Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

VIVACOM TV Go

Започната от БониБо, Септември 03, 2015, 05:04:31 PM

« назад - напред »

Мишка

В Unlimited50 влизат 30+ безплатният демо  пакет 4Free, но може да си доплатиш 5лв за 60+
https://www.vivacom.bg/bg/tv/paketi/tv-go/tv-go-demo

демиров

Е то ги имам всички канали на ЕОН приложението на телефона съc сим карта от Теленор  и без да доплащам 5 лв. - като за явно доста тъпото тв.го вече.

И според съобщението което ми пратиха днес - от 1 юли спират диема екстра и Виваком също като Теленор за мобилния си план - където е/беше вкючена Диема Екстра за 12 месеца в мес.такса за моб.план.
Очевидно и двата оператора спират на 1 юли диема екстра плей за мобилни планове.
Целта е ясна - всички да плащат по 12 лв. от 1 юли и да не могат да сее вмъкнат в по-ниска цена след две седмици.

Мишка

И аз ги имам всички в ЕОН приложението и в къщи съм на ЕОН.

колди

Преди малко Vivacom ми пратиха това: TV GO спира от 1.10.21 и месечният бюджет за съдържание по договора Ви се прехвърля към EON TV. Ще можете да го усвоявате през My Vivacom след 1.09.21. Активирайте EON TV сега: vivacom.bg/eon-app.             Явно гасят дубъла.😀

Elephant19871

Може ли да ми дадете линк за Тv go За компютъра ! ;;573

Elephant19871

Дам явно тв го спира и това е еон е безплатен първите два месеца и после бум 60 лева сметка !:lol15:

Малкия Мук

Еон приложението е в две версии, мобилна и телевизионна. Мобилната е 3лв някъде телевизионната е какъвто пакет се плати.

Leoni

Цитат на: Малкия Мук;566868Еон приложението е в две версии, мобилна и телевизионна. Мобилната е 3лв някъде телевизионната е какъвто пакет се плати.
3лв колко програми са?

sppmaster

При мен има едно безплатно копие на EON tv за андроид телефон/таблет, като каналите са като тези на абонаментния план.

демиров

Цитат на: Leoni;5668793лв колко програми са?

За абонати на наземна телевизия е безплатно  ЕОН приложението за смартфон - таблет - компютър и може да се инсталира и на 10 смарт устройвтва без проблем!
И е допълнение към ЕОН телевизията на абонираните за нея. Гледат се същите канали като от телевизията.

Откакто умря тв Го - 4 октомври е включена безплатно мобилната  версия ЕОН в скъпите планове за смартфон Ънлимитед от 35 лв. - 42 - 49 лв.

Leoni

Цитат на: демиров;566920За абонати на наземна телевизия е безплатно  ЕОН приложението за смартфон - таблет - компютър и може да се инсталира и на 10 смарт устройвтва без проблем!
И е допълнение към ЕОН телевизията на абонираните за нея. Гледат се същите канали като от телевизията.

Откакто умря тв Го - 4 октомври е включена безплатно мобилната  версия ЕОН в скъпите планове за смартфон Ънлимитед от 35 лв. - 42 - 49 лв.
наземна телевизия сиреч кабелна от виваком по интернета-нали?

Калито

Към края на месеца ми изтича договора с тия лапачи да видим що е туй ЕОН
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Underworld

Цитат на: демиров;566920Откакто умря тв Го - 4 октомври е включена безплатно мобилната  версия ЕОН в скъпите планове за смартфон Ънлимитед от 35 лв. - 42 - 49 лв.

Тв Го си работи при мен, не е умирало на 4върти. ;)

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Elephant19871

Сега виваком има ли тв го или няма ? :s104

Huligan4o

Цитат на: Elephant19871;566932Сега виваком има ли тв го или няма ? :s104
Има:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания