Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Пламен Генчев: 4G мрежата ни вече има 17% покритие, стартира при 65%

Започната от dsc, Февруари 09, 2015, 05:52:56 AM

« назад - напред »

Milenrec

jack82

Цитат на: Milenrec;374044Те вече са най добрите ,ама нямат оферти !
Аз със зор прехвърлих 2 те карти тарифите на 15 лева а татко има карта на мтел и с помощта на един приятел от форума я прехвърлихме на 16 лева 1200мин с прехвърлящи се 600 за следващия и баща ми намаза 1800 минути към всички :) 3 ГБ интернет за 16 лева
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

bu12tras

Цитат на: Milenrec;374044Те вече са най добрите ,ама нямат оферти !

Има има от вчера я има същата оферта 1000мин 4GB NET за 15лв, но не я пускат официално ,само за вътрешни хора е,обади ми се мой човек от теленор до края на месеца е валидна ,другата седмица ще прехвърля картите и им плащам неустойките на виваком.

Sent from my iPhone using Tapatalk

антена

аз само карта взех рутер и стик си имам от преди ги позлвах на макстелеком но те се подиграха с мен  ...

относно колегата.. теленор нямат 4Г  при сканирането излиза само 3г

който иска мога да му продам стика HUAWEI LTE USB Stick model E3372 понеже ми е излишен  разкодиран е цена 80 лв
:itv:

Веско

Цитат на: bu12tras;374060Има има от вчера я има същата оферта 1000мин 4GB NET за 15лв, но не я пускат официално ,само за вътрешни хора е,обади ми се мой човек от теленор до края на месеца е валидна ,другата седмица ще прехвърля картите и им плащам неустойките на виваком.

Неустойките колко са?
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

bu12tras

3 такси
Аз съм на 30лв и трябва да платя 90лв неустойка.

Цец0

bu12tras

Може и така да е но при мтел , при виваком от 1 май неустойката е само 3 такси независимо дали си подписал преди 1 година или 6 месеца.

антена

:itv:

Веско

Цитат на: bu12tras;3741093 такси
Аз съм на 30лв и трябва да платя 90лв неустойка.

Независимо колко  месеца имаш до изтичане на договара ?
Octagon SF 8008

bu12tras

Цитат на: антена;374113

Колега къде виждаш 4Г на теленор???

Колега тези имат 4G но не предлагат ,реално смао МаксТелеком но нямат покритие, другите си правят само вятър на устата.
Теленор няма пуснат 4G , но имат ли лиценз много по-бързо от всички ще го пуснат и с най-добро покритие, защото смениха цялата техника , всички базови станции и на всичко е необходима само малкa надстройка за да тръгне 4G. Ще видим кога ще стартират , норвежците не си играят и наливат яко кинти.

Да Веско независимо колко имаш , при мен остава още една година но прекратяявам предварително.

Milenrec

Цитат на: bu12tras;374060Има има от вчера я има същата оферта 1000мин 4GB NET за 15лв, но не я пускат официално ,само за вътрешни хора е,обади ми се мой човек от теленор до края на месеца е валидна ,другата седмица ще прехвърля картите и им плащам неустойките на виваком.

Е кофти аз съм на 17 лв и не става !

Цец0

Слави, сигурен ли си, че месеците са 3?
Защото аз бях чул, че има нещо подобно, но месеците са 6.
Кога са го променили? :s101
Просто внимавай...

bu12tras

Цецо още миналия месец ги питах няколко пъти и на 123 и на място в магазин, днес даже пак им звънях , записал съм разговора за всеки случай но пак ми казаха 3 такси за разтрогване на договора, в сила от 1 май 2015г само при тях защото са ги напънали от КЗК и КЗП. Естествено ако имаш лизинг трябва да се плати целия.

Веско

Сега говорих с Виваком , 3мес такси е неустойката за прекратяване на договора ми.
Octagon SF 8008

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания