Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Избор на телевизор?

Започната от virage, 16-12-2014, 14:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

virage

Здравейте,
искам да попитам за мнение относно следните модели телевизори на които съм се спрял: Sharp LC-32LD164E, Panasonic TX-42AS500E, Philips 32PFH4309, Philips 32PFL3188H, LG 32LB5610. Всичките са LED.
Благодаря предварително за информацията.
Поздрави!

AGT

Хайдеее започна се :offtopic:
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

jack82

Ами без да гледам другите модели панасоника е 42 а другите са 32 инча голямото си е голямо
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

sarivano

Цитат на: virage;348874Здравейте,
искам да попитам за мнение относно следните модели телевизори на които съм се спрял: Sharp LC-32LD164E, Panasonic TX-42AS500E, Philips 32PFH4309, Philips 32PFL3188H, LG 32LB5610. Всичките са LED.
Благодаря предварително за информацията.
Поздрави!

Спри се на 50 и нагоре инча. Не са скъпи. а с тези 32 главата до раменете ли ще вкарваш в екрана?
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

Златанов

Казвам да си вземеш 50 инча, който ти хареса. 32 е монитор, 42 - винаги му трябва още малко. 50 е златна среда, а 60+ си е кеф отвсякъде.
Модел - отиваш и гледаш в магазина. Спираш се на 2-3, пишеш ги тук, всеки ти казва различно, някои ти обясняват, че изобщо не разбираш и не ти трябва телевизор, а радио, накрая теглиш майните на всички тук, отиваш и си купуваш телевизор ПО ТВОЙ ВКУС!

Люкс

Цитат на: sarivano;348925Спри се на 50 и нагоре инча. Не са скъпи.

Да де, не са скъпи, ама после ще има да пита що японката излиза с размазано лице и риза в средата на екрана, пък по краищата си е добре.

ето я японката:
http://testlab.by/images/img/stati/proverkatv/japonka na verovke.zip

щото на моя баш така прави, та трябва да си купувам друг сега.

алт

Професоре стига с тази убита японка, от ляво до дясно положение, има няма 3 кадъра. Този тест е пълна глупост.

даниелмкд

Цитат на: Люкс;348941Да де, не са скъпи, ама после ще има да пита що японката излиза с размазано лице и риза в средата на екрана, пък по краищата си е добре.

ето я японката:
http://testlab.by/images/img/stati/proverkatv/japonka na verovke.zip

щото на моя баш така прави, та трябва да си купувам друг сега.

Важно японката е екстра прави кейф ;;650 ;;650

Люкс

Цитат на: алт;348944Професоре стига с тази убита японка, от ляво до дясно положение, има няма 3 кадъра. Този тест е пълна глупост.

Те за това го ползват и по български и по амеракански форуми, щото ти си казал че има само 3 кадъра, пък те хората като си мислят че е с 30 кадъра в секунда и не се сещат че тя била летяла бързо като изтребител, разбираш ли. Я ги изброй кадрите в някой видео редактор, да ги видиш дали са 3.

Дай ти умен тест, да го видиме.

Аз знам че като влеза в МедиаМаркт в гр. Трир и на едни телевизори им насича картината, пък на други не насича. И как се уцелва баш па на тези дето са най-евтини от 50 инчовите да насича, ти ще ме светнаш.
В един от магазините Сатурн в едно градче, го питам продавача що е толко евтин един 140 самтиметров телевизор. И той ми пусна друго нещо за гледане и ми вика гледай колко насича в свравнение с другите около него, за това е евтин. На английски му викат ентри левъл стока. Сложили голема ниско качествена матрица с евтинка електорника отзад и викат - купувай народе, радвайте се.

Колко четене ме чака само по форумите до като разбера какво да купя, леле леле... добре че поназнайвам езици различни от нашия.
Ама тоя път няма пак да ме прекарат продавачите, като си траят и не казват какви са им дефектите на телевизорите.

sarivano

Цитат на: Люкс;348952Колко четене ме чака само по форумите до като разбера какво да купя, леле леле... добре че поназнайвам езици различни от нашия.

То не става само с езици.....искат се още и познания. А съдейки по постовете , май това не ти е силната страна:))) Въпреки, че Русчук е бил някога "Център на просветата":)))

Люкс

Цитат на: sarivano;348955То не става само с езици.....искат се още и познания.

Еми познания няма, за това трябва четене, да видя някъде нещо написано което да ми помогне в избора ми.
Вчера например прочетох на английски че плазмите са мъртви, спирали ги били всичките им производители. Прочетох и за лъжите около нереалните херцове и така, леко по-леко елиминирайки това онова, ще се разбере какво остава като приемливо. Или ще се окаже че всичките, които не струват колкото една кола,  са боклуци. И тогава ще е лошо, щото ще трябва още да си гледам моя сегашен боклук, произведен тази година.

Васил

Златанов го каза! Купуваш който ти харесва на теб!Всички са еднакви ,разликата ти няма да я усетиш.
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

virage

Благодаря за мненията. Аз питам, защото не разбирам, а искам да си взема нещо кадърно. Смятам, че тук има хора, които са доста наясно с техниката и тенденциите в момента. Ясно ми е, че с малко пари няма как да стане голямо и хубаво, затова се спрях и на 32" телевизори. Все пак мисля да се спра на SHARP-а. Реномирана марка е, а и 100 Hz са си реални, без идеални условия (поне според производителя). Надявам се да науча нещо полезно от вас и за напред.
Весели празници!

Дедал

Отдавна няма 32" Шарп (истински ;;573) , еле пък 100хц (истински) ...

sarivano

Цитат на: virage;349039Надявам се да науча нещо полезно от вас и за напред.

Първото и най-важно, което би трябвало да научиш, е ,че в Век 21 не трябва въобще да се вглеждаш в телевизор под 50 инча. Парите ще ги събереш

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания