Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Мога ли да гледам телевизия с приемник и чиния от Булсатком?

Започната от Турист, Януари 13, 2015, 11:57:37 PM

« назад - напред »

Турист

Здравейта пичове, до преди година бях абонат на Булсатком и в момента разполагам с приемник ZHD 200 и разбира се, антена към него, въпросът ми е, мога ли в момента да ги използвам, за да гледам каквато и да е телевизия, телевизорът ми е TOSHIBA 32/42HL83*G, ако има някакво значение, ако не дайте идея какъв приемник да си взема, за да мога да ползам поне антената. Поздрави :)

бобитоо

трябва ти друг приемник,здх е блокиран и работи  само в мрежата на булсат

Люкс

Цитат на: Турист;352799Здравейта пичове, до преди година бях абонат на Булсатком и в момента разполагам с приемник ZHD 200 и разбира се, антена към него, въпросът ми е, мога ли в момента да ги използвам, за да гледам каквато и да е телевизия, телевизорът ми е TOSHIBA 32/42HL83*G, ако има някакво значение, ако не дайте идея какъв приемник да си взема, за да мога да ползам поне антената. Поздрави :)

трябва ти флашнат линукс приемник, според старите народни обичаи

вассил46

Ако си решил да се ровиш с приемници и спътници както повечето тук от форума то за предпочитане е линукс.За модел,зависи финанси те. При положение,че е да гледаш каквото и да е? ползвай си оператор.

Турист

ами още съм начинаещ в тази област, но просто ми е мерак да се науча, като за начало, дали може някой да ми препоръча, какъв приемник да си взема и ако може да е от по-нисък ценови клас, посто за момента бюджетът ми е доста оганичен, нещо прилично около 100 лева дали е възможно да се намери?

Люкс

Цитат на: Турист;352818ами още съм начинаещ в тази област, но просто ми е мерак да се науча, като за начало, дали може някой да ми препоръча, какъв приемник да си взема и ако може да е от по-нисък ценови клас, посто за момента бюджетът ми е доста оганичен, нещо прилично около 100 лева дали е възможно да се намери?

Еми купи си на старо, някой дето не подържа НД, тамън ще ти е настроен и ще работи със сигурност, без да му се ядосваш. Продавачът му ще ти обясни това онова и готово, и той доволен че се отървал от СД приемник и ти доволен че е евтино и работи.

garvanat

Най-евтиния HD Приемник с линукс чисто нов от Китай излиза 115-120 лв. Другия вариант е втора употреба. А иначе SD ще намериш и за 30-40-50 лв.

иво колев

ако е само за булсат накарай някой познат който има абонамент за була да те пусне като втори апарат и за 2 лв на месец ще гледаш;;650

sarivano

Цитат на: Люкс;352811трябва ти флашнат линукс приемник, според старите народни обичаи

И какво точно ще ти даде Флашването на приемника като потребителски ефект? Люнебургска бира?

Цитат на: Люкс;352819Еми купи си на старо, някой дето не подържа НД, тамън ще ти е настроен и ще работи със сигурност, без да му се ядосваш. Продавачът му ще ти обясни това онова и готово, и той доволен че се отървал от СД приемник и ти доволен че е евтино и работи.

За 100 кинта ще си купи три Дрийма 500 на старо и какво ще гледа на SD примник?!?!?

Що го пращаш за вода Питащият, след като сам Жаден ходиш?!?
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания