Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

500 мб + 300 минути от БОБ

Започната от gandipg, Септември 05, 2014, 09:21:30 PM

« назад - напред »

gandipg

Нова услуга от БОБ 500 мб + 150 към мобилни 150 към стационарни
само за 9.90лв.;;675
http://www.bob.bg

Rafaello

"Включеният трафик на данни за Мобилен интернет за тарифен план smartbob е валиден в собствената мрежа. След изчерпването му трафикът на данни се преустановява. За да продължиш да ползваш мобилен интернет, можеш да активираш допълнителен месечен пакет."
4,8W, 0,8W, 4E, 9Е, 13Е, 16Е, 19,2Е, 23,5Е, 28E, 39Е, 42Е, 45Е

dtvbguser

Цитат на: Rafaello;334546 След изчерпването му трафикът на данни се преустановява.

То ако беше така с мед да ги намажеш.
В офис на БОБ ми казаха, че се не се преустановява, а.к.а. да ти дръпнат шалтера, а започва да се начислява всеки следващ МБ за 49ст.
Очаквам реакции покрай 05.10.2014г. :)
Иначе щеше да е чудесно така или иначе нет-а не е неограничен, наистина да дърпат шалтера при 500МБ (за да не стават "изненади" в края на месеца) и след това, който иска да зареди отново още едни 500МБ за 4.90лв.
Офертата така или иначе не е лоша. Ако не се гледат клипове, би трябвало да удовлетвори по-голямата част потребителите..

Цец0

И какъв ти е проблема ти сам да си "дръпнеш шалтера"?
Във всеки един нормален смартфон имаш функция за ограничаване на дейта достъп при достигане на определен обем данни.

д.е.м.т

Цитат на: Цец0;334596И какъв ти е проблема ти сам да си "дръпнеш шалтера"?
Във всеки един нормален смартфон имаш функция за ограничаване на дейта достъп при достигане на определен обем данни.

Абе вратичка за набутвация на клиента е.
Beat me, hate me
You can never break me

Brian

БОБ е абсолютна набутвация. Ако не на бобващия, то на семейството му. Или приятелите.
;;612

Чък Норис

Те номерата на боб-а се различават, не може да се прехвърлят номера от други мрежи, къде точно е набутвацията?

dtvbguser

Цитат на: Цец0;334596И какъв ти е проблема ти сам да си "дръпнеш шалтера"?

За мен проблем няма, ама за много ще има :)
Докато браузват, особено тийновете, хич няма да разберат как отдавна са минали лимита.. също както не разбират и кога са свършили минутите към плана :)
Не вярвам да не си чувал за хора, които се оплакват как имали 50лв. лимит на картата, а им дошли сметки за по 100-200лв.

Иначе не виждам за какво друго може да се негодува от БОБ. До сега не съм имал проблеми с тях. Това "капанче" обаче за трафика, което са поставили, им сложи малко петно на досегашната според мен много добра репутация.

Brian

Ами 'де да знам. Чел съм по форумите ;;573
;;612

gandipg

Цитат на: Продуцентът;334632Те номерата на боб-а се различават, не може да се прехвърлят номера от други мрежи, къде точно е набутвацията?
Прехвърлят се номера;)
 Моя от Глубул отиде при тях
защото за 15 лв. ползвам 500+500 минути и 500 СМСа и ощи карти имам без такса , като ми потрябват тогава се ползват и плащаш
10.8 на минута за изговореното .

Чък Норис

Явно е отскоро, преди си спомням, че не можеше.

vanko23

Моя е прехвърлен от виваком при тях през април миналата година. В момента съм на тарифа 100+100 за 2,90 лв. на месец.

Дензел

Цитат на: gandipg;334654Прехвърлят се номера;)
 Моя от Глубул отиде при тях
защото за 15 лв. ползвам 500+500 минути и 500 СМСа и ощи карти имам без такса , като ми потрябват тогава се ползват и плащаш
10.8 на минута за изговореното .
Колега този тарифен план никъде не го видях.Може ли малко повече информация.
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

gandipg

Цитат на: Дензел;334712Колега този тарифен план никъде не го видях.Може ли малко повече информация.
Този план го пускаха по големи празници преди две години,
попитай като си в офис.
Последния пат бяха го пуснали без СМСите.

Цец0

Цитат на: Дензел;334712Колега този тарифен план никъде не го видях.Може ли малко повече информация.
В момента този план не се предлага.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания