Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

аваст най-добрата антивирусна програма

Започната от bokarium, Декември 17, 2014, 11:03:46 AM

« назад - напред »

Люкс

Цитат на: bu12tras;349201Аман от палячовци които си мислят,че като живеят в чужбина са нещо повече от тези в България

Тая песен съм я слушал вече много пъти.
Още в 8-ми клас на село при баба ми през лятната ваканция, ми се случи да ми обясняват че съм бил надуто софиянче.
Там в махалата се събирахме вечер и аз носех японския ми касетофон да им пускам записи, щото друг нямаше такава играчка. Ама като скивах в селското кино, че една от сладураните се целува с един дето ни се пада батко и на нея и на мен и реших че няма какво да търся повече, да ходя вечер на сбирките. И дойдоха да ме викат вкъщи да съм бил ходил при тях. Като им отказах, най-голямата и нахакана каза, че не съм искал да ходя при тях щото съм ги бил мислил за прости селянчета. А аз нямаше как да си призная що не искам да ходя повече при тях. Нямаше как да й кажа, че една от тях е била могла много лесно да стане и тя софиянка, ако си е била избрала с мен да ходи на кино.

Ти в конкретния случай тука, целиш да си успокоиш собствените ти незадоволености ( фрустрации), като сам се самоуспокоиш, че който има добро самочувствие е задължително палячо, ако не ти се кланя на теб до земя и не те взима за по-знаещ или можещ от него.

Към днешна дата, българската ти лична карта ти дава права да се настаниш и живееш където си искаш в ЕС. Може като наемен труженик, а може и като работещ за себе си. Няма какво толкова да се изживяваш като един вид лишен от някакви възможности човек, когото го човърка от вътре завист по другите хора. В България си има богаташи, гледай ги тях на криво. Ако ти живееш в бг, това си е лично твой избор, никой не те е вързал насила да стоиш там. Някои англичани пък си купуват къщи из българските села и се настаняват там да си живеят и харчат пенсията. Ти вероятно ги броиш за смахнати и идиоти. Вземи та се сприятели с едно английско семейство, живеещо в бг, може да па да научиш от тях, как се признася буквата S на края на съществителните имена в множествено число. Па и може да ти пуснат линия да гледаш каквото те гледат, не се знае.

kostading

Сума ти несвързани простотий се издрънкаха в тая безсмислена тема.
 Аваста не е най добрата антивирусна програма със сигурност, разбрахме и за детинските мераци на @Люкс към някаква селска мома.
 Сега вече ще сме спокойни всички ако някой вземе и изтрие тая безсмислена тема или я сложи в родилни напъни щото е баж за там.

Благодаря.
1. Своге: http://koce.dynalias.net/razni/satgadjets/SatShema.jpg
2. София: Dish: 60 sm, Lnb: GT-T40, Tuner: Optimuss os2 plus

bu12tras

Цитат на: Люкс;349266Към днешна дата, българската ти лична карта ти дава права да се настаниш и живееш където си искаш в ЕС. Може като наемен труженик, а може и като работещ за себе си. Няма какво толкова да се изживяваш като един вид лишен от някакви възможности човек, когото го човърка от вътре завист по другите хора. В България си има богаташи, гледай ги тях на криво. Ако ти живееш в бг, това си е лично твой избор, никой не те е вързал насила да стоиш там. Някои англичани пък си купуват къщи из българските села и се настаняват там да си живеят и харчат пенсията. Ти вероятно ги броиш за смахнати и идиоти. Вземи та се сприятели с едно английско семейство, живеещо в бг, може да па да научиш от тях, как се признася буквата S на края на съществителните имена в множествено число. Па и може да ти пуснат линия да гледаш каквото те гледат, не се знае.

Палячо ,не ми трябва да се сприятелявам с никого ,5 години съм живял в Англия и доста добре знам що за стока са англичаните, разбирам,че се опитващ да се изтъкнеш колко си учен но не става, тук баламите като теб са малко. Така,че г-н панайотов не ми давай наклон аз къде да ходя и с кого да се сприятелявам,достатъчно съм обикалял света за да знам кой народ що за стока е :lol15:
Намам завист към никого още повече към тъпаци като теб. Разбрахме за комплексите ти и каката която не ти е пуснала ,можеш да споделиш в бгмама там някоя сродна душа може да ти поплаче на рамо :lol15:

вассил46

Цитат на: Люкс;349266Тая песен съм я слушал вече много пъти.
Още в 8-ми клас на село при баба ми през лятната ваканция, ми се случи да ми обясняват че съм бил надуто софиянче.
Там в махалата се събирахме вечер и аз носех японския ми касетофон да им пускам записи, щото друг нямаше такава играчка. Ама като скивах в селското кино, че една от сладураните се целува с един дето ни се пада батко и на нея и на мен и реших че няма какво да търся повече, да ходя вечер на сбирките. И дойдоха да ме викат вкъщи да съм бил ходил при тях. Като им отказах, най-голямата и нахакана каза, че не съм искал да ходя при тях щото съм ги бил мислил за прости селянчета. А аз нямаше как да си призная що не искам да ходя повече при тях. Нямаше как да й кажа, че една от тях е била могла много лесно да стане и тя софиянка, ако си е била избрала с мен да ходи на кино.

Ти в конкретния случай тука, целиш да си успокоиш собствените ти незадоволености ( фрустрации), като сам се самоуспокоиш, че който има добро самочувствие е задължително палячо, ако не ти се кланя на теб до земя и не те взима за по-знаещ или можещ от него.

Към днешна дата, българската ти лична карта ти дава права да се настаниш и живееш където си искаш в ЕС. Може като наемен труженик, а може и като работещ за себе си. Няма какво толкова да се изживяваш като един вид лишен от някакви възможности човек, когото го човърка от вътре завист по другите хора. В България си има богаташи, гледай ги тях на криво. Ако ти живееш в бг, това си е лично твой избор, никой не те е вързал насила да стоиш там. Някои англичани пък си купуват къщи из българските села и се настаняват там да си живеят и харчат пенсията. Ти вероятно ги броиш за смахнати и идиоти. Вземи та се сприятели с едно английско семейство, живеещо в бг, може да па да научиш от тях, как се признася буквата S на края на съществителните имена в множествено число. Па и може да ти пуснат линия да гледаш каквото те гледат, не се знае.
Това което Сте сподели ли не съм  и прочел, само видях(Още в 8-ми клас на село при баба ми през лятната ваканция, ми се случи да ми обясняват че съм бил надуто софиянче.;)( При баба на село)От къде ти е произхода софиянче?
Там в махалата се събирахме вечер и аз носех японския ми касетофон да им пускам записи, щото друг нямаше такава играчка.Така си си мислил. ьѝ сега каква ти е играчкатаОк , но не се ли замисляш ,че и в БГ е имало и има такива мамини синчета:)Допълнение има и любители на сатТВ които въпреки финансите притежават и се справят а не джавкат глупости. Приятни празници;;650

mit

Цитат на: вассил46;349282Това което Сте сподели ли не съм  и прочел, само видях(Още в 8-ми клас на село при баба ми през лятната ваканция, ми се случи да ми обясняват че съм бил надуто софиянче.;)( При баба на село)От къде ти е произхода софиянче?
Там в махалата се събирахме вечер и аз носех японския ми касетофон да им пускам записи, щото друг нямаше такава играчка.Така си си мислил. ьѝ сега каква ти е играчкатаОк , но не се ли замисляш ,че и в БГ е имало и има такива мамини синчета:)Допълнение има и любители на сатТВ които въпреки финансите притежават и се справят а не джавкат глупости. Приятни празници;;650
Гладка мисъл ..последователна, всичко ти се разБира.
;;650

bu12tras

Цитат на: вассил46;349282От къде ти е произхода софиянче?

От РусИ :)

sarivano

Цитат на: bu12tras;349299От РусИ :)

или по-лошо, от Сливо поле или Две могили:))))))) и в едното и в другото Рязани карабини, Лупари
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

Люкс

Цитат на: bu12tras;349280Палячо ,не ми трябва да се сприятелявам с никого ,5 години съм живял в Англия и доста добре знам що за стока са англичаните, разбирам,че се опитващ да се изтъкнеш колко си учен но не става, тук баламите като теб са малко. Така,че г-н панайотов не ми давай наклон аз къде да ходя и с кого да се сприятелявам,достатъчно съм обикалял света за да знам кой народ що за стока е :lol15:
Намам завист към никого още повече към тъпаци като теб. Разбрахме за комплексите ти и каката която не ти е пуснала ,можеш да споделиш в бгмама там някоя сродна душа може да ти поплаче на рамо :lol15:

Щом като са те изгонили от Англията, ясен си ми. Явно си мил чинии в някой сръбски ресторант, та заради това не си имал възможност да ги чуеш как произнасят там те Windows.

Кой е тоя панайотов от русе ? Нещо ви се е загнездил в съзнанието като вирус на двама трима, та все си го търсите. Пусни си една антивирусна да ти го изчисти от паметта.

Люкс

Цитат на: вассил46;349282Това което Сте сподели ли не съм  и прочел, само видях(Още в 8-ми клас на село при баба ми през лятната ваканция, ми се случи да ми обясняват че съм бил надуто софиянче.;)( При баба на село)От къде ти е произхода софиянче?

Произхода ми е от село, там съм се родил. Там съм ходил да се къпя в р. Огоста през лятото.
Абе аз май бях татино синче, а не мамино. Баща ми, като си нямаше друга работа купи два касетофона , един за брат ми и един за мен. Тия двете пластмасови кутии заедно излязоха колкото за един цветен телевизор Рубин. Ама баща ми много обичаше да им се фука на село, та заради това ми го беше занесъл и там да го ползвам, за да се разчуе че неговия син има такава играчка. Не съм го карал аз да ми го купува. Вервай ми !
Аз си се справям чудесно със сателитните телевизии, сега като е студено да се навиват ф конектори и си чешам клавиатурата.

п.п.
Атеист съм и празнувам само нова година, не са ме кръстили бе и съм си останал неверник.

sarivano

Цитат на: Люкс;349311Атеист съм и празнувам само нова година, не са ме кръстили бе и съм си останал неверник.

Некръстеният е Езичник ( Paganus ), а Неверникът е кръстен, но позагубил вярата си.

Богословие за Детски градини

P.S. А въобще да "Бе"-каш, не е много по Люнебургски. Нарича се Лошо Възпитание)))

Цитат на: Люкс;349311Произхода ми е от село, там съм се родил. Там съм ходил да се къпя в р. Огоста през лятото.

Що така, на двора под боядисаният в черно варел не ставаше ли? Дето после си викате "Честита баня". Или в дворчето само "повънка" ходеше? Последно нали беше " софиянче"....Я се определи РусИ от кога е София или селата около него)))Че ни прегравят Геолокаторите
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

Люкс

Цитат на: sarivano;349314Некръстеният е Езичник ( Paganus ), а Неверникът е кръстен, но позагубил вярата си.

Богословие за Детски градини

P.S. А въобще да "Бе"-каш, не е много по Люнебургски. Нарича се Лошо Възпитание)))

Що така, на двора под боядисаният в черно варел не ставаше ли? Дето после си викате "Честита баня". Или в дворчето само "повънка" ходеше? Последно нали беше " софиянче"....Я се определи РусИ от кога е София или селата около него)))Че ни прегравят Геолокаторите

Като не съм набожен, от къде да знам какво било пишело във вероучението за децата, бе брате християнине ?
Ти с твоите антени като ги насочиш към божествените небеса, ловиш ли сигнал от светия дух ? Ако ловиш некой фийд кажи как да го сбарам, да погледам райски градини и ангелчета малко. Или викаш че те тия канали са кодирани и става само с шеринг от дедо поп.

Относно русе, мисля че страдаш от някаква странна интернетна халюцинация на параноидна основа и си въобразяваш че някакъв твой стар враг се е преродил от русенец в люксембурец. Трябва да ходиш при някоя бабка да ти лее куршум, много помага, ще ти спрат халюцинациите.

Sentello

Цитат на: sunman;349054Е баш да няма вируси :(

Ти ай ти специалист ли си?

вассил46

Цитат на: Люкс;349311Произхода ми е от село, там съм се родил. Там съм ходил да се къпя в р. Огоста през лятото.
Абе аз май бях татино синче, а не мамино. Баща ми, като си нямаше друга работа купи два касетофона , един за брат ми и един за мен. Тия двете пластмасови кутии заедно излязоха колкото за един цветен телевизор Рубин. Ама баща ми много обичаше да им се фука на село, та заради това ми го беше занесъл и там да го ползвам, за да се разчуе че неговия син има такава играчка. Не съм го карал аз да ми го купува. Вервай ми !
Аз си се справям чудесно със сателитните телевизии, сега като е студено да се навиват ф конектори и си чешам клавиатурата.

п.п.
Атеист съм и празнувам само нова година, не са ме кръстили бе и съм си останал неверник.
От времето Живково съм запомнил една( войник се явява пред командира, Другарю командир тати умря искам отпуск. ОК. след месец  се повтаря ОК и така няколко пъти, нещо май го ааааааааааа и решил да замени с мама.   Така и при  втората молба какво казал командира?

:s101

Дезео

Цитат на: bokarium;349261извинявай но не мисля че ти си този , който ще ми определя дали има смисъл темата ми и коментарите .

Пич, нищо лично, но точно ти си объркал този форум с нещо от рода на бг-мама. Само теми в дъра-бъра, то не бяха аудио касетки, то не бяха някакви апокрифни игри във варна, декове и какво ли още не. Ето ти го мотото на форума - "Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ", пусни поне една тема на тази тема, стига предизвиква безсмислени тиради. И наблегни на граматиката, че.......
Xtrend 4000, Dreambox 500s, ZDH 100, WISI OR97, Multifeed 13E, 19.2E, 23.5E, 39E

bokarium

извини ме пак но както казах не ти си , този който ще определя кой какво е писал или казал,само да те питам нямаш ли си друга работа , че ме следиш какво пиша ? и ти като някой други тук , абе намерете си занимания по приятни, аз да не съм петко сертов  че да ме следите ,има си модератори и админи , това е тяхно задължение и те решват не ти.
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания