Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV от интернет на телевизора

Започната от чоч, Февруари 13, 2015, 03:51:45 PM

« назад - напред »

чоч

Цитат на: sarivano;357117И кой ти е Доставчика?  с Пръдня, Боя не става )))

в горния ми пост пише доставчека ми
И защо мислиш че няма да стане?
В съседната тема пише адреси http://194.116.252.129:4022/udp/239.239.2.100:1234, нещо подобно http://194.116.252.129:4022
и излизат всички /udp/ьь.ьь.ьь.ьь :хххх

Ще продължим така приятния разговор вероятно утре като се върна от работа

sarivano

Не съм срещал НЕТЕРА доставчик в Бургас. освен, че СКАТ взимат от Нетера. А IPTV през СКАТ интернет е мисия невъзможна
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

jack82

Е хе тука има напредък на темата чочо поне има маг254.Колега както ти каза доктора плати си на гсн ните там да ти дадат портал и да си гледаш това ти е най прекрасния вариант
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

Ламерът

Цитат на: sarivano;357121Не съм срещал НЕТЕРА доставчик в Бургас. освен, че СКАТ взимат от Нетера. А IPTV през СКАТ интернет е мисия невъзможна
Унакс бре той го е написал само ти не го прочете май: ) . И да с тоя нет боя не става. :) ;;650
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

чоч

Цитат на: jack82;357128Е хе тука има напредък на темата чочо поне има маг254.Колега както ти каза доктора плати си на гсн ните там да ти дадат портал и да си гледаш това ти е най прекрасния вариант
има напредък ми въпросите се задават от незнаещи
А тук никой не ми предложи тунерче с изключение на първия отговор.
Което ме кара да мисля дали случайно знаете колкото мен.

чоч

Цитат на: Ламерът;357130Унакс бре той го е написал само ти не го прочете май: ) . И да с тоя нет боя не става. :) ;;650
и защо мислиш че няма да стане, на компа телевизията от нетера върви добре
Разликата само ще
едно рутерче, 20 - 30 метра кабел (utp cable) и тунера накрая - мисля че рутера ще покрие загубите по кабела, все пак е активно устройство и мисля че вдигне мощността а не силата на сигнала

TUISTERa

Или трябва да се замислиш , че мага не е тунер :) Задай си въпроса както трябва, за да получил отговор какъвто искаш.

Sent from my iPhone using Tapatalk

чоч

Цитат на: TUISTERa;357166Или трябва да се замислиш , че мага не е тунер :) Задай си въпроса както трябва, за да получил отговор какъвто искаш.

Sent from my iPhone using Tapatalk
бокс / все тая
още в самото начало казах искам сглобена кутйка
а не да ми обяснявате колко незнам - аз знам че незнам и питам за да науча

TUISTERa

За да ти се обясни каквото не знаеш, трябва да се знае първо какво знаеш. Иначе се получава ситуацията която се получи :) Ти се оплакваш че нищо не са ти казали, ни си мислим че сме ти казали всичко :)

чоч

как тълкувате това че ме пообърка

Sources of media content

PC and NAS in local network Stream media protocols (RTSP, RTP, UDP, IGMP, HTTP) USB-devices
и по точно това
in local network

jack82

Цитат на: чоч;357167бокс / все тая
още в самото начало казах искам сглобена кутйка
а не да ми обяснявате колко незнам - аз знам че незнам и питам за да науча
Не е така кутйки колкото щеш най вероятно някоя андроид пръчка може да ти свърши работа с някоя програма от маркета а самите стримове трябва да си ги намериш от някаде а горе долу ги няма никъде за това което търсиш препоръчвам ти сат.приемник за да нямаш главоболия

чоч

Цитат на: jack82;357177Не е така кутйки колкото щеш най вероятно някоя андроид пръчка може да ти свърши работа с някоя програма от маркета а самите стримове трябва да си ги намериш от някаде а горе долу ги няма никъде за това което търсиш препоръчвам ти сат.приемник за да нямаш главоболия

сателита е обемист, кажи някоя с андроид която става
аз гледах преди месец не не ми харесаха
а темите за ип-тж са мн актуални и има пари ако се направе - така че и за излъчване съм си мислил, но първо искам да си поиграя с програми - за да понауча коя програма до къде може да стигне

все от някаде трябва да се почне
засега е как временните линковете от нета как да ги вкара в тв-то
а пък после ще мисля как да станат трайни

jack82

Ако имаш телефон с андроид тествай там първо

турбо

Цитат на: чоч;357180сателита е обемист, кажи някоя с андроид която става
аз гледах преди месец не не ми харесаха
а темите за ип-тж са мн актуални и има пари ако се направе - така че и за излъчване съм си мислил, но първо искам да си поиграя с програми - за да понауча коя програма до къде може да стигне

все от някаде трябва да се почне
засега е как временните линковете от нета как да ги вкара в тв-то
а пък после ще мисля как да станат трайни
Още един млад шейх се появи. Чоч за излъчване ще трябва да се по отръскаш доста ако плануваш повече един двама абонати или ти плануваш да продаваш боксове с събрани от нета безплатни стриймове. Иначе готина стратегия първо да се научиш как се прави от нищо после да си продадеш познанията.

sarivano

Цитат на: чоч;357180...има пари ако се направе - така че и за излъчване съм си мислил....засега е как временните линковете от нета как да ги вкара в тв-то, а пък после ще мисля как да станат трайни

Чоч, теб 3.99 за телевизия ти се свидят а се точиш за Излъчване. За да лъчиш си иска до хвърлаш кинти. Едното желание не стига))))

ТРАЙНИТЕ линкове също струват кинти. И не става с крадене от инет. Услугата требе да е постоянна
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания