Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

аваст най-добрата антивирусна програма

Започната от bokarium, Декември 17, 2014, 11:03:46 AM

« назад - напред »

Люкс

Цитат на: sarivano;349129Може и Уиндоус 3.11 да му препоръчаш:))) В кой век живееш?

Ти явно си пиян, аз не му препоръчвам никаква конкретна система, той сам си е избрал и си е инсталирал ХП.
Това което аз му препоръчвам е да си го инсталира или от оригинален диск, или от ИЗО копие на такъв. Защото това дето го има за сваляне, много често е човъркано, преди да бъде качено. Няма да правя реклама на warez сайтове тук, но има и такиви където пише ясно кое копие е чисто без поправки по него.

Iliyan N

Заглавието на темата е смешно и несериозно, в тоя стил е ....

Люкс

Цитат на: bu12tras;349143Ти го върна в голямото междучасие с това ХР . А това другото някаква нова ос ли е не ни е известна ???

Еми като не знаеш английски и не си разбрал как се произнася Windows на този език, кво да те правя. Аз ви го пиша на кирилица както се произнася в оригинал.
Като не си разбрал че има версия 7 на прозорците, ето ти линк, да се запознаеш:
http://bg.wikipedia.org/wiki/Windows_7

bu12tras

;;573:lol15::lol15::lol15:

Алооо англичанина ходи се застреляй с това произношение...
Ако си учил езика от някой мангал , приемам иначе даскала който те е учил да си скъса дипломата :worry:
Най вече с този "ИЗО" файл ,ще станат нещата ;;573

bokarium

пише се уиндоус аз поне така го знам , което значи прозорци.
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

bu12tras

Не му обеснявай ,човека е полиглот ;;573
У люксембург така го плямпат ингилиския. От скоро започнали да им пращат англичани да ги учат как да говорят езика :)

даниелмкд

Аз не знам що го сядохте човека той иска само да помогне всеки човек греши ама вие за една буква му свалихте кожата

Люкс

Цитат на: bu12tras;349185;;573:lol15::lol15::lol15:

Алооо англичанина ходи се застреляй с това произношение...
Ако си учил езика от някой мангал , приемам иначе даскала който те е учил да си скъса дипломата :worry:
Най вече с този "ИЗО" файл ,ще станат нещата ;;573

Цитат на: bu12tras;349188Не му обеснявай ,човека е полиглот ;;573
У люксембург така го плямпат ингилиския. От скоро започнали да им пращат англичани да ги учат как да говорят езика :)

Хей сега ще те направя смешен в очите на всички съфорумци, който са те имали за голяма работа.
Който иска да чуе как се прийзнася на английски тази дума Windows да кликне на линка и да слуша. Като се сложи показалеца на мишката върху думата изписана в розово, компютъра пак я повтаря.

http://www.howjsay.com/index.php?word=windows&submit=Submit

Ха ха ха, станаха за резил тука някои отворковци.

За сведение на аудиторията, в даскалото на синчето има две англичанчета. С майчето им си лафиме пред даскалото, докато си чакам хлапето. На нея й е кеф че някой й говори на английски, щото е зле с френския жената.

А па английския ако почна да ви разправям как съм го учил, ще стане дълга и широка. И бутабъл диск с ХП няма да ви обяснявам как се прави, щото е минал от мода.

Люкс

Цитат на: bokarium;349187пише се уиндоус аз поне така го знам , което значи прозорци.

Преди време лично преводачът на Скайпа на български, ми е обяснявал че си било имало някакви приети норми за изписване на английските технически думи в България. Дава ми май линкове да гледам там. Ама къде ще тръгна да му мисля как трябва да се пишат в бг, като не живея там ?
Напълно възможно е официално така да е правилно да се пише , както ти го показваш, ама на мен кво ми пука.

Тука господата си търсят причина за какво да се хванат, просто да се заядат с някого, ако не им пада на колене и не ги признава за богове на антенните настройки.

Дезео

Напълно безсмислена тема с още по-безсмислени коментари...
Xtrend 4000, Dreambox 500s, ZDH 100, WISI OR97, Multifeed 13E, 19.2E, 23.5E, 39E

bu12tras

Ало г-н не живеещ в България, ходи си лафи с мамето ,този който става за смях си само ти . През левия крачол и е на аудиторията с кой ли лафиш и на какъв език. Аман от палячовци които си мислят,че като живеят в чужбина са нещо повече от тези в България :lol15:

турбо

Цитат на: Люкс;349196Преди време лично преводачът на Скайпа на български, ми е обяснявал че си било имало някакви приети норми за изписване на английските технически думи в България. Дава ми май линкове да гледам там. Ама къде ще тръгна да му мисля как трябва да се пишат в бг, като не живея там ?
Напълно възможно е официално така да е правилно да се пише , както ти го показваш, ама на мен кво ми пука.

Тука господата си търсят причина за какво да се хванат, просто да се заядат с някого, ако не им пада на колене и не ги признава за богове на антенните настройки.
Ей ти малко енглиш.

If you want to have a brother stay at home and fuck your mother.

I hope my grammar is fine :-)

Too more whiskey my man, sorry I am wasted.
Mary Christmas to everyone!!!

бадвалез

Я и аз като "разбирач българин" да се намеся:
По темата за Аваста - не е най-добрата дори безплатна. Има висок процент на лъжливи сработвания т.е. познава много програми като вируси (основно кракове и др. подобни).

>Кайен: Опитай и 360 Internet Security - оригинална китайска.
За любителите на "китайските манджи" препоръчвам програмите на Baidu (antivurus, system cleaner и т.н.), защото са нещо като "китайска кола с немски двигател". Информацията за вирусите е на немската авира.

> bu12tras: По-голям вирус от антивирусната няма
Ако имаш в предвид колко ресурси гълта може и да си прав. Но като сметнеш колко главоболия спестява не си. Нали оригиналния пост е за това - спасил си човек компютъра от гадове.

> вассил46: Мисля,че е точно. Щом при две едната открива другата като вирус. Аз не ползвам.
Васко все на кофти програмки май си попадал. Културните (разбирай повечето платени) първо проверяват и не се инсталират преди да се махне другата. Уточнение: има група програми (anti malware), които работят като допълнение на антивирусните и за тях ограничението не важи. Защо антивирусната се познава като вирус - защото съдържа информация, с която открива вируси и конкретният разработчик не си е направил труда да я скрие добре от "себеподобните си".

>Sentello:  Линукс е решението... Няма вируси, няма проблеми
А стига бе :). Линуксите имат друг проблем. Обикновено до седмица линукси без надзор ги зомбират и ги ползват за смятане на бит-койни или за разпределени атаки. Има автоматизирани програми дето обикалят ИП-тата и хванат ли линукс му "разкатават фамилйката". Такива на windows не налитат, защото не им стигат ресурсите и веднага се усеща, че някой яде рам-а и процесорното време.

Айде весели коледни празници и от мене и запомнете абсолютна защита няма има достатъчна да държи на далече повечето досадници.

mit

Цитат на: бадвалез;349220Я и аз като "разбирач българин" да се намеся:....

....>Sentello:  Линукс е решението... Няма вируси, няма проблеми
А стига бе :). Линуксите имат друг проблем. Обикновено до седмица линукси без надзор ги зомбират и ги ползват за смятане на бит-койни или за разпределени атаки. Има автоматизирани програми дето обикалят ИП-тата и хванат ли линукс му "разкатават фамилйката". Такива на windows не налитат, защото не им стигат ресурсите и веднага се усеща, че някой яде рам-а и процесорното време.

Айде весели коледни празници и от мене и запомнете абсолютна защита няма има достатъчна да държи на далече повечето досадници.

Автомобили без надзор и запалени (докато си купуваш вестник) ги крадат и искат откуп или ги разглобяват...има хора които го правят и обикалят по улиците.
Влакове не крадат защото не им вършат работа и веднага се усеща ..

Весели празници

bokarium

Цитат на: Дезео;349200Напълно безсмислена тема с още по-безсмислени коментари...
извинявай но не мисля че ти си този , който ще ми определя дали има смисъл темата ми и коментарите .
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания