Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Диема Екстра

Започната от Стик, Февруари 19, 2015, 11:18:52 PM

« назад - напред »

Стик

Някой има ли инфо, тази цена от 3.99 за един приемник ли е или може на 2,3 и 4ти приемник на Близоо.

preslav

Цитат на: Стик;357712Някой има ли инфо, тази цена от 3.99 за един приемник ли е или може на 2,3 и 4ти приемник на Близоо.
Направил съм заявка вчера за пакета,днеска ще разбера.С три карти съм.

Стик

Би трябвало да ти върви и на трите приемника,иначе...;;basi

preslav

Да абоната е един независимо колко приемника има.

an

Доколкото ми е известно, допълнителните пакети важат само за основния приемник. Дано да бъркам и да може да се гледа и на допълнителните приемници.

Стик

Айде, Екстрата и в мрежата на NET1.:19:

Стик

Цитат на: preslav;357715Направил съм заявка вчера за пакета,днеска ще разбера.С три карти съм.

Пакета можеш да го заявяваш само за един приемник.;;basi

preslav

Взеха ми 1,14лв.само за HD приемника до края на месеца.Другите два приемника са SD.

Стик

Цитат на: preslav;357745Взеха ми 1,14лв.само за HD приемника до края на месеца.Другите два приемника са SD.

Диема Спорт ще върви и в SD версия,само,че за тях трябва да направиш още две заявки.

bu12tras

За всеки приемник по 4лв на месец ли?

Sent from my Note 3

preslav

Цитат на: bu12tras;357754За всеки приемник по 4лв на месец ли?

Sent from my Note 3
За сега не е ясно.

bate_dino

Близу - София:
ЦитатDiema Sport HD:690000000:INVERSION_AUTO:6900000:FEC_AUTO:QAM_64:531:787:410

Stam

При мен се появи на 23 позиция.

TUISTERa

Редно е да е така - за всеки приемник по 4 лв. Който иска да гледа на един приемник да си го мести по телевизорите... Това е така наречения PPV канал... Иначе була с тяхните 4 приемника за 20 лв ще изкярят най-много и както винаги ще е нечестно спрямо останалите оператори/в полза на булсат

ivan_sv

Цитат на: TUISTERa;357769Редно е да е така - за всеки приемник по 4 лв. Който иска да гледа на един приемник да си го мести по телевизорите... Това е така наречения PPV канал... Иначе була с тяхните 4 приемника за 20 лв ще изкярят най-много и както винаги ще е нечестно спрямо останалите оператори/в полза на булсат

Те булсата дали ще пуснат каналите?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания