Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболен чат

Започната от Чък Норис, Септември 07, 2015, 08:01:08 PM

« назад - напред »

Дедал

Цитат на: bu12tras;421056Много ми е интересно сега , истинските цскари кое дружество ще припознаят ? Тези направиха ебати минета на джуджето ..... Да взема и аз едни милиони и после да ми ги опростят , баси държавата на неограничените невъзможности :s104

Цитатистинските цскари
отдавна си подсмърчат тихо в ъгъла и се отдават на спомени - слабо ги интересуват "джуджета", "черепи"и всякаква флора и фауна от родния ъндърграунд ...

Молете се и се надявайте подкрепяните от вас отбори да не споделят същата съдба , щото нищо сигурно няма .
;;650

bu12tras

Няма какво да се моля, когато ние бяхме във В група , всички ни се присмиваха , сега гледам сеира само ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pipp0

Цитат на: Дедал;421058отдавна си подсмърчат тихо в ъгъла и се отдават на спомени - слабо ги интересуват "джуджета", "черепи"и всякаква флора и фауна от родния ъндърграунд ...

Молете се и се надявайте подкрепяните от вас отбори да не споделят същата съдба , щото нищо сигурно няма .
;;650

има и отбори които се оттървават от "джуджета", "черепи"и всякаква флора и фауна от родния ъндърграунд ... но започват от А окръжна,но са горди и щастливи,не комплексари

джудже президент,джудже треньор,да вземат и Меси;;573
[SIGPIC][/SIGPIC]
VU+DUO4K-BLACK HOLE 3.1.0 : VU+ZERO4K-OPEN PLI7.3 : VU+ULTIMO-OPEN PLI7.3
Triax110/13E-16Е-19Е-23,5Е-28Е/Triax88/0.8W-1.9E-9E/Triax110-Motor/30W-75E/LG OLED55BX3LB

ВалчоП

Цитат на: bu12tras;421056Много ми е интересно сега , истинските цскари кое дружество ще припознаят Да взема и аз едни милиони и после да ми ги опростят, баси държавата на неограничените невъзможности :s104
То да е първо припознаване, да го коментираме, ама не е! Средец го припознаха. Регистрираното през 1999 г АД, което го лишиха от базите днес, също го припознаха. То вероятно ще фалира. Хибридът постепенно ще се чорбаризира, както например Левски Кюстендил се локомотивизира. Или Металик Сопот.
А милионите към НАП никой не ги е взимал. Никой не е влизал в касите на НАП и не е влачил пари от там. Това са неплатени вноски от неплатени заплати. Врътки на хартия.
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Чък Норис

Би ли обяснил каква е връзката с Металик Сопот?
Ботев купи правото на участие на Металик във "В" група, не е местил отбор, ръководство или играчи в друга област, град или където и да било другаде!
Това което направиха от Велбъжд навремето е да преместят целият си отбор в Пловдив, същото го направи сега джуджето местейки Литекс в София, с разликата, че когато преместиха Велбъжд беше разрешено, или по-скоро не беше забранено местенето на един отбор в друга област. След цирковете с Черноморец Бургас – София, БФС се усети и забрани тези практики, но явно забраната не е за всеки, особено когато трябва да се покрият едни 30 милиона дългове, 14 от които са към държавата.

дон ДИЕГО

Цитат на: ВалчоП;421063.....
А милионите към НАП никой не ги е взимал. Никой не е влизал в касите на НАП и не е влачил пари от там. Това са неплатени вноски от неплатени заплати. Врътки на хартия.

Милионите към НАП си имат много ясни длъжници, знае се кой какво и кога не е внасял. Не е нужно с днешна дата да се търси всичко от фалиралото АД. Сбъркана е цялата технология. Изобщо не е правилно спортни дружества да се регистрират по ТЪРГОВСИЯ ЗАКОН. Очевидно е, че това е направено съвсем умишлено. Длъжниците си имат съвсем точни ИСТИНСКИ ИМЕНА,(а не всичко да се крие зад някакво ЦСКА АД) и ако не бе такъв този ТЪРГОВСКИ ЗАКОН можеше да им се търси персонална отговорност. Много лесно е да се прехвърля всичко върху ''ДЖУДЖЕТО" както го наричат някои "ИСПОЛИНИ" от този форум, но не е там ИСТИНАТА. Малко ли фирми се прехвърлят на ПРОСЯЦИ и БЕЗДОМНИЦИ за да се ощети държавата. Нищо не е случайно... и задължителното регистриране на СПОРТНИ ДРУЖЕСТВА по по ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН си е имало съвсем ясна цел!

Чък Норис

Значи отбор като ЦСКА не струва едни 20 милиона, които джуджето се опитва да спести?
Ебал съм ти тогава "харизмата" и всичко!

дон ДИЕГО

Пак казвам проблема е в технологията. СПОРТНИ КЛУБОВЕ не трябва да бъдат ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА. Не случайно имат такива задължения, но според ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН не се търси отговорност от хората, които са натрупали тези задължения, а се размазва отговорността с АЛАБАЛИЗМИ, никой не ги погасява и само държавата е ощетена.

Чък Норис

Да бе врели некипели!
Щом въртят едни милиони какви трябва да са? Кръжоци ли?
Клубът застава с марката си, тези които го управляват отговарят до дела си в дружеството. Така е навсякъде по света, само в България жалим по комунизма и разпределената отговорност.
Всеки който вземе акциите започва да отговаря за тях, изработи ви Лупи, много здраво като ви върна акциите :lol15:
А "спасителят" неще да вземе акциите и да плати парсата накрая, иска да го припознаете, с обещание за "светло" бъдеще :worry:

дон ДИЕГО

Цитат на: Чък Норис;421078Да бе врели некипели!
Щом въртят едни милиони какви трябва да са? Кръжоци ли?
Клубът застава с марката си, тези които го управляват отговарят до дела си в дружеството. Така е навсякъде по света, само в България жалим по комунизма и разпределената отговорност.

Не се познаваме лично, и не знам с какво се занимаваш, но повярвай ми моята работа е такава, че непрекъснато се занимавам с подобни неща. Не е правилно да можеш да натрупаш огромни дългове и да се отървеш просто така, като прехвърлиш фирмата на някой друг, и той да носи цялата отговорност. Това е според нашия ТЪРГОВСКИ ЗАКОН. Затова  всички СПОРТНИ ДРУЖЕСТВА са регистрирани по ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН. Очевидно има скрит замисъл. А това за КОМУНИЗМА и пр. не мисля да го коментирам.

Чък Норис

След като се подпишеш и придобиеш едни акции, ти придобиваш и пасивите и активите на дружеството. Средното положение да вземеш само активите е когато дружеството фалира и започнат да се разпродават тези активи за да се покрият пасивите. В случая старото дружество не е съвсем фалирало още, но умишлено се води към фалит, подпомагано от един дребен мошеник, един без коса, един министър-председател и няколко министри. Тези всичките трябва да бъдат поставени под отговорност за крайният фалит на ЦСКА, защото в крайна сметка те го осъществяват, тези преди тях могат да бъдат разследвани, но ако няма доказателства, че нарочно са водили дружеството към фалит, каквито в момента имаме, няма как да им се търси отговорност.

дон ДИЕГО

Цитат на: Чък Норис;421080След като се подпишеш и придобиеш едни акции, ти придобиваш и пасивите и активите на дружеството. Средното положение да вземеш само активите е когато дружеството фалира и започнат да се разпродават тези активи за да се покрият пасивите. В случая старото дружество не е съвсем фалирало още, но умишлено се води към фалит, подпомагано от един дребен мошеник, един без коса, един министър-председател и няколко министри. Тези всичките трябва да бъдат поставени под отговорност за крайният фалит на ЦСКА, защото в крайна сметка те го осъществяват, тези преди тях могат да бъдат разследвани, но ако няма доказателства, че нарочно са водили дружеството към фалит, каквито в момента имаме, няма как да има търси отговорност.

Всеки, който не е плащал данъци и не е внасял осигуровки, за времето в което е трябвало да го прави... по настоящия закон е отговорен. Но според ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН тази отговорност се носи от настоящия собственик ( а междувременно той може да е сменен)

Чък Норис

Я обясни умишленото фалиране на едно дружество, не е ли престъпление?

дон ДИЕГО

Цитат на: Чък Норис;421082Я обясни умишленото фалиране на едно дружество, не е ли престъпление?

Разбира се, че е престъпление. Но "УМИШЛЕНО" фалиране на дружество с 20-50 милиона дългове от ПРЕДХОДНА ДЕЙНОСТ.... Дружество без никакви активи, а само ПАСИВИ... не мога да ти отговоря. Не съм такъв корифей! ;;650

Чък Норис

Това е уж отбор с милионна маса поддръжници, с база, с школа. Утре излиза новия Стоичков, Меси или Роналдо от школата и ей ти ги едни 100 милиона евро.
Пак питам марката ЦСКА не струва ли едни 20 милиона лева?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания