Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Андроид телефони - дискусия

Започната от Ooo_Pepi, 11-02-2015, 20:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Чък Норис

Самсунг използват нискокачествени материяли за последните си 3 топ устройства. Досега не съм имал телефон който да се драска толкова лесно, а уж горила глас 5.
Цитат на: Веско;486965Такаааа, купих си Huawei P20.
Моите съболезнования.

digimp

Цитат на: Чък Норис;486969Самсунг използват нискокачествени материяли за последните си 3 топ устройства.

Не е на добре щом и те са почнали да икономисват .

:s103
:s101     :c040: ;;650

Valkov

Здравейте, някой има ли опит с HUAWEI nova plus? Гледам че в Ардес са го намалили сериозно. Зная че паметта му вече е малко но по принцип не играя игри на телефона и освен алото от телефона искам само читава камера. Струва ли си да го взема? В момента съм с LENOVO P70, и освен посредствената камера други претенции към него нямам.

Ooo_Pepi

Цитат на: digimp;4869681. Купувам си най-скъпия нов телефон. Какво правим след 2 години с батерията?

Означавали това, че производителите са ме АБОНИРАЛИ против волята ми на всеки 2 години да им подарявам минимум 2000 лева за поредното им ново изделие?

Благодаря, че ми отделихте време.

Това означава, че след 2 години когато вече няма да имаш гаранция, ще дадеш едни 100-150лв и ще ти сложат нова батерия.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Ooo_Pepi

Цитат на: yavor1;486589Аз ползвам от много години igonavigation , за мен по-добра няма, има карти за цял свят , има и много теми в различните форуми за "свободни" фунционални версии, работи с различни карти.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igo.primong.igoworld

Тия дни пробвах няколко от най-разпространените навигации.
Много се разочаровах от функцията ограничение на скоростта, което всъщност липсва в гугъл мапс.
Нищо общо с реалността, карам по околовръстното, има знак 80 навигацията ми дава 50, след малко 40.
После карам по магистрала, има знак 120 друга навигация ми дава 140, след малко 130, пак 140... абе нямам думи.
Това са платени навигации, които съм пуснал като trial version, или можеш да ги ползваш безплатно за 75км.
Така изтрих почти всички и стигнах до една която се оказа много добра.
Това е iGO Navigation която @yavor1 ми препоръча, благодаря.
Тук лабаво нЕма, караш си, виждаш знак 50 и в момента в който се изравниш със знака, навигацията променя ограничението на 50.
Картата за EU е 56,53лв
Ще я тествам няколко дни преди да реша дали да я купя, много отдавна съм навит да купя някоя добра навигация.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

yavor1

Цитат на: Ooo_Pepi;487020Тия дни пробвах няколко от най-разпространените навигации.
Това е iGO Navigation която @yavor1 ми препоръча, благодаря.
Тук лабаво нЕма, караш си, виждаш знак 50 и в момента в който се изравниш със знака, навигацията променя ограничението на 50.
Картата за EU е 56,53лв
Ще я тествам няколко дни преди да реша дали да я купя, много отдавна съм навит да купя някоя добра навигация.
Картите са си действащи, там вече е въпрос на избор!
От години наистина само иго ползвам по цял свят, без Япония и Антарктида, независимо от телефона, дори на win ce!  Обемни са картите, особено когато искаш за няколко континента, но ме е спасявала от загубване и от преминаване през квартали с повишен риск  за бял човек ! Дава точност до метри, а и има възможност за много междинни точки! Например обиколка на Барселона като се планират всички интересни места за посещение! Пробвал съм и имам  много различни навигации, но Иго за мен е №1 .За офроуд Garmin, за яхти и кораби е друга бира, там с картите на пристанищата е малко проблематично, но електронните карти вече са задължителни и е някакъв вариант за лично ползване, ако имаш достъп  ;)

digimp

Цитат на: Ooo_Pepi;487020Тия дни пробвах няколко от най-разпространените навигации.

Кой съм аз, че да обяснявам, че картите на iGO са неактуални?

Още повече щом ги препоръчва платеният соросоид-герберист @yavor1
значи бегам далече от тях.

По-добре да си замълча и да продължа с Google Maps, Here Maps и Tomtom.

Нищо лично :)

;;513 ;;650
:s101     :c040: ;;650

dodo_pv

Не е лично, ма е тъпо! На андраид 8 не върви iGO и се принудих да ползвам / тествам разни други. Нито една не става, поне за Европа.

Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk

yavor1

Цитат на: digimp;487027Кой съм аз, че да обяснявам, че картите на iGO са неактуални?

Още повече щом ги препоръчва платеният соросоид-герберист @yavor1
значи бегам далече от тях.

По-добре да си замълча и да продължа с Google Maps, Here Maps и Tomtom.

Нищо лично :)

;;513 ;;650
Погледни се в огледалото, сигурно ще се издрайфаш от отвращение! Подготви си шанцови инструменти за сбирката на идиотите на Бузлуджа, ще копате комунизЪма и ще въртите на фурна Свинкята Импексова!
 Това за добро утро на всички тролове на Кутев, които всяка тема в политика превръщат, фабрикуват лъжи и клевети, но ще си останете с мокрите мечти за власт ;;573
 Сменяй си памперсите, че съвсем се опикахте ;;basi

Картите, на които съм дал линк са от март 2018г. Наистина ги няма СССР и България не е Народна Република на работниците и селяните, това не ти харесва сигурно, но ти харесват рублите на червените новобогаташи:)

Рано сутринта, ако има някой модератор, може да поразчисти и тази тема от изпражненията на хибридната война на позитанци "Бой последен е този" ;;basi

bu12tras

Цитат на: dodo_pv;487033Не е лично, ма е тъпо! На андраид 8 не върви iGO и се принудих да ползвам / тествам разни други. Нито една не става, поне за Европа.

Петко , сигурен ли си ,че не върви на Орео, Пепи точно на неговия Нот8 с орео е пуснал IGO

dodo_pv

Рових преди месец из нета, не вървеше. Сега нямам време да търся, ползвам едно примо на iGO и горе-долу бива. Ако е излезнало истинското iGO за осмицата, ще го сваля, настроя и инсталирам някой ден.

Ooo_Pepi

Точно така, на N8 с Орео 8.0.0 и издърпана от гугъл плей върви, като Trial version за 7 дни.
Не съм се занимавал да търся и инсталирам кракнати версии.
Там вече не мога да изкажа мнение, но за спорта ще тествам.
Истината е, че кракнатите версии понякога крашват, ти искаш да си свършиш работа и точно тогава нещо ще се пре*бе.
Затова важните програми е хубаво да са купени.

Веско

Аз ползвам на таблета iGO кракната версия. Супер е.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

yavor1

Това е задължително също, до колко работи коректно е друг въпрос, ама все пак :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.eurekasoft.igospeedcamupdater&hl=bg

dodo_pv

Цитат на: Ooo_Pepi;487041Точно така, на N8 с Орео 8.0.0 и издърпана от гугъл плей върви, като Trial version за 7 дни.
Не съм се занимавал да търся и инсталирам кракнати версии.
Там вече не мога да изкажа мнение, но за спорта ще тествам.
Истината е, че кракнатите версии понякога крашват, ти искаш да си свършиш работа и точно тогава нещо ще се пре*бе.
Затова важните програми е хубаво да са купени.
Нямаш достъп до картите и мястото им на съхранение, ако не е кракната версията. Не става въпрос за парите, не ги давам аз. Освен, ако нещо не са променили. Ще проверя по-нататък и ще я купя, ако са я оправили.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания