Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Глупостите от темата за изправяне на антена!!!

Започната от ТаняТ, Август 28, 2015, 07:00:29 AM

« назад - напред »

ТаняТ

Цитат на: ВалчоП;385025Усукване на антената се вижда, ако се захлупи върху идеално равен под.

Не съм сигурна в коя къща го има такъв. Стъклото на прозореца в хола ми изглежда че е най-равната повърхност.
От друга страна ако се опъне конец хоризонтално минаващ през центъра на антената и също друг минаващ вертикално, между двата не би трябвало да има празно пространство/разстояние, трябва да се допират.

Не съм гледала клипа от първия линк, не ме интересува особено проблемът, да му мисли любовникът ми, той ми ги инсталира антените.

dzumba

Цитат на: ТаняТ;385137да му мисли любовникът ми, той ми ги инсталира антените.
Дай боже,на всяка,такъв левент!:)
Абе прати го да почете малко тук,ще понаучи и други пенизи,със сигурност ще те развълнува!Ще научи,как се сипва бензин,кой е правилния отбор,.......и така!;)

ТаняТ

Цитат на: dzumba;385181Дай боже,на всяка,такъв левент!:)
Абе прати го да почете малко тук,ще понаучи и други пенизи,със сигурност ще те развълнува!Ще научи,как се сипва бензин,кой е правилния отбор,.......и така!;)

Не може да го пратя тук.
Господинът е в критическата възраст ( над 50) и го е страх да не си намеря друг, защото съм по-млада от него. Вече съм усещала ревност у него като някой съсед звънне на вратата. Та ако дойде тук, ще иска да му дам паролата ми, да ми чете от разстояние личната кореспонденция на сайта.
Пък и да не дава Господ да се научи кой е правилният отбор, защото не ми трябва да виси пред телевизора да гледа мач, когато идва при мен. Гледам да си го ползвам за други работи, сещаш ли се.
Виж мен, можете да ме научите на това онова, аз съм много общителна и обичам да ми обясняват компетентни господа, каквото ме интересува.

Пращам ви много целувки на всички готини момчета.

Таня

Dalavera

Цитат на: ТаняТ;385382Не може да го пратя тук.
Господинът е в критическата възраст ( над 50) и го е страх да не си намеря друг, защото съм по-млада от него. Вече съм усещала ревност у него като някой съсед звънне на вратата. Та ако дойде тук, ще иска да му дам паролата ми, да ми чете от разстояние личната кореспонденция на сайта.
Пък и да не дава Господ да се научи кой е правилният отбор, защото не ми трябва да виси пред телевизора да гледа мач, когато идва при мен. Гледам да си го ползвам за други работи, сещаш ли се.
Виж мен, можете да ме научите на това онова, аз съм много общителна и обичам да ми обясняват компетентни господа, каквото ме интересува.

Пращам ви много целувки на всички готини момчета.

Таня

Малее!!! Такъв пост тук във форума, е не бях чел! :)Честно не знам, как да го възприема?! :s101
 Само това: "Господинът е в критическата възраст ( над 50)", не трябваше да го пишеш. Знаеш ли колко много господа има тук които са около и над 50г. и изобщо не са в "критическа възраст", а са си съвсем можещи, неукротими и неуморими? Само такива можещи и мъдри хора ти трябват за да те научат на това онова. Вервай ми! Обещавам яко ще останеш доволна от уроците им, ама от всякъде. ;;513 Грешка немат и са безотказни! Само им се яви на някоя сБирка ;;650, примерно тази където сега се организира и ти гарантирам незабравими моменти. Естествено тази оферта е валидна само ако си готина и точна дама. Иначе си оставаш не научена, Вервай ми!
 Че то твоя господин не живее ли постоянно при теб, или идва само да свърши "работата", примерно да напълни "склада"? Е Вервай ми, ако дойдеш на някоя сБирка, наистина голема ревност ще затресе твоя човек. Просто горкия той човечец! Защо твоя човек трябва да ползва твоя акаунт/ник, той може да си направи отделна регистрация и така ти може да почнеш да губиш позиции?! А за това дали ще научи кой е "правилният отбор" виж тук може да се притесниш! Важното е да научи "играта" и на там нещата стават наистина много опасни! ;;516
 Е, благодаря за целувката, ама не знам как ще ни нацелуваш всичките готини момчета, че тук сме само такива - готини! :)Имаше и няколко не готини, ама тях вече ги няма!
 От мен много успехи в научаването на това онова! Вервай ми тук ще намериш и теоретични обяснения и практични упражнения. Само не знам твоя господин как ще го понесе като се изучиш?! ;;573
 Извинявам се за спама, ама не се сдържах!
Парабола 1,4м.; Inverto IDLR-QUDF00-CLASC-OPP; 30W - 50E;

Чейн

ВалчоП

Жена на кораба.... неизбежно е осир@нето...:ass:
(Освен ако не е някой Танчо или благороден спамер с много профили, а не истинска Таня... :r070:)
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

yavor1

По скоро е Серхи илиподобно, който се представя с безброй никове, любимия образ на Дзумба ;;573

dodo_pv

ТаняТ

Цитат на: Dalavera;385459Естествено тази оферта е валидна само ако си готина и точна дама. Иначе си оставаш не научена, Вервай ми!

И аз се извинявам за офтопика, но понеже вече антената явно е изправена, само ще се представя виртуално.
Една позната ме е снимала внезапно, ето това съм аз. Господинът не съм го и забелязала, не го знам кой е.
Надявам се че отговарям на вашите критерии за готина и точна дама и че ще ме научите как да гледам телевизия, по вашите начини.

http://prikachi.com/images/701/8328701Z.jpg

dzumba

Цитат на: ТаняТ;385530Една позната ме е снимала внезапно, ето това съм аз.Надявам се че отговарям на вашите критерии за готина  

Ухаааа,ставаш!Няма да изправяме нищо!;;basi
Господина на снимката,май гледа по ревниво от мъжът ти!

yavor1

Гугъл е голяма работа ;;516
Тази снимка от къде я копна :e085:

P.S. Серхи, щом и Дзумба те хареса, имаш данни за смяна на пола ;;573

Dalavera

Цитат на: ТаняТ;385530само ще се представя виртуално.
Една позната ме е снимала внезапно, ето това съм аз. Надявам се че отговарям на вашите критерии за готина и точна дама и че ще ме научите как да гледам телевизия, по вашите начини.

http://prikachi.com/images/701/8328701Z.jpg

В гръб "вървиш", ама в анфас как ли си? Ела на предстоящата сБирка ;;650 да те видим. Не те знаем колко и какво можеш, за това за сБирката остави твоя човек в къщи или го прати за риба, за да може по качествено и количествено да те научим как се гледа телевизия по нашите начини. А пък обеща и целувки! :) Все пак от изрусена мадама направо ще ги приемем, че са от блондинка.

Предлагам на модераторите да отделят частта от тази тема в Дъра-Бъра, защото стана интересна откъм това, че @ТаняТ иска да бъде научена как се гледа телевизия по нашите начини, ама тя не си показва лицето. Да не се получат изненади за това Доктора трябва да провери - мъж ли е жена ли е! Да не се срамуваме после?! :)Малък грях, голем срам! https://www.youtube.com/watch?v=ShBETLpGsA0 Мисля, че темата ще стане интересна, обещани са целувки /от @ТаняТ/! На печелившия в изучаването на Таня, ЧЕСТИТО! ;;573
Парабола 1,4м.; Inverto IDLR-QUDF00-CLASC-OPP; 30W - 50E;

дрим

Кое е интересно бре ;;basi
по траверси ли си падате, тук нещата клонят към разни люксове, а не към търговишката банда!

Ето ви отделна тема, да си с**е*е на воля, щом толкова ви е забавно!!!
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Ал Джаноубийа

Хахахаха, някой много здраво ви будалка ! :lol15:
200 cm prime focus 103E<->45W ; SuperJack 18" ; Invacom Quad ; ادیسیون PING.PLUS ; MOTOSAT - POZ.
90 cm click system offset (100) - 75E-19.2E H-H Motor DM-3800 - Inverto Black Ultra - Strong SRT7335 HD :hammer:

dzumba

Абе и аз си помислих че паветата от снимката пред каката  са френски!:)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания