Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Безплатна надстройка до Windows 10

Започната от Dalavera, Юни 01, 2015, 07:05:17 PM

« назад - напред »

бахретин

Цитат на: sky2;384108Това предупреждение го четох, то излиза и за други стари машини, но всъщност работят. Някъде четох, че драйверите от Виста нагоре стават и за Win 10....

Когато ми остане време, трябва да пробвам. С 64 или 32 бита ще е по-добре?

При dell inspiron 3521(модел 2012) драйверите за 8.1 не сработиха с win 10 (за wifi ) и никаква смяна на драйвъри не помогна.
*LG 40UF671V*VU+Zero 4K*Inverto black ultra & quad*ADB 2840 C*

yavor1

http://www.dell.com/support/home/us/en/04/product-support/product/inspiron-1525/diagnose?rvps=y
                Run a quick test for common hardware problems.                                                                    
                                                   Estimated time: 10 minutes                

Пуснах на dell inspiron 1720 , би трябвало и на твоя да се пусне, не че ще му сложа 10-ката ;;573

Руже

От чиста доста любопитство питам. Не е ли по-добре да се изчака първо да излязат всички драйвъри за Windows 10, да има версии на повечето използвани програми за 10-тката и чак тогава е хубаво да се прави ъпгрейд? Поне аз така направих като излезе Windows 8 преди няколко години.

yavor1

Цитат на: sky2;384108Това предупреждение го четох, то излиза и за други стари машини, но всъщност работят. Някъде четох, че драйверите от Виста нагоре стават и за Win 10....

Когато ми остане време, трябва да пробвам. С 64 или 32 бита ще е по-добре?
препоръчват 64 !

бахретин

Цитат на: yavor1;384112http://www.dell.com/support/home/us/en/04/product-support/product/inspiron-1525/diagnose?rvps=y
                Run a quick test for common hardware problems.                                                                    
                                                   Estimated time: 10 minutes                

Пуснах на dell inspiron 1720 , би трябвало и на твоя да се пусне, не че ще му сложа 10-ката ;;573
И по този път минах:eek:

Sent my LG G2 using Tapatalk

sky2

Цитат на: бахретин;384111При dell inspiron 3521(модел 2012) драйверите за 8.1 не сработиха с win 10 (за wifi ) и никаква смяна на драйвъри не помогна.
Тоест, сега нямаш wifi на лаптопа?

yavor1

виж при производителя :)
http://www.intel.com/support/wireless/wtech/proset-ws/sb/CS-034041.htm

може и драйвер бустер да опиташ от комплекта :
http://www.majorgeeks.com/mg/getmirror/advanced_systemcare_8,1.html

бахретин

Цитат на: sky2;384166Тоест, сега нямаш wifi на лаптопа?

Не имам;;650 Windows 8.1 x64

yavor1

бахретин

Цитат на: yavor1;384185Поне ъпна ли ги?

Да до дупка-лицензиран е;;650

yavor1

За драйверите иде реч, за уина е ясно, всички сме така :)

дрим

Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

бахретин

Цитат на: yavor1;384187За драйверите иде реч, за уина е ясно, всички сме така :)

Да последните драйвъри от сайта на DELL.Уина е ОЕМ със продуктов номер на машината ,както си му е реда.

yavor1

Драйвер бустер ;;650

Цитат на: дрим;384188Не сме всички :)
Може да не сме дали и лев, ама сме оригинални отвсякъде :)

Пламен Тачев

Току-що downgrade-нах 10-ката до 7-ца (не ми хареса новата възможност да ми спрат дистанционно например офис-пакета, понеже не е купен, както и задължителните Automatic updates & Windows Defender).
Downgrade-a мина доста бързо и без проблеми, при това на 2ГБ десктоп машина, но се наложи наново да активирам 7-цата, която си беше активирана с Loader преди това - 10-ката беше затрила СЛИК-а в БИОС-а. Тоест, запасете се с Loader, преди да почнете.
Също така, ако няма да ви трябва тая 10-ка и имате притеснения относно лични данни, сигурност и т.н., не чакайте до 30-тия ден, до който ви се пази 7-цата или 8-цата, защото после ще имате доооооста повече работа с натрупани ъпдейти (15 бр. за 12 дни + нова версия на Firefox + антивирусни дефиниции и т.н.) ;;573
Добавка: И Flash player не пожела да тръгне от първия опит.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания