Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Diema Sport Online

Започната от Tzviatko, Февруари 27, 2015, 12:19:38 PM

« назад - напред »

Slim313shady

Прекъсва ,но...Получих линк срещу СМС от 50ст.:)

Михаил-Иванов

Цитат на: Slim313shady;360476Прекъсва ,но...Получих линк срещу СМС от 50ст.:)
Само дано не си се минал...те и от Плей Гонг не могат да стриймват една връзка.

Пинк Пантер

За какво са тия бъзици, докато беше лайв мача имаше само звук, сега вече има и картина ...

Михаил-Иванов

А де...за да ни принудят да платим 3.96 на Домуша :s104

valseat

Михаил-Иванов

Този последен линк как се отваря?Трябва ли да го изчакам да се изтегли понеже тегленето е неизвестно дълго или да го отворя онлайн през браузера?

bonbonko

Bobo-ID

Копираш линка и го слагаш във VLC player.

valseat

Цитат на: Михаил-Иванов;360593Този последен линк как се отваря?Трябва ли да го изчакам да се изтегли понеже тегленето е неизвестно дълго или да го отворя онлайн през браузера?

Може да се копира линка  и в Daum PotPlayer.
Става и в MPC-HOME CINEMA и в MPC-BE.

Стоянов76

Булсатя пусна диема спорт и линковете тръгнаха.........струвало си е чакането и борбата.

Ламерът

Цитат на: Стоянов76;360606Булсатя пусна диема спорт и линковете тръгнаха.........струвало си е чакането и борбата.

Мога да те уверя че линковете не са направени със сигнал от Булсат. Тези които аз съм гледал всичките не са със сигнал от тях!
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

Пинк Пантер

Към 15:30 ще спрат, или ще остане само звука .

m3gab0y

Цитат на: Ламерът;360611Мога да те уверя че линковете не са направени със сигнал от Булсат. Тези които аз съм гледал всичките не са със сигнал от тях!

И аз ти гарантирам, че не са от БСК а от апаратната на телевизията ;)
Канала го имам още от 18-ти когато бяха тестовите излъчвания.
Припомням:
http://141.0.169.245/Diema_Sport.m3u

valseat

Аз от 25г. не гледам български мачове/ а навремето не съм изпускал мач на Левски / на Герена и близо живея до игрището/ това не е стадион/,... и съм ходил и по провинцията да ги гледам навремето/ когато играеха Павел Панов и другите около него .../ след това за малко ги гледах заради Гибона/ а той ми е съученик/.... :). И сега стана хубаво , че искат да се плаща за българските мачове, защото на мен са ми я пуснали тази програма/ кака шер/.../ която аз няма да гледам дори пари да ми дават/...ама за пенсионерите  около мен тези пари за програмата са много/.... и за това съм обявил ...Който иска да гледа мач да дава 1 л. ракия/домашна/...  за гледане на 3 мача. :)

m3gab0y

Авантата приключи! Благодаря на всички, които беозтказно гледахте и тези от Вас, които атакувахте агресивно.
(не ми пишете за достъп, защото не мога да ви предложа такъв - само за оператори)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания