Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

DVR и activex

Започната от moreg, 08-08-2015, 22:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

moreg

Опитвам се да гледам охранителните камери през браузера мозила но нищо не се получава дава ми че не е инсталиран activex........e
инсталирам го това activex обаче пак ми дава ето този прозорец

през Internet explorer пък дори и този прозорец не изкача:s101
някой нещо да ме посъветва какво да променя за да ме пусне?
DM 920 UHD, DM 500 HD

woooow

Цитат на: moreg;382388Опитвам се да гледам охранителните камери през браузера мозила но нищо не се получава дава ми че не е инсталиран activex........e
инсталирам го това activex обаче пак ми дава ето този прозорец

през Internet explorer пък дори и този прозорец не изкача:s101
някой нещо да ме посъветва какво да променя за да ме пусне?

Тези модели двр-и се гледат само с internet explorer. Трябва да си поиграеш малко и с настройките на сигурноста на браузъра. По-специално частта, свързана с activex контролите.;;650

moreg

Цитат на: woooow;382416Тези модели двр-и се гледат само с internet explorer. Трябва да си поиграеш малко и с настройките на сигурноста на браузъра. По-специално частта, свързана с activex контролите.;;650
Опитвам но нестава с интернет експлорера.....
възможно ли е да е от това, че нета не ми е много силен, тоест DVR е вързан за суич, който пък е вързан към аксес поинт, който взима нета по wi-fi от близък рутер:s101
Дали когато го закача към моя си рутер няма да се оправи?
DM 920 UHD, DM 500 HD

ppiiffaa

activeX е разработен от майкрософт и работи само с интернет експлорер.
Някои добри DVR-и работят и с други браузъри, твоя явно не...
малко вероятно е да е от връзка макар че при видео стрийминг си иска скорост поне 20-30 мбпс... всичко опира до настройки на интернет експлорера
опции за интернет -> защита -> ниво по избор...
..пробвай преди да правиш настройки за activeX да сложиш айпи-то в надеждни сайтове

http://www.q-see.com/content/files/HowToFiles/E-ActiveX%20Controls.pdf

woooow

Цитат на: moreg;382475Опитвам но нестава с интернет експлорера.....
възможно ли е да е от това, че нета не ми е много силен, тоест DVR е вързан за суич, който пък е вързан към аксес поинт, който взима нета по wi-fi от близък рутер:s101
Дали когато го закача към моя си рутер няма да се оправи?

Не вярвам! Изобщо пита ли те дали да инсталира нещо когато отвориш страницата?
Провери в настройките дали ти е разрешено инсталирането на неподписани activex контроли.

Ето с тези настройки трябва да си поиграеш малко:

moreg

Като му дам ентър с интернет експлорера нещо мисли и не тръгва..... все си мисля, че нета ми е слаб:s101
Ще си поиграя и с тези настройки в горния пост за activex и ще пиша по натам има ли ефект.
DM 920 UHD, DM 500 HD

дрим

Колега, ако нета ти е слаб, ще ти сече и няма да върви гладко, тук ефекта е на кофти настройки на IE!
Поиграй си с настройките на activeX в IE и ще се оправят нещата ;)
Там такава борба съм водил, че ми се ревеше наистина ;;513
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

woooow

Ако не се справиш с експлоръра, има и вариант за андроид. Програмката се казва IMSeye. С нея се гледа този модел.

oldman

Инсталира се една добавка, ако уиндоуса не ти е ХР. Предложи начин да ти я пратя.
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

moreg

Цитат на: oldman;382536Инсталира се една добавка, ако уиндоуса не ти е ХР. Предложи начин да ти я пратя.
С Windows XP съм
DM 920 UHD, DM 500 HD

Ачо

И при мен не тръгваше,но инсталирах тези двете и тръгна без да правя някакви настройки допълнително,само горе в дясно трябва да избереш език,иначе квадратчета вместо букви,а едното е за компа направо,без браузър.https://my.pcloud.com/publink/show?code=kZbHsXZSKFAOp8brK4RVTP5JUajf5Wm4Gs7
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

woooow

Цитат на: Ачо;382544И при мен не тръгваше,но инсталирах тези двете и тръгна без да правя някакви настройки допълнително,само горе в дясно трябва да избереш език,иначе квадратчета вместо букви,а едното е за компа направо,без браузър.https://my.pcloud.com/publink/show?code=kZbHsXZSKFAOp8brK4RVTP5JUajf5Wm4Gs7

Ако знаеш колко време го търсих тоя софтуер...
Намерих го в един китайски сайт, но файла беше провреден нещо и си останах само с експлоръра и програмата за андроид. Сега с този от линка, положението става доста прилично!;;650

moreg

Успях да се свържа;;650 единствено през Internet Explorer обаче само по кабел по wi-fi неще и неще явно е бавна връзката и не му стига за да зареди докато по кабел тръгва от раз.
Проблема най-вероятно е идвал от бавната връзка иска си силен интернет кабелен. Не ми се струва, че проблема е бил от настройките на Active x
DM 920 UHD, DM 500 HD

дрим

Честито колега,
както по-горе ти бях писал, проблема е в ActiveX-a, при слаба връзка ще ти сече и обновява бавно, няма причина да не тръгва!
Заиграй се и с WIFI-a, какъв ти е рутера, на каква скорост се връзваш и т.н, обърни внимание на тези неща ;)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания