Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболен чат

Започната от Чък Норис, 07-09-2015, 23:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dzumba

Цитат на: Milenrec;402057Иво Тонев: искаме държавата да ни помогне с трибуната!

Няма по нагли същества от подуенските говеда!
Ей, нагла,тъпа свиньо,
панчаревската шунда,не иска ли държавата да и върне краденото и девственоста?:worry:
И нема по големи глупаци,от тия дето ръкопляскат на такива тъпи и нагли постове!:)

djromboni

Ръкопляскат в розовите си треторазрядни сънища,само че като  се събудят навсякаде жълто.

Milenrec

Цитат на: dzumba;402098Ей, нагла,тъпа свиньо,
панчаревската шунда,не иска ли държавата да и върне краденото и девственоста?:worry:
И нема по големи глупаци,от тия дето ръкопляскат на такива тъпи и нагли постове!:)

Викаш не стигат 13 спонсора,и споко с нервите пенсьо ,ти  си един от ярките примери за нагло говедо !

dzumba

Дръж се прилично тъпако,поста ми е следствие на твойта параноя!
На кочината не и стигнаха 13 милиона,а го докараха до 53 милиона и имаш наглоста да съдиш,дето 33 години чорбата е била спонсорирана и от армията и от държавата!
Иначе нервите са ми железни,особено ,когато трябва да бия по кухата лейка някой цървул като тебе!

Milenrec

Нагъл си ти бе мухльо ,говедата цял живот сте на държавна хранилка и в момента служителите от подуене са на щат към МВР ,и това ли нормално бре цървул ?

Цец0

Милене, вземи да смениш хапчетата, че нещо злобата много се е пропила в теб... Чорбар да говори за държавни хранилки е меко казано арогантно. И преди да пишеш подобни простотии вземи да почетеш и да се пообразоваш малко. Няма да е зле, очевадно.

Milenrec

Цитат на: Цец0;402114Милене, вземи да смениш хапчетата, че нещо злобата много се е пропила в теб... Чорбар да говори за държавни хранилки е меко казано арогантно. И преди да пишеш подобни простотии вземи да почетеш и да се пообразоваш малко. Няма да е зле, очевадно.

Добре като си много отворен кажи нормално ли е служителите на герена да се водят на щат към МВР ,тия заучени фрази ги знаем иначе нема нужда?

Замисс

За синята наглост и простотия,граници няма.:)

dzumba

Я разкажи за ломската наглост:worry:

dzumba

Цитат на: Milenrec;402116Добре като си много отворен кажи нормално ли е служителите на герена да се водят на щат към МВР ,тия заучени фрази ги знаем иначе нема нужда?
Колко чорбата са армейци,толкова и левскарите са милиционери!
 Ти си пълен идиот бе,:) рудоземски галфон!

Milenrec

Венци Стефанов: Има политически инвестиции в Левски

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде поредното си култово интервю от лагера на белите в Турция. Този път пред камерата на bTV той засегна въпроса за собствеността на Левски.
"Иво Тонев го уважавам, приятел ми е. Виждам как като Матросов той застава пред амбразурата и казва "Аз съм! Други няма!" Трябва да държи момчето, защото, като си намазал филията от двете страни, трябва да я запазиш, да я употребяваш по-дълго време. Иначе ще е като при другите клубове като нас, Монтана, Локо Пловдив, Пирин - ние вегетираме. А при Левски е добре – от двете страни черен хайвер, сега е сладка работа", каза той.
На въпрос дали има политически инвестиции в Левски Стефанов отговори: "Аз съм убеден, че има! Лично аз! Не ангажирам ничие мнение, убеден съм, че има. Затова казах, че филията е намазана от двете страни с черен хайвер".

Цец0

Миленчо, защо не си гледаш аматьоската кочина, а 90% от постовете ти са за Левски? Смешен ставаш, не разбираш ли?  И тръгнал да ми цитира интервюта на този "култов" лайновоз... Айде, няма нужда :lol15: Духайте на микренския и се молете да не ви бие шута, като преди време.

Дедал

;;basi НЕма такъв тъп циганин просто :s103:s103 , нямам думи - до стената и разстрел ,Бентеке-Ментеке , ей сиктир !:e030::e030::e030::e030:

djromboni

И вашата филия е намазана от двете страни с нещо със същия цвят,ама за жалост не е хайвер!
P.S.А,и не мирише на хайвер!

dzumba

Цитат на: Milenrec;402179Венци Стефанов: Има политически инвестиции в Левски

Миленчо,вече нямам епитети,толкова си тъп и долен,че с каквото и да те обидя,ще е похвала!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания