Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

VIVACOM TV Go

Започната от БониБо, Септември 03, 2015, 05:04:31 PM

« назад - напред »

Milenrec

Вече можело да се активира ЕON ,ама как става явно само те си знаят

Сплендор

От мобилното  им  приложение,  може  да  се  активира само  пакет  TV Go и допълнителни  канали, от  EON  няма  и  следа :)

AleksK

Има ъпдейт на My VIVACOM приложението според който е добавена тази функционалност но поне аз никъде не можах да намеря къде е тази опция?

notwist

И аз не намирам. Свалих EON-приложението на телевизора, което ме кара да вляза в My Vivacom-приложението и да вкарам код за активация, изписан на екрана, но никъде не намирам такава опция в My Vivacom. Ъпдейтнах до най-новата версия и пак нищо. Пълна аматьорщина.

AleksK

Най - вероятно ще го обявят официално от 01.04 и от тогава ще може да се активира. :s101

Станимир СС

Аз пък си пуснах 7 дневен тестов период към сръбския оператор. Приложението е много добро. С опции за връщане назад, видеотека. Работи без прекъсване.

ники_потребител

Цитат на: Станимир СС;552300Аз пък си пуснах 7 дневен тестов период към сръбския оператор. Приложението е много добро. С опции за връщане назад, видеотека. Работи без прекъсване.

Може ли да се превърта с плъзгане, като на старото TV Go?

Станимир СС

Текущото предаване -Да. Ако искаш старо предаване, трябва да излезеш от текущото.
Но когато гледаш на цял екран, отстрани се появяват другите канали и можеш да превключваш бързо.
Има също възможност за шерване на тв или на друго устройство. С възможност менюто да е на БГ.

Сплендор

Интересно е  след  като  официално  Виваком  придобие Н3  дали  ще  запазят  мобилното  приложение на Н3,  което  съдържа  към 140 програми  и  поне 70% от  тях  може  да  се връщат  до  3 дни?

Цец0

Убеден съм, че това приложение е едно от първите неща, които ще отлети в небитието.

Сплендор

Цитат на: Цец0;552325Убеден съм, че това приложение е едно от първите неща, които ще отлети в небитието.

Ако визираш приложението  на Н3 то  е  в  пъти  по-добро  от  сегашното  ТВ Го на Виваком. Та по  скоро  да  избяга  ТВ Го  според мен :)

Цец0

Надявай се булко на пиян.....знаеш какво. При такъв тип сделки няма никакво значение кое приложение е по-добро и по-лошо. На преден план е маркетинга. А и никой няма да се наема да преработва и ребрандира приложение. Особено както се чува, че и GO е пътник за сметка на сръбското приложение.

uplevel

Цитат на: Станимир СС;552300Аз пък си пуснах 7 дневен тестов период към сръбския оператор. Приложението е много добро. С опции за връщане назад, видеотека. Работи без прекъсване.
Това откъде го активира?
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

Сплендор

Цитат на: Цец0;552327Надявай се булко на пиян.....знаеш какво. При такъв тип сделки няма никакво значение кое приложение е по-добро и по-лошо. На преден план е маркетинга. А и никой няма да се наема да преработва и ребрандира приложение. Особено както се чува, че и GO е пътник за сметка на сръбското приложение.

Само  времето  ще  покаже :)

демиров

Има ли някой тук на новия/от февруари/ мобилен  план за cмартфони  Ънлимитед 50 от 34.99 лв. на меец  - да напише в това ТВ ГО вкл. в плана на телефона - кои канали влизат

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания