Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV от интернет на телевизора

Започната от чоч, Февруари 13, 2015, 03:51:45 PM

« назад - напред »

турбо

Що бе докторе, продава и после спира да вдига телефона идеален бизнес, точно в негов стил може би ;)

чоч

те не ми се свидят, но какво получавам
бтв-тата, новите и диемите и за цвят може да ми сложат планета фолк, фолклор тв и ВТК

TUISTERa

Чочка , ти ги изкара 15 канала бре ;) 5 бтв-та 5 канала на нова и 4 чалгии :)

jack82

Цитат на: чоч;357201те не ми се свидят, но какво получавам
бтв-тата, новите и диемите и за цвят може да ми сложат планета фолк, фолклор тв и ВТК
А ти какво очакваш да получиш по принцип от ип тв кои канали :s101:s101
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

sarivano

Цитат на: чоч;357201те не ми се свидят, но какво получавам

Ооо, в RN има една купчина HD канали. Там също не са на ти с правата, като теб. И лъчат ли лъчат, без да им пука. За 3.99 лв. на месец. Не им правя реклама и не ги ползвам. Сега се замислих...Чоч, че ти как ползваш интернет след като дори рутер нямаш? И наверно гледаш ефирните , БЕЗПЛАТНИ телевизии на тръба? Или си се бръкнал за някоя плазма 55 навремето?:)))))))
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

турбо

Как най-вероятно си го делкат със съседа, или е намерил някой без парола, или е хакнал на някой паролата. Не го познавам човека за това гадая по манталитета  може и да не е по горните начини.

sarivano

Къде изчезна ЧОЧ с мегапроект базиран на СТРОНГ, ефирен декодер и интернет без рутер?
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

Музикантът

Отиде да развива бизнеса заедно с Чано ;)
TV: LG OLED55C9
Box: Nvidia Shield TV 4K

рйонков

HONDA - The Power Of Dreams![SIGPIC][/SIGPIC]KATHREIN - The Power Of HD!

stefanobx

Здравейте,
Не е по темата, но за да не отварям нова подобна и да става дублиране във форума моля за помощ тук ;)
Бих искал да подкарам AceStream плеъра на руснацаите на моят ТВ Панасоник AS650. Четох доста, както и гледах клипове в нета и много хвалят флашките тип Android MiniPC (Android TV и т.н.). Някой от вас има ли опит с тях ? Как се държи стрийминга в SD и особено в HD качество? Забива ли AceStream engin-а и има ли лаг?
Трябва ли да се пренастройва фреймрейта или де-интерлейса на VLC плеъра за по-гладко излъчване?
Търся алтернативи за гледане на ТорентТВ на ТВ (най-добре Андроид стика да е с дистанционно). Моля за съвет и помощ.
Благодаря предварително ;)

Антонио

Цитат на: stefanobx;359833Здравейте,
Не е по темата, но за да не отварям нова подобна и да става дублиране във форума моля за помощ тук ;)
Бих искал да подкарам AceStream плеъра на руснацаите на моят ТВ Панасоник AS650. Четох доста, както и гледах клипове в нета и много хвалят флашките тип Android MiniPC (Android TV и т.н.). Някой от вас има ли опит с тях ? Как се държи стрийминга в SD и особено в HD качество? Забива ли AceStream engin-а и има ли лаг?
Трябва ли да се пренастройва фреймрейта или де-интерлейса на VLC плеъра за по-гладко излъчване?
Търся алтернативи за гледане на ТорентТВ на ТВ (най-добре Андроид стика да е с дистанционно). Моля за съвет и помощ.
Благодаря предварително ;)
СД-то на руснаците горе-долу бива (повече долу :)), ХД е мъка, да не кажа невъзможно. Говоря за ВИП-пакет, със плейлист даден от тях при плащане.

Да използвам: някой да шушне читав начин за гледане на acestream на Енигма 2 приемник... :;810
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

stefanobx

А как е стрийминга на SD с AceStream. Забива ли ти често или върви гладко. Поне на компютър се държи много добре, даже някои HD-та се гледат прилично с добър хардуер.
С какво устройство гледаш ? Това с енигмата е добра идея, ама не знам дали ще стане :s101

Cofybreak

Цитат на: Антонио;359839СД-то на руснаците горе-долу бива (повече долу :)), ХД е мъка, да не кажа невъзможно. Говоря за ВИП-пакет, със плейлист даден от тях при плащане.

Да използвам: някой да шушне читав начин за гледане на acestream на Енигма 2 приемник... :;810

Аз пък никога не съм им плащал, даже и регистрация нямах до преди 10 минути и мога да кажа, че всичко върви ОК през 90% от времето. +-5%.
SD да съм пускал 5-6 пъти, не повече. Всичко останало в HD.

По втория въпрос --> във форума за XTrend

om63

Който е със Самсунг ES/F и е претръпнал да ровичка из фърмуера му има прилично ново решение в съответния форум http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=63&t=8760.
Приятно съм изненадан от скоростта на работа, и допълнителните екстри от рода на ЕПГ... И всичко това сякаш гледаш нормална ТВ - не се налага да влиза човек в смарт хъбове и да пуска app-та.
И да напомня, че всичко е на собствен риск.
Бинарната математика са я измислили циганите. Тука има - тука нема.

111111

може стига да се научиш да четеш ;)
xUPnPd на опенВрт за начинаещи
UMS за по мързеливички
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания