Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболен чат

Започната от Чък Норис, 07-09-2015, 23:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TUISTERa

То, последно съра имаше успехи, скоро и не виждам някой друг да се излюпи... Като се има в предвид че националите на Англия не струват от 20 години насам, такива и треньори ще станат :)

Цец0

Боби Робсън с Барселона преди 20-ина години е последния ми спомен.
Ако има нещо по-скоро - подсетете ме :)

Дедал

Е , колко тъп трябва да си тогава да сложиш английски треньор , на всичко отгоре и такъв без никакъв опит;;basi ? То тоя даже не е и поритвал топката като футболист в отбор извън Англия:)

Цец0

По-лошото - той и треньор не е бил ;;basi;;basi;;basi

TUISTERa

Ама не се центтрирайте около тренера, валенсианците беха толкова зле , че на треньора му се плачеше, колкото и слаб треньор да си не заслужаваш отбора ти да играе по този начин, и дори и да не беше отсъдил дузпата съдията резултата пак щеше да е същия, даже сега е по-добре, щото си имат оправдание за второто полувреме...
Между другото - като влиза влиза... Барса имаха 9 удара към врата от които 7 гола и две греди... Това след 7-ия гол

dzumba

Цитат на: Цец0;401678Боби Робсън с Барселона преди 20-ина години е последния ми спомен.
Ако има нещо по-скоро - подсетете ме :)
Да де,ама там имаше и преводач!;;602
А колкото до съра,сега вече се вижда неговата вреда,Юнайтед поне още 10 години няма да се оправят от инерционния момент на дъвкаджията!:)

TUISTERa

Да бе, ама още 20 ще си седят в историята като най-добрия английски отбор за последните 50 години :)

dzumba

Направо ги успокои!;;basi

Цец0

Dzumba, преводача от лятото отива на Олд Трафорд! 100%
Знам, че си му фен и сега как ще съчетаваш неприязънта си към този отбор с това - не знам ;)

Milenrec

Нищо няма да излезе няма да имат шанс срещу Сити,най много да спукат повече топки ,то друго не може специалния!

Бат роман и той ще стегне отбора!

Цец0

След като онзи путьо тики-таката им става треньор на селското о(т)борче съм обнадежден :)

dzumba

Сега лисиците мачкат!:gigi0000:

Цец0

Хахаха, лисиците са машини... :)
Онази вечер Варди как два пъти го боцна на дъскорезницата на онзи дразнещия, еййй полудях от кеф ;;675

Дедал

2-0 за Лестър ;;675

Веско

Вече 0:3, Лестър шампион
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания