Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Цената на горивата по бензиностанциите в БГ

Започната от Серхио Агуеро, Август 26, 2015, 07:14:01 AM

« назад - напред »

yavor1

Цената на петрола е с тенденция към намаляване, но тръгна платена кампания от псевдо специалисти, че едва ли не към 100$ се стреми пазара;;basi Абсолютно платени, измекярски клакьори :lol15:
Който го интересува, чете http://www.bloomberg.com/energy информацията не е монопол на тАлавизиите, както бе навремето ;;573

dodo_pv

Когато дойде отпускарския сезон, цените на горивата по бензиностанциите винаги тръгват нагоре. Няма значение борсата. Така се доят европейците от край време. Нали и ние сме? ;;573

nikson

Цената се определя от търсенето и предлагането. При по-голямо  търсене(цена) коректив е държавата или самата конкуренция. При нас ги няма и двете.
Когато държавата определяше цените, някои може да помнят талоните за бензин. Държавата трябва само да създава конкурентна среда и да се бори с картелите.

bu12tras

Е тя държавата е картелите , как да се бори сама срещу себе си  ....

Nicks1

Само незнам защо се пускат кьорфишеци. 2.07 е Екто дизела. Обикновеният е 1.87. Къде видяха повишение от 17 ст? Не защитавам Лукойл, но да се пишат откровени лъжи не мога да приема.

yavor1

От десетина дни на излизане от Варна, минавам през бензиностанцията на Лукойл пред Аспаруховия мост, не знам какви фишеци, ама като видях първата цифра да е 2 на всичките 4 реда , продължих по моста, а до преди 2 седмици само от там зареждах като макса бе 1.67лв.
 За теб може и фишек да е, може и да не е 2.07 , ама щом цената почва с 2 , ми действа отблъскващо ;)
 За мен тази верига влезе в бляк шийта , дори и в Слънчев бряг няма такива цени , само Лукойл се държат като пълни монопилисти измекярска история , нараства цената с приближаване към производитела Нефтохим - Бургас като на 130км от завода е с 30ст по-ниска от цената на бензиностанция до завода :lol15:

Плам71ен

Цитат на: yavor1;416127От десетина дни на излизане от Варна, минавам през бензиностанцията на Лукойл пред Аспаруховия мост, не знам какви фишеци, ама като видях първата цифра да е 2 на всичките 4 реда , продължих по моста, а до преди 2 седмици само от там зареждах като макса бе 1.67лв.
 За теб може и фишек да е, може и да не е 2.07 , ама щом цената почва с 2 , ми действа отблъскващо ;)
 За мен тази верига влезе в бляк шийта , дори и в Слънчев бряг няма такива цени , само Лукойл се държат като пълни монопилисти измекярска история , нараства цената с приближаване към производитела Нефтохим - Бургас като на 130км от завода е с 30ст по-ниска от цената на бензиностанция до завода :lol15:

Цената е 1,87.Когато беше 1,67,за 1 ден падна на 1,65 и на другия ден беше 1,87.Всяка сутрин минавам край нея(без съб. и нед.).

БатеГойко

И в София А95 си е 1.93 , както и преди 2-3 седмици. :lol15:

БатеГойко

Цитат на: БатеГойко;416223И в София А95 си е 1.93 , както и преди 2-3 седмици.
...Ама не за дълго.Вече е 1.96. Дизела не погледнах колко е. Става въпрос за бензиностанциите  Лукойл.

4799inpl64

Цитат на: БатеГойко;416541...Ама не за дълго.Вече е 1.96. Дизела не погледнах колко е. Става въпрос за бензиностанциите  Лукойл.

от нощеска

gogyto

В Русе след откриването на бензиностанцията на Марешки, по всички други вериги смъкнаха до неговите цени, е няма такава мафия значи!! ;;basi Само с по едно 20ст/л. надолу....:lol15:
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

patzi

Дай боже Марешки на всякъде;;675
Само че в нашия корумпиран град човека си каза че трудно та чак невъзможно да направи:s103:s104:e085::e085:

gogyto

Така и така повдигнах темата, я кажете от коя бензиностанция зареждате от "супер-дизела" и сте доволни, че тея от ЕКО-то нещо се поосраха, понеже оня ден малко се позачуди голфа дали да запали пък е на цена 2,30лв/л. Причината не е в акуто или автомобила- проверено е.
Днес си взех и добавха BDC на Бардал, която тепърва ще добавям.
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

garanciq

Цитат на: gogyto;433106Така и така повдигнах темата, я кажете от коя бензиностанция зареждате от "супер-дизела" и сте доволни, че тея от ЕКО-то нещо се поосраха, понеже оня ден малко се позачуди голфа дали да запали пък е на цена 2,30лв/л. Причината не е в акуто или автомобила- проверено е.
Днес си взех и добавха BDC на Бардал, която тепърва ще добавям.
На газпром на 2.07 с отстъпката към 2 лева за литър.Засега е добре.Това е за  "супер-дизела" обикновения е по евтин.

gogyto

Цитат на: garanciq;433107На газпром на 2.07 с отстъпката към 2 лева за литър.Засега е добре.Това е за  "супер-дизела" обикновения е по евтин.

Този тук е 1,87 :)
Между другото в момента има акция за чип-карти мисля, но не съм запознат как се получава такава.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания