Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Диджитюрк навлиза на БГ пазар

Започната от участник, Февруари 16, 2015, 06:43:27 PM

« назад - напред »

skyboy

В евро пакета се гледа само турското първенство по време на мачове от други първенства изписва надпис че е недостъпно предаването за вашият регион или нещо подобно,не вярвам да пуснат каквото и да е те си имат иптв 25 лв е таксата за националните канали и лиг тв.

Sent from my iPhone using Tapatalk

radoslavovic

Цитат на: Стик;357280Тия Лиг тв освен Дижитурк май други не ги излъчват.

прав си преди време го имаше на кабел в Германия и Холандия,но и от там го спряха умишлено,а правата за излъчване на турското първенство продадоха само на ESPN Бразилия канал който неможе да се гледа от Европа,ако не греша,но и на тях им се видя май края според някои информации DIGITURK са пред фалит и повече от половината му акции са закупени от катарската beIN
http://www.sportsbusinessdaily.com/Global/Issues/2014/12/29/Media/Digiturk.aspx

Стик

Цитат на: radoslavovic;357292прав си преди време го имаше на кабел в Германия и Холандия,но и от там го спряха умишлено,а правата за излъчване на турското първенство продадоха само на ESPN Бразилия канал който неможе да се гледа от Европа,ако не греша,но и на тях им се видя май края според някои информации DIGITURK са пред фалит и повече от половината му акции са закупени от катарската beIN
http://www.sportsbusinessdaily.com/Global/Issues/2014/12/29/Media/Digiturk.aspx

Май ще се слага беседка на покрива за 7W.:)

oktay89

Хм...при Digitürk Euro - цените са 29,95€ за спортен пакет, а в този сайт 34,80лв.
Приемника трябва ли да е свързан към интернет за да може да се обновява картата (същевременно да проверяват и ип-то ти)?
С 2 думи дали при тези цени ще има някакво регионално ограничение или приемника с картата ще могат да се вземат навсякъде?
Maximum T85 - 0.8E+7E+13E+16E+19E+23.5E+39Е
Triax TDS88 - 30W <-> 52E
Gigablue UE 4K OpenATV 7.6 + IPTV

Стик

И още нещо,цената за втори приемник е наполовина от цената на основния приемник,става дума за сателитната платформа.

Стик

Цитат на: oktay89;357349Хм...при Digitürk Euro - цените са 29,95€ за спортен пакет, а в този сайт 34,80лв.
Приемника трябва ли да е свързан към интернет за да може да се обновява картата (същевременно да проверяват и ип-то ти)?
С 2 думи дали при тези цени ще има някакво регионално ограничение или приемника с картата ще могат да се вземат навсякъде?

Ами,че те каналите им от стандартният пакет на ип телевизията се гледат почти всички свободно на 42Е и 7Е с изключения на някои които си вървят на концерта.:)

oktay89

Писал съм сравнение на спортният пакет. Стандартният е ясен, че през ИПТВ се гледа безплатно.
Maximum T85 - 0.8E+7E+13E+16E+19E+23.5E+39Е
Triax TDS88 - 30W <-> 52E
Gigablue UE 4K OpenATV 7.6 + IPTV

Стик

Цитат на: oktay89;357367Писал съм сравнение на спортният пакет. Стандартният е ясен, че през ИПТВ се гледа безплатно.

Където и да го носиш бокса,ще върви.;)

demmlik

Цитат на: oktay89;357349Хм...при Digitürk Euro - цените са 29,95€ за спортен пакет, а в този сайт 34,80лв.

DT-9503HD & DT-9504HD този приемник работи без int и със int нет. мг просто да не гадаем повече....-)(-
[SIGPIC][/SIGPIC]Japan
Gilan/Deylem
ZaZA Bazar uK

ogibo

Днес в Пловдив на кръговото при моста на р. Марица преди панаира видях реклама на Диджитюрк.
EDIT: Нещо нета се .... че съм натряскал три поредни мнения. Сори за което.

ХГХристов72

И в Разград има вече тяхна реклама.

gentu

Цитат на: heracle;358183http://www.********.**/index.php/bg/
-добре де , цъкам на абонирай се за IP TV и нищо(кур)!
(въпреки че за 3-4 HD-та за 35 кинта си е жива преебушка):a0335:
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Златанов

Или копират или имат общо с Булсатком. Графиката на чинията, конвертора, картата и бокса са 1:1 от сайта на Булсатком.
DIGI -> BULSAT

Digiturk на 7E ли бяха? Имам смътен спомен, че някъде съм гледал мач в Пловдив от Digiturk и качеството беше перфектно. Ако се абстрахираме от коментарите, които на мен, лично, не ми пречат, но на някои хора може и да им пречат, че са на турски. Пакетът им си заслужава... Знам ли... В колко заведения ще предпочетат това, пред друг оператор, предвид, че едновременно може да се гледат доооста срещи...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания