Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Диджитюрк навлиза на БГ пазар

Започната от участник, Февруари 16, 2015, 06:43:27 PM

« назад - напред »

star14

Ха да ви е честито ,то така или инъче като махнеш пенсионерите и 200 - 300 000 млади  ,то другото е турско говорящо население .

sunnyboy115

Салоните не са били включени в пакета предназначен за продажба на външните пазари. Поне така ми беше обяснено по телефона. Картата картата работела само с приемника им. :s101

Редакция: И Тарафтар също не е включен.

Препоръчах им да си актуализират списъка на каналите. :lol15:

Stam

Цитат на: sunnyboy115;358466Салон 1, 2 и 3 не са били включени в пакета предназначен за продажба на външните пазари. Поне така ми беше обяснено по телефона. Картата картата работела само с приемника им. :s101

Само те няма да се гледат на 7Е

radoslavovic

а някой има ли информация каква ще е цената на пакет включващ филмовите moviemax HD и lig tv HD 1,2,3 ?

dzumba

Цитат на: Stam;358467Само те няма да се гледат на 7Е
Стамене,и тебе само няма да гледаме на тоя бряг!:)

njor

Цитат на: dzumba;358417Брой ме!Ще участвам в резането на абонамента!;;585

Аха да си помисля че и в друго резане ще участваш.;;573
Аха да се сетя защо толкова обичаше серданите. ;;573
Майтап да става Дзумба. ;;573
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

dragonaxe

Цитат на: баисар;358277Ето за това иде реч ,като съдържание http://www.flysat.com/digiturk.php   Аз набързо изброих около 50 HD канала.

Първоначално зарибиха клиентите си с много ХД канали и сега ги спряха. Пълен абсурд е тая тъпа платформа.

Galin

Вижте им пакетите с новата актуализация.;;basiПочти всичките им канали се гледат свободно.:)

dragonaxe

Цитат на: Galin;364788Вижте им пакетите с новата актуализация.;;basiПочти всичките им канали се гледат свободно.:)

Трябва да има начин клиента да се откаже от договора защото им са спрени каналите

Galin

Цитат на: dragonaxe;364789Трябва да има начин клиента да се откаже от договора защото им са спрени каналите

Ако си подписал договор, търси си правата.

Златанов

skyboy

Цитат на: dragonaxe;364789Трябва да има начин клиента да се откаже от договора защото им са спрени каналите

От самото начало беше ясно че ще предлагат само Евро пакета и реално ще се гледат само мачовете от турското първенство и нищо друго.

bu12tras

Цитат на: dragonaxe;364787Първоначално зарибиха клиентите си с много ХД канали и сега ги спряха. Пълен абсурд е тая тъпа платформа.

Ако са им спряни защо не са отбелязани в flysat/kingofsat и lyngsat ?

skyboy

Не са спрени самите канали а достъпа до тях.[ATTACH]12781[/ATTACH]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тодор Стефанов

Някой може ли да предложи иптв на Дигитурк!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания