Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Код за ADB 2840C

Започната от Alexius, Януари 02, 2015, 02:38:37 PM

« назад - напред »

Alexius

Здравейте, купих втора употреба устройство ADB 2840C, но се оказва, настройки и инсталация явно са заключени. Чакам продавача евентуално да намери кода, но ме съмнява, че ще го открие. Пробвах с 159357147369 и други такива, но не успях да го подкарам.
Има ли решение на проблема?

pe6o1975

4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

Alexius

Сега пробвах и с 0000 и после ок и резултата е нулев.

pe6o1975

Пробвай също с 1234 и ако не става значи кода е сменен.
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

Alexius

Пробвах и не става. Има ли как да се ресетне?

pe6o1975

Заводски настройки но предполагам , че и там ще ти иска код.

Веско

Колега,
Имах такъв приемник , кода като цифри не се сещам как беше.Но знам със сугурност че беше първи ред от числата, после двата диагонала и последния ред на числата от дистанционното.Пробвай така, ще стане.Нямам дистанционно под ръка сега.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

pe6o1975

Цитат на: Веско;351290Колега,
Имах такъв приемник , кода като цифри не се сещам как беше.Но знам със сугурност че беше първи ред от числата, после двата диагонала и последния ред на числата от дистанционното.Пробвай така, ще стане.Нямам дистанционно под ръка сега.
Това е за Topfield за ADB такива кръстосани кодове няма!

Alexius

А вариант за ресет не през менюто, нещо с хардуерния бутон за включване?

Alexius

В меню родителски контрол има промяна на пин, от там въведох 1234 и го прие, но това не отключи менютата настройки и инсталация. Там явно друго трябва да въведа.

pe6o1975

Колега , ти сигурен ли си , че става въпрос за ADB 2840 C ?
И ако е така с коя версия на софтуера е?

Alexius

Да, за 2840c става въпрос, със стария софтуер е.

pe6o1975

Не би трябвало менюто за настройки да е заключено особенно на стария софтуер :s101

Alexius

Като отида на меню настройка и на меню инсталация е празно. Имам още едно такова устройство и там не ми е искало парола никога. Човека който ми продаде това у-во си спомни, че когато го е включил първоначално и той е въвел някакъв код, който не си спомня какъв е.

monk1987

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания