Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Пламен Генчев: 4G мрежата ни вече има 17% покритие, стартира при 65%

Започната от dsc, Февруари 09, 2015, 05:52:56 AM

« назад - напред »

Веско

Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Верту

С две бири е по- добре отколкото с чук;;516
Хаха то и бирите са станали четири.

bu12tras

Цитат на: Ooo_Pepi;374440Твоя човек не може ли още два договора да попълни ?

Може Пепи но на място, само .

TUISTERa

Цитат на: worldnet;374394Mtel от няколко месеца е с изцяло обновена мрежа. В момента се завършва подмяната на съоръженията. Оборудването на всички базови станции се подменя с Ericsson и всичко е LTE Ready! :) При telenor е същото, само се чака освобождаване на честоти от КРС.

Те това съвсем не е вярно по два параграфа -
Мрежата на Мтел не е обновена, обновена е част от нея!
Техниката е Нокиа! Махат моторола, ериксон и други старотии!
Завърши етап 2 от обновяването, още не са платили на подизпълнителите, така че докато не изчистят сметките етап3 най-вероятно няма да започне.

Стивт

САТ-ТВ Гоце Делчев
0899 77 88 68
http://xcomputersbg.com

антена

Сутринта 8.30 това изцедих пред софийският университет по вече не може при була при положение ,че договора ми е за до 4 mbps
:itv:

ДТВБО

Това харабия ли е 1-2 mbps upload при 4G?
То на 3G-то ми прави 3-4 mbps, а единствената причина поради, която бих заменил 3G-то е upload-а :s101

Цец0

Боже мили... Ако те тези това им е 4G-то да пускат кепенците.
Че то 3G-то на мобилните е в пъти по-добро ;;basi;;basi;;basi

bu12tras

Цитат на: bu12tras;374449Може Пепи но на място, само .

Пепи сега бях до моя човек, офертата е само за прехвърляне на номер от друг оператор и е на местно ниво.

антена

:itv:

valbg

Тоест при договор за до 4мбит получаваш 9?

Най-вероятно още обмислят цените и пакетите... но трябва да се започне от някъде и някакъв старт е по-добър от никакъв ;)
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

dmsfsf

Цитат на: bu12tras;374116Колега тези имат 4G но не предлагат ,реално смао МаксТелеком но нямат покритие, другите си правят само вятър на устата.
Теленор няма пуснат 4G , но имат ли лиценз много по-бързо от всички ще го пуснат и с най-добро покритие, защото смениха цялата техника , всички базови станции и на всичко е необходима само малкa надстройка за да тръгне 4G. Ще видим кога ще стартират , норвежците не си играят и наливат яко кинти.

Да Веско независимо колко имаш , при мен остава още една година но прекратяявам предварително.

Къде се хваща това 4G покритие на Мтел? Искам като се върна в БГ да пробвам една специална карта ;) Иначе си имат 22 мбпс реални на 3г

bu12tras

Има на някои места в София ,но картите са само за корпоративни и са дадени отдавна само за тестове. А 22 Мбит имат тук там ... Останалото реално сие като при другите 3-4Мбита

Sent from my iPhone using Tapatalk

Цец0

Сега е само тестово. Имам инфо, че в техническата част мексиканците скоро ще развържат кесията и със сигурност ще стане доста интересно, ако това, което чувам е вярно ;)

11012V

Цитат на: Цец0;374493Боже мили... Ако те тези това им е 4G-то да пускат кепенците.
Че то 3G-то на мобилните е в пъти по-добро ;;basi;;basi;;basi

Това е постоянна скорост, която не пада до 64kbps като изразходиш гигабайтите на максимална, това е разликата.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания