Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Код за ADB 2840C

Започната от Alexius, Януари 02, 2015, 02:38:37 PM

« назад - напред »

sunman

http://dtv-bg.com/showthread.php?t=16659&page=4
ето го 96 "
Oт два дни се мъча да ъпна един такъв приемник, последно се оказа че със задържане на копчето от пред се опитва да се ъпдейтне но не от флашка а от интернет или тунера, въпроса ми е ако го оставя да тегли от нета дали няма да се забие в някой сървър на близоо и да се ъпне с техния по нов софт!Проблема при мен е че си избира каналите обаче както си гледам изведнъж почва да сканира и запаметява само един транспондер.това може ли да се изключи някак?"
Връщай го на тоз педал дето ти го е продал,понеже ме съмнява да стане това ,отиди до чешмата,налей си чаша и пий една студена вода!!!!!

Alexius

Т.е. до сега на никой не му е било заключено това меню и никой не е чувал за код, който да го отключи?

monk1987

най добре колега да се обадиш на кабелния оператор и евентуално те да ти
помогнат или както каза колегата над твоя коментар :)

Alexius

Да, звънях на моя кабелен оператор (ТВНЕТ) и ми казаха, да рпобвам с познатите кодове 159357....и т.н. със всичките разновидности и ако не стане да се откажа. Казаха ми, че кода си е на близу и те не го знаят, а и очевидно никой от тук не го знае, за съжаление.
Ще се свържа с човека който ми го продаде и ще му го връщам, евентулано :s101

bu12tras

Някой да има случайно за продаване кабелен приемник?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

armaturata

Цитат на: bu12tras;351407Някой да има случайно за продаване кабелен приемник?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Писах ЛС

pe6o1975

Цитат на: Alexius;351405Казаха ми, че кода си е на близу и те не го знаят, а и очевидно никой от тук не го знае, за съжаление.
Колега , кодовете на близу се знаят и са стандартни.

Просто кода на твоя приемник е сменен от някой който е ръчкал в менюто и ходи го разбери какво му е родила главата , лошото е , че май оправия няма.
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

Alexius

Ясно, ще го връщам.

чичо михо

Такаааа...пробвайте следното....
Застава се на information мисля че беше....
начукваш четири нули....натискаш ок
после back.... и вече в меню инсталация или което и да е с парола....като ти иска код...набиваш четирите нули....и трее си готов.....
дано съм бил полезен....

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания