Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Blizoo с двойна download скорост

Започната от Tzviatko, Юни 03, 2015, 05:36:57 PM

« назад - напред »

Tzviatko

Blizoo е с нови двойни данлоад скорости. Вече няма 25 мегабита даунлоад скорост за нови абонати.
 http://www.blizoo.bg/birthday_internet_50.html

дрим

Суперррр, свирни като направят минимум тройни ъплоуд скоростите :)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

ИлиянБГ

И като бонус получавате мизерна ъплоуд скорост :)

Веско

Какви са тези цени дето са наблъскали? Трябва още един дабъл и ще е горе-долу добре.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

goplay89

С тази ш*бана технология и този смешен ъплоад сами си вкараха автогол...никой друг оператор не предлага подобен!

аас

16 лева за 50мбт, при мтел за 9,95 също 50мбт. Промоционално, не промоционално няма значение. Нали 2 години ще плащаш тази цена. Пък и къде са 4 или 33мбпс ъплоуд.
Направо близу ще избият рибата:)

pe6o1975

И като се бодне някой пират на коаксиала пиши го бегал нета :D
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

Михаил-Иванов

Цитат на: pe6o1975;373358И като се бодне някой пират на коаксиала пиши го бегал нета :D
Абе не е баш така - навсякъде по света особено в САЩ ползват интернет по коаксиала по технология DOCSIS и новите разработки в тази сфера гарантират вече 1 GBps
Оптиката си е оптика,но не всяка фирма има средства за да я изгражда.
Ако коаксиала е под земята то интернета си става много стабилен.

Златанов

Цитат на: аас;37335716 лева за 50мбт, при мтел за 9,95 също 50мбт. Промоционално, не промоционално няма значение. Нали 2 години ще плащаш тази цена. Пък и къде са 4 или 33мбпс ъплоуд.
Направо близу ще избият рибата:)

Така е, но Близу има в почти цялата страна а МТел оптика няма в почти цялата страна... Та така... Близу пак ще имат много кацнали на клона. Народа е заблуден и те така.
А това, че коаксиала като е под земята, нета е добре - не е баш така.
Шахтата на Близу ми е пред къщата, ама буквално мога да я целя от терасата. В тая шахта е усилвателя, тоест аз съм буквално първи на клона. За 10 дни, така и не успяха да си изравнят нивата и да ми оправят нета. Самите техници си казаха, че мрежата е стара и докато не се подмени изцяло, нищо нема стана. А цялата тая мрежа е под земята, в техни шахти.

111111

Като минат на ххPON И в него да си карат DVB-C тогава ще има надежда
до тогава са бита карта

хората по скандинавия кво правят
КЛИК
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

дрим

Определено не са бита карта, доста добре се развиват и имат ясни схеми и таргети.
Инвестират в нови технологии и определено поддържат интересен пакет от услуги и канали.
Най-големите са от кабеларките и продължават да нарастват.

До тук със суперлативите, както казах инвестират в нови технологии, вдигнаха скоростите (и ги поддържат в действителност), но защо не инвестират в още малко обратни канали, защото кьорав стрийм не можеш да прокараш през техния ъплоуд ;;basi
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

bu12tras

Вчера ми звъняха за продължаване на договора във фирмата , предлагат същата такса като диема екстра влиза в цената и от 50 нета става 100Мбита. Още се чудя дали да преподпишем, чакам оферти от още 2 кабеларки да видя какво ще измислят, едните от ентри искаха да шибат дявола във въздуха и ми дадоха оферта като за 2004г ( да си платя 13 CAM модула по 70лв или 13 приемника по 120лв и 50% по скъпа такса от Близу, чакам и DCC какво ще предложат ако и те са тарикати на дребно осатаваме на близалките

дрим

И на мен ми звъняха онзи ден със същата оферта (от 50 на 100), но карах и им казах пак да ми звъннат по-късно да се разберем, но ме отсвириха, явно тия дни пак ще се включат.
Иначе съм ЗА, до следващия път като от съпорта ми кажат да си изкл. модема за 30 мин и след това пак да им звънна ;)

goplay89

Лошото при Близу, е че започва да им пука за старите абонати едва когато наближи срока когато ти изтича договора. Последната тъпотия бе свързана с това, че за да гледам Eurosport 2 HD е необходимо да заплатя 1,99лв. за пакет HD Mix+ в който са включени 6 канала, като 4 от тях ги имам активирани по течащият ми договор в момента...до никакъв консенсус не стигнахме! Не е нормално да предлагаш нещо, от което абонатите ти не могат да се възползват...

yavor1

Вдигнаха малко, за това се прехвърлих при тях, до преди седмица МТЕЛ бяха върха, но в момента админа на мрежата, която ползвах е орязал яко трафика . То и с този , новия админ, си имаме постоянна закачка в работно време :)
 Абе в общи линии, трябва да си създаваме малко емоции и адреналин ;;573

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания