Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Пламен Генчев: 4G мрежата ни вече има 17% покритие, стартира при 65%

Започната от dsc, Февруари 09, 2015, 05:52:56 AM

« назад - напред »

Ooo_Pepi

Да, малко се обезсмисля да имаш LTE с такава ниска скорост.

TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

failure

Ето и от Теленор, в района на бизнес парк София. Не очаквах такова подобрение!

Ixuss One - PBNigma 4.2
OS2+ - ATV 5.1

Milenrec

Определоно поне при мен в Смолянския район вече няма кой да ги бие Теленор!

bu12tras

Veskop

Даже в съседна Сърбия,която не е в ЕС,водиха войни, всички оператори вече имат LTE!Има шотове от техния m:ts със скорости на 70мбита!

Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Veskop

bu12tras

ЦитатПромоционалният  месечен абонамент важи за нови и настоящи частни клиенти при сключване  на нов договор за мобилни услуги за нова SIM карта или при продължаване  на текущия договор с подписване на допълнително споразумение, във всички  случаи за нов първоначален срок от 2 години по посочения абонаментен  план.
Пpомоционалният месечен абонамент е валиден за първоначалния  срок на договора, като след изтичането му дължимата месечна такса е в  стандартния ѝ размер.
Промоцията е валидна при сключване на нов  договор, съответно допълнително споразумение съобразно приложимите  условия, до 31.05.2015 г.
Ако вече сте се възползвали от  абонаментен план Резерв, Резерв Старт, Стандарт, но не сте си взели  мобилно устройство с отстъпка, сега може да се възползвате от нашите  предложения за устройства при приложимите условия.   За повече  информация, моля вижте раздел ,,Условия", Промени в договора или  абонаментния план.

Аз искам да обърна внимание на един абзац от Теленор , който не се среща при другите 2 оператора. При вивата докато не ти останат 2 месеца от края на договора нямаш право да преподписваш :lol15: майка им :e085:

Veskop

Цитат на: антена;369159
То в сравнение със скапания wimax и 3G е 5 пъти по-бързо!Па като гледам и ЛТЕ-то им е зле....

антена

:itv:

антена

Преминах на була след като от макса ми казаха ,че промоцията не е валидана след края на договора и трябва да мина на по голяма  такса която не ме устройва
:itv:

Milenrec

Цитат на: антена;374027
Преминах на була след като от макса ми казаха ,че промоцията не е валидана след края на договора и трябва да мина на по голяма  такса която не ме устройва

Имат ли вече устройства колега или само карти дават и цената като в сайта ли е ?

jack82

Цитат на: bu12tras;369139Абе ще сменяме пак оператора :)
Ами защо бързаш теленор ще станат най добри на 3г в бг
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

bu12tras

Не си разбрал ,точно поради тази причина ще се връщам от виваком на теленор, а не обратно.

Sent from my iPhone using Tapatalk

jack82

Цитат на: bu12tras;374040Не си разбрал ,точно поради тази причина ще се връщам от виваком на теленор, а не обратно.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Знам че преди беше на теленор и мина на Виваком ако можеш да се върнеш на теленор ще е идеално но май е няма тази оферта къде минах аз 1000 минути и 4ГБ нет за 15 лева правих си тестове из Пловдив и нашия рйон забелязвам че скоростта на нета е 6-10 мб но ги има на всякаде предполагам след настройките на келтките може и да се вдигне
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания