Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем с мотор stab hh90 след,последните гръмотевици.

Започната от mart3, Септември 21, 2014, 07:48:56 AM

« назад - напред »

mart3

Мотора върти от, позиция до позиция, но не спира напълно ,а две три стъпки наляво и надясно до безкрай.Конвертора е сменен, стария е аут. Ресетнах го без резултат.
Кабели и ф-конектори проверени. Свален и отворен, няма видими поражения. Пробван е с работещ приемник, предишният и тои е аут.

dzumba

Ако приемника е DM800HD е възможно и проблема е в приемника!

mart3

Цитат на: dzumba;336636Ако приемника е DM800HD е възможно и проблема е в приемника!
IPBOX 250s е приемника с E1 Gemini 4.4
Това имам в момента ,ипбокс91 беше предишният. Другият ми приемник et-4000 е на ремонт и, тои пострада . За рутер ,комп ,тв, направо не ми се говори.

Triax

За съжаление май и мотора(електрониката му) е предал богу дух...

mart3

Цитат на: Triax;336702За съжаление май и мотора(електрониката му) е предал богу дух...
Дали си заслужава ремонт ,и каде може да го ремонтират.

Triax

Не знам някой да ги ремонтира, може да питаш в някой тв-сервиз. Другия вариант е да си намериш здрава платка - втора употреба...

mart3

Цитат на: Triax;336738Не знам някой да ги ремонтира, може да питаш в някой тв-сервиз. Другия вариант е да си намериш здрава платка - втора употреба...
Ще пробвам в някой тв сервиз .Здрава платка трудно ще намеря.

trafik69

:s101Колега пробвай го с финната настройка на мотора на няколко позиции ,поне 5-6 сателита ,изгаси приемника  и ако и тогава  нече ходи при някой щпецалист;;573Дзумбата е разбирач с много черен хумор ,първо те усмива ,после помага;;650
царя на муфтаджиите
AB IPBox 9000Hd 0.9 крив ;;516ofset15 West -62East NETA Troya CI Blizoo;;basi X96:s101

mart3

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания