ЦСКА". После  доколкото знам е имало нови атаки, защото в петък ми звъняха от  ръководството да преговарям каква ще е неустойката, ако си тръгнем  по-рано от Австрия. Това е всичко, което мога да кажа", разкри Стоилов  пред "7 дни футбол".

Сега припознавачите кое цска ще припознаят? :s101

yavor1

Военизират ЦСКА, идва и Съветската армия

Предлагали пари на военни и запасняци, за  да направят сдружение, което да се ,,включи" с акции в Божковото ЦСКА.  Това съобщиха за Фрог нюз офицери. Били търсени и организации като Съюза  на запасните и други подобни.:s101

Чък Норис

Аз съм чорбаче. Обичам
с титли, купи и медали да се окичам.
А щом фалира любимият ми клуб,
веднага го припознавам с някой друг! ;;516

------------------------------------------------------

И да не кажете, че базикам само едните :worry:

dzumba

Eeее,добре че вие не ставате за базик,много сте ми далече вече!Сега ,като идваме на сбирка,в  Пловдив или в Бургас ще ни каните?;;602

Чък Норис

В Бургас, нали трябва да се ходи на море ;;573

Чък Норис

Министерството на младежта и спорта днеска окончателно погреба истинския ЦСКА и на практика направи 14-те милиона дългове към държавата да бъдат безвъзвратно загубени.
ЦитатОтчитайки обществения интерес и с желание да намали напрежението сред  привържениците на ЦСКА, Министерството на младежта и спорта едностранно  прекратява договорите на ПФК ЦСКА АД за безвъзмездно право на ползване  на ст. "Българска армия" и спортна база "Панчарево" с мотивирана заповед  на министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Причината за  прекратяване на договорите е откритото производство по обявяване в  несъстoятелност на дружеството, като основанието е предвидено в чл. 37 и  чл. 11 от двата договора. Заповедта следва да бъде изпълнена в 5-дневен  срок от уведомяване на синдика.
    Първоначално при откриване на  производството по несъстоятелност ММС е включено в списъка с кредитори с  вземане в размер на 929 109, 14 лв. за данък върху недвижим имот, такса  за битови отпадъци и лихви по тях за периода 2012 – 2015 г. на двете  бази, дължими към Столична община, които според договорите трябва да  бъдат заплатени от ползвателя на базите. В последствие Министерството на  младежта и спорта е изключено като кредитор от списъка на приетите  вземания и нито един от оздравителните планове не предвижда погасяването  на сумата от 929 109, 14 лв, с което е накърнен държавния интерес.  Прекратяването на договорите за ползване на двете бази е ефективна  възможност за гарантиране на вземането и защита на интереса на ММС.
    С  писмо с Вх. № 09-00-2871/12.07.2016 г., подписано от изпълнителния  директор Трифон Попов, ПФК ЦСКА-София ЕАД е поискало от Министерството  на младежта и спорта да му бъде предоставена възможността да ползва  възмездно ст. ,,Българска армия" и тренировъчна база ,,Панчарево".
    Единствената  законова възможност след прекратяване на договорите за двете бази с ПФК  ЦСКА АД е процедура за отдаване под наем на ст. ,,Българска армия" и  тренировъчна база ,,Панчарево" чрез търг, която ММС ще обяви в най-кратки  възможни срокове. Погасяването на задължението от 929 109, 14 лв. ще  бъде включено като задължително условие за бъдещия ползвател. До  провеждане на търга Министерството на младежта и спорта ще предприеме  необходимите действия за обезпечаване на провеждането  спортно-тренировъчна и състезателна дейност на двете бази от дружеството  ПФК ЦСКА-София ЕАД, лицензирано от Българския футболен съюз.
Както се казва, на печелившите честито :lol15:

Цец0

Какво да се очаква от корумпиран лайновоз като Кралев?
Извъртя първокласна свирка на джуджето.... Е*ати и държавата ;;basi

Pipp0

утре Касев ще прекръства Локото на Левски и ще превземаме Герена;;573

няма такава държава,гласувайте пак за Тиквата:lol15:
[SIGPIC][/SIGPIC]
VU+DUO4K-BLACK HOLE 3.1.0 : VU+ZERO4K-OPEN PLI7.3 : VU+ULTIMO-OPEN PLI7.3
Triax110/13E-16Е-19Е-23,5Е-28Е/Triax88/0.8W-1.9E-9E/Triax110-Motor/30W-75E/LG OLED55BX3LB

bu12tras

Много ми е интересно сега , истинските цскари кое дружество ще припознаят ? Тези направиха ебати минета на джуджето ..... Да взема и аз едни милиони и после да ми ги опростят , баси държавата на неограничените невъзможности :s104

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания