Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Софтуер за DVB-C (USB) на PC

Започната от Диги, Февруари 06, 2015, 07:45:02 PM

« назад - напред »

Диги

Бихте ли ми препоръчали софтуер за гледане на кабелна телевизия
(DVB-C) на компютър чрез usb (донгъл). С windows 8 съм.
В момента използвам TotalMedia 3.5, но не съм доволен. Бавна, забива и не намира всички канали.

Диги

Цитат на: preslav;355866DVBC TVR 4.6.4

Въобще не тръгва да търси тв програмите от scan.

П.П. Днес цял ден търся такава програма и нищо не намерих :c040:

Underworld

Цитат на: Диги;355862Бихте ли ми препоръчали софтуер за гледане на кабелна телевизия
(DVB-C) на компютър чрез usb (донгъл). С windows 8 съм.
В момента използвам TotalMedia 3.5, но не съм доволен. Бавна, забива и не намира всички канали.
VLC пробва ли?

Диги

Пробвах, но така и не разбрах как да ги търся програмите там.

дрим

Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Диги

ProgDVB и DVBC TVR 4.6.4
Не знам при вас как е...?, но при мен тези два софтуера не намират нито една тв програма. Дори изпробвах 5, 6 версии на ProgDVB:;815

алт

Този донгъл няма ли си софтуер. Ти май искаш да пуснеш софтуер и да тръгне автоматично да работи.

Диги

Този донгъл: GENIATECH GT-U2320 има софтуер TotalMedia 3.5,
но не съм доволен, не намира всички програми и забива често.

preslav

Цитат на: Диги;356067ProgDVB и DVBC TVR 4.6.4
Не знам при вас как е...?, но при мен тези два софтуера не намират нито една тв програма. Дори изпробвах 5, 6 версии на ProgDVB:;815
Колега не казваш какъв донгъл мъчиш
да видях

Диги

Има! Не го гледай това. Мисля, че е предния модел макар, че няма разлика в наименованието. Дори на кутията пише Windows 8 compatible.

preslav

Пробвай с VLC.
Медия,отваряне на устр.за захващане,tv-digital,DVB-C
Въвеждаш транспондерите ръчно.

Джапи

Здравей,

Ако няма да ползваш компа докато гледаш пробвай OpenEec и инсталирай tvheadend  - има купища драйвери за тунери. Можеш и да го писнеш на някое Raspberry Pi и да го гледащ с XBMC-KODI като клиент (Аз го ползвам и така).

Иначе DVBViewer работи перфектно. Аз съм си го купил, но за "тестове" може да намериш някоя "подобрена" верися. Не е задължително да е последната.

Упех

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания