Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Изтрита тема!

Започната от дрим, Септември 03, 2014, 09:02:53 AM

« назад - напред »

дрим

Здравейте колеги,
гледам темата от вчера с предлагане на тест линия от ТОК82, някой от Вас я е затрил.
Странно ми стана, защото умишленно бях писал, че няма да я затривам и бях почистил неща от темата за да може всеки потребител да я прегледа и сам да си направи изводите.
Искаше ми се по този начин да се прекрати грешната практика на разни потребители да си правят реклама на платения шеринг на гърба на форума.
Та с темата заминаха и моите мнения, мисля, че преди време точно това коментирахме, че когато някой колега модератор се е намесил в дадена тема е добра практика ако друг колега модератор неудобрява нещо да му пише или да му сигнализира по някакъв начин, а не да му забърсва мнението (поне аз така правя до сега).
Не го приемайте като искане на обяснение, а по-скоро като споделяне, нали сме екип, но все пак ще се чувствам по-ОК ако черно на бяло се разберем как ще е за в бъдеще и самите ние си спазваме нашите уговорки/правила.
Поздрави Пичове!
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Чък Норис

За какво се занимаваш въобще?
Тя темата беше някакъв цирк и накрая взех, че я бастисах.
Уговорки с някой може да имаме, като вземе да си плаща за реклама.
Още малко търпение имам към темите за зарги, марги и гарги и те ще си отидат по направление.

дрим

Жоре,
това беше другото, което ми се върти в главата.
Защо аджеба толерираме и по този начин все едно спонсорираме разни твбуми и зарги. Мисълтта ми е направо да ги забърсваме, не съм го направил, защото темите стоят още преди аз да стана мод.
Отделно ако всички колеги са навити, да се разберем направо и да дадем да се разбере, че всякакви теми от рода на: давам тест, пробвай сървър, безплатен тест, търся линия на лични, няма да бъдат толерирани, а потребителите ще бъдат санкционирани.
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

Чък Норис

Някои наистина имат нужда да си тестват сървърите, няма проблем, но не през седмица или две да търсят уж нови тестери.

дрим

Е така де, всички ги знаем перманентните "тестери", а и като видиш някой нов с до 10 мнения как директно влиза с "тествай сървър", то е ясно от кои е ;)

А относно тези току що регналите се с "търся линия на лични" какво ще ги правим?

Чък Норис

Стига да не пишат български провайдъри с нищо не нарушават правилата.

дрим

OK.
Но на всички ни е ясно, че новия, току що регнал се с тема от сорта на "търся линия на лични", основно търси БСК ;)

Ooo_Pepi

Не влизам чак толкова често като вас двамата, вие имате къде къде по-добър поглед върху форума и хората които пишат.
Относно мнението на Сашо от първи пост: напълно съм съгласен с теб.
Колегиално е ако един модератор упражнява контрол върху дадена тема друг мод да не бара по нея.
Уговорки по този въпрос обаче не сме си правили.
Наскоро аз бях изтрил няколко спам поста от темата на dzumba за монтаж на мотор във Варна, после Сашо я заключи, но въпреки това аз изтрих още няколко спам поста.
Има обаче моменти когато имам време и влизам във форума, виждам нарушение и действам.
Утре обаче някой пак решава да спами в същата тема, но утре нямам време и пропускам влизането у форума.
Така, че май е добре който е на линия да действа и това е :)
Иначе ако админ реши да се намеси, едва ли ще пише на мод за да го запознае какво възнамерява да прави.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания