Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Андроид телефони - дискусия

Започната от Ooo_Pepi, 11-02-2015, 20:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ooo_Pepi

@dodo_pv
Тествай я 7 дни безплатно.
Одеве пак я тествах по пътя Перник-София през Владая.
На 2-3 места показа грешни максимално разрешени скорости, но точно там преди време имаше знаци със съответните ограничения.
Чисто и просто не е ъпдейтната коректно.
Но пък на 2-3 места има такива малоумщини... знак 80 и след 20 метра знак 60, преди карулката същата работа, 80 и след 20м. 60.
Така че не бих казал, че навигацията не е точна.
Искам да я тествам още малко, ще я сложа на другия телефон пак за 7 дни.
Другото нещо много важно... заради което изтрих Sygic.
Задавам маршрут и ми дава по кой път да мина, но аз си карам по моя си маршрут.
Sygic-a в следващите 10км ми даваше от къде ли не да минавам, само и само да ме върне на първоначално предложения/избран маршрут.
С iGO като подминеш пряката където ти дава да свиеш, веднага има преизчисляване на маршрута и ти дава нов такъв, а не да се връщаш някъде си за да минеш по стария.
Е това с преизчисляването е много важна функция.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Veskop

Пепи,от телефона е ;)Да си беше стоял с айфона! ;;650
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Веско

Pepi,
Не е виновна навигацията е малоумниците които мислят тия ограничения. Днес пътувах по новото трасе дето бат Бойко го откри около Ахелой,Равда !
Скоростен път с ограничение от 60км ,ако не си виждал иди да видиш.
За абсолютно същия скоростен път в Гърция на Халкидики(Касандра) максималната скорост е 110км.
Сори за офтопика :hammer:
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

дрим

Аз лично от години ползвам Google maps, преди ползвах и sigic, и igo,  но по-точно от мапса не намерих.
И не се занимавам да ъпвам карти като луд. Относно скоростта, гледам си знаците, защо трябва някакъв тъп апликейшън да ми пищи, като често не е вярно!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Ooo_Pepi

В Сърбия ползваш Google maps?
Няма шофьор който да види всички знаци по пътя.
Много хубаво е да си гледаш природата, наляво-надясно... и като изпуснеш знака за скоростта, поглеждаш телефона и готово.
Ето затова искам навигация която да ми показва ограничението на скоростта.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

дрим

Навсякъде Пепи, като карам си гледам пътя и обстановката на пътя. Като искам да блея се возя, а не карам ;;650

Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

yavor1

Цитат на: Ooo_Pepi;487088В Сърбия ползваш Google maps?
Няма шофьор който да види всички знаци по пътя.
Много хубаво е да си гледаш природата, наляво-надясно... и като изпуснеш знака за скоростта, поглеждаш телефона и готово.
Ето затова искам навигация която да ми показва ограничението на скоростта.
Ако превиша скоростта, оная веднага се обажда "Вие превишихте скоростта" !

Използвам женски глас за всички възможни предупреждения -Анелия и мога да си и тегля винаги една ;;573

dodo_pv

Пепи, единствения проблем на iGO е, че е доста сложна. Пробвал съм и някои други навигации, но тя е най-като за мене и по-специфичните ми нужди. Лесно търси координати, запаметява различни точки и места, както се казва, с едно натискане на бутон. Работи и в самолет, показва надморската височина и много други. Позволява персонални настройки, каквито другите не предлагат. Картите, които ползва могат да бъдат на различни създатели и глупостите по трасетата зависят само от тях. Не ме интересува цената, искам само достъп до мястото за съхранение на картите и системния файл. Имам ли ги, ще я сваля. На стария ми фон бичи без проблеми.

Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk

Чък Норис

Досега да беше свалил навигацията от стора и да провериш дали ти върши работа :lol15:

dodo_pv

Прав си, ама ми е гръмнала главата! Само ядове и нерви. Вчера щях да се удавя на работното си място. Тия два дена исках да си почина малко. Имам вградена навигация в колата и бачка прилично. Нямам зор.

Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk

digimp

Цитат на: дрим;487087Аз лично от години ползвам Google maps

Знаеш ли - до един момент си мислех, че ТомТом е върха на сладоледа и бях много горд че имам Live обновления. И никой не е като мен!

Докато не се появи колега с Гугъл Мапс който всеки път пристигаше преди мен на поредният обект.

В момента и аз съм като колегата .

;;650
:s101     :c040: ;;650

Веско

Добре де,Google maps иска НЕТ. В Сърбия примерно как се оправяте или Турция,въобще страните извън ЕС .
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

дрим

Уж постоянно ръчкате телефоните си, а не знаете, че от години мапса предлага да си свалиш офлайн картата, точно за гореспоменатите ситуации ;)

Ooo_Pepi

Ако ги свалиш за ползване офлайн, а след 5 месеца са пуснали нов участък, трябва пак да обновяваш карти. Това за гугъл мапс.
Затова си плащаш някакъв пакет на оператора за нет, и не спираш нета в Сърбия.
Като дръпнеш iGO сега, да не мислиш че всеки месец ще получаваш нови карти... ще получиш след 5 месеца, ъпдейтваш и си я ползваш офлайн у Сърбия.

yavor1

Да де, ама как да свалиш онлайн за цял свят, особено ако тръгваш от Финландия за Бразилия и после САЩ? При Иго си сваляш на компа картите, към момента имам сигурно 30+ ГВ и си качваш необходимите когато наближиш дестинацията! Не съм типичен потребител, но използвам в най-тежки условия навигацията, както спомена Петко и в самолета също!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания