Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Diema Sport Online

Започната от Tzviatko, Февруари 27, 2015, 12:19:38 PM

« назад - напред »

valseat

Цитат на: m3gab0y;360684Авантата приключи! Благодаря на всички, които беозтказно гледахте и тези от Вас, които атакувахте агресивно.
(не ми пишете за достъп, защото не мога да ви предложа такъв - само за оператори)

Ама върви си канала бе .....нещо не може да спираш как си требе :)

Лъчезар_1963

пуснаха чалга - гадове

васе89

дам ужас...НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА ДАДЕ ЛИНК....ГЛЕДА МИ СЕ МАЧАААА:s104:s104:s104

Плам71ен

и стотинка не давам.Да си го гледат,ебахти

СЕМЧАТКА

Цитат на: valseat;360686Ама върви си канала бе .....нещо не може да спираш как си требе :)
Не беше нужно да се обаждаш, глупав си как си 'требе'!
:worry:

Михаил-Иванов

Цитат на: m3gab0y;360684Авантата приключи! Благодаря на всички, които беозтказно гледахте и тези от Вас, които атакувахте агресивно.
(не ми пишете за достъп, защото не мога да ви предложа такъв - само за оператори)

Благодаря все пак от името на всички,които са гледали по този начин Diema Sport. Не си бил длъжен на никого са го споделяш и лично аз оценявам това,което направи за този форум. ;;650
Прости и на онези,които отправяха критики и атаки...хората у нас са свикнали футбола да е свободен и безплатен и ако е възможно да се излъчва по БНТ както беше преди.

СЕМЧАТКА

Толкова скапан народ няма, като е с пари защо да плащам като е без пари защо е лошо качеството, явно тъпотията в някои хора е генетично заложена!
:worry:

Nerv3n

За 4 лева колко енергия се хаби, Боже...
Нема им стАпим!:;803

бамсе

хайде наздраве момчета:

sop://bro ker.sop ca st .c o m:39 12/25 6434

еро

Нещо не тръгва дава че каналът е офлайн???

heracle

Manage Channel
ID   Channel Name   Vis    Type    Sts   QC   QS   User online   Visitor Count
  2*****    Event    public live      97     100                     554                    2538

fen

Работи,но чат пат прекъсва.

еро

Май аз не мога само да го подкарам? :( Някъде бъркам може ли някои да ми обясни по подробно как да се впиша?

красибел

Цитат на: еро;360727Май аз не мога само да го подкарам? :( Някъде бъркам може ли някои да ми обясни по подробно как да се впиша?
Копираш посочния адрес, отваряш VLC-то -> медия->отваряне на мрежов поток->поставяш копирания адрес в позорчето->възпроизвеждане

Пинк Пантер

Някой ще пусне ли читав стрийм за Диема Спорт?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания