Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Цената на горивата по бензиностанциите в БГ

Започната от Серхио Агуеро, Август 26, 2015, 07:14:01 AM

« назад - напред »

кокович

Цитат на: gogyto;433106Така и така повдигнах темата, я кажете от коя бензиностанция зареждате от "супер-дизела" и сте доволни, че тея от ЕКО-то нещо се поосраха, понеже оня ден малко се позачуди голфа дали да запали пък е на цена 2,30лв/л. Причината не е в акуто или автомобила- проверено е.
Днес си взех и добавха BDC на Бардал, която тепърва ще добавям.

Пробвай новия дизел на петрол с добавка на Лики Моли и ще останеш приятно изненадан.
https://www.petrol.bg/bg/residential/brands/diesel-green-force/4
 След като и аз минах през авиодизела на Еко-то, след това с обикновения им с добавка Бардал и нещата бяха горе долу добре, познат, който кара постоянно и минава доста километри на месец ми сподели за него, че е изгорил вече 2-3 резервоара и е впечатлен-- Е за сега -разликата е огромна. Супер динамика и по-нисък разход. Двигателя мърка и студен и топъл. Да видим до кога ще запазят качеството.

ПП Дизела на Екото не е това което беше преди година.

111111

в сравнение с най-евтиния австрииски нашия дизел е гадна химия
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

gogyto

Явно правилно съм усетил че Еко дизела не е това което беше, а за този на Петрол за първи път чувам, явно е съвсем "нова разработка".
Ще го пробвам непременно.
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Веско

Аз карам с бензин от Ромпетрол,това е най-доброто което съм намерил към момента.Еко-то се оакаха тотално,не е това което беше.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Златанов

Някой зарежда ли нафта от PIMK? Няколко човека ми я похвалиха, но се чудя още. Засега съм доволен от тази, която ми препоръчаха Цецо и другите на КЦМ.

БатеГойко

На финалната права е VM София,Люлин....;;650

А някой да има представа това до маркучите кеш терминал ли е,че с тия 36 колонки трудно ще бъде обслужването,дори и от цял отбор мажоретки...;;675

Тук има още снимки:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=988547&page=1270

Цец0

Много доволно за Пловдив :) Да видим сега другите мошеници кога и как ще реагират... Екото на Адата откъм страната на Кършияка трябва да реагира мигновено. Да видим другите :s101

Веско

Тук всички вериги свалиха до 1,97 странно защо точно толкова,само Лукойл си стоят на 2,08
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

bu12tras

Само кеш ли се плаща при марешки на бензиностанциите или може и с карти ?

кокович

Цитат на: Веско;443842Тук всички вериги свалиха до 1,97 странно защо точно толкова,само Лукойл си стоят на 2,08

Зара свали цената на дизела на 1.85, това е до на Марешки бензиностанцията и до Еко-то.

Само кеш се плаща при Марешки. Явно не иска да "разваля" цената от допълнителните такси за постерминали.

Цец0

Цитат на: кокович;443864Само кеш се плаща при Марешки. Явно не иска да "разваля" цената от допълнителните такси за постерминали.
Точно подобни бяха думите и на служителите на обекта му в Павликени, когато зареждах там. Но според тях на всеки обект трябва да има или ще има банкомат. Което лично мен не ме устройва, защото картата, с която плащам има убийствена такса ако дърпам в кеш.

БатеГойко

А никой не ми отговори на пост N 600 - какво е устройството приличащо на голям екран до маркучите?
В Италия си пускаш банкнотите в кештерминал и маркуча ти капва толкова,колкото си платил.Дали е нещо такова и това?

Ooo_Pepi

@БатеГойко а ресто връща ли?
Мога да вкарам 50лв а бутилката да ми събере 40лв, ще ми върне ли 10лв?
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

dzumba

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания