Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Хайде началото скоро Mtel SAT

Започната от фолкръм, Август 18, 2014, 08:44:02 PM

« назад - напред »

Veskop

Цитат на: Orbital;337575По лошо от това човек да не разбира е човек, които си мисли, че разбира. А знае този, който осъзнава какво не знае. Иначе - дървен философ ... ;)

Това беше от мен пичове!

Т.е,като теб,така ли?Щото май нямаш проект,който да не е фалирал....
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

д.е.м.т

Цитат на: Orbital;337580Искаж да кажеш 743-я абонат :a0335:
Ти си решаваш
искаме 0b00 ... 146 ms,айде стига ни м,ъчи
Beat me, hate me
You can never break me

Orbital

Цитат на: Veskop;337581Т.е,като теб,така ли?Щото май нямаш проект,който да не е фалирал....

И колко проекта имам и кой от тях е фалирал?! Ааааа сетих се ... чел си вестници ... имаш предвид СатБГ. А дали е фалирал?! Сигурен ли си?

И колко трябва да съм велик, че да фалирам МТел? Благодаря за високата оценка.

Цец0

Цитат на: д.е.м.т;337582искаме 0b00 ... 146 ms,айде стига ни м,ъчи
Айде стига бе, паралелепипед!!! Няма ли кой да го тресне този недорасляк?

Sent from C6903

Veskop

Цитат на: Orbital;337583И колко проекта имам и кой от тях е фалирал?! Ааааа сетих се ... чел си вестници ... имаш предвид СатБГ. А дали е фалирал?! Сигурен ли си?

И колко трябва да съм велик, че да фалирам МТел? Благодаря за високата оценка.
Ако се гордееш с тая висока оценка,еваларка ти прая!Само не се занимавай с политика,там имаш сериозна конкуренция!

bu12tras

Цитат на: Veskop;337569Бате,извинявай,бях се зарекъл да не пиша повече в тоя форум и не съм  писал няколко месеца,ама сега не се сдържах!Абе пич,ти квото барнеш съхне бе!Как пикаеш ми е интересно???:)
Е как да пикае, след  фалита на сателайта, от мтел още на първия ден са му сложили катетър да се подсигурят, че тоя път може и спътника да падне...

д.е.м.т

Цитат на: Цец0;337584Айде стига бе, паралелепипед!!! Няма ли кой да го тресне този недорасляк?

Sent from C6903
аз чакам :)
Beat me, hate me
You can never break me

Veskop

Цитат на: hitman;337589Е как да пикае, след  фалита на сателайта, от мтел още на първия ден са му сложили катетър да се подсигурят, че тоя път може и спътника да падне...
Къв катетър бе Слави,аман от некадърници в тая държава!А консултантите в магазините ги съжалявам горките,заради неграмотни капути,дето са сваляли звезди и са обещавали "светло бъдеще" за да си защитят заплатката, кой знае какви планове са им набичили баси...Ама наш орби,ще си вдигне капата,и ни лук ял,ни лук мирисал....Ща го брига курац :lol15:

д.е.м.т

Цитат на: Veskop;337593Къв катетър бе Слави,аман от некадърници в тая държава!А консултантите в магазините ги съжалявам горките,заради неграмотни капути,дето са сваляли звезди и са обещавали "светло бъдеще" за да си защитят заплатката, кой знае какви планове са им набичили баси...Ама наш орби,ще си вдигне капата,и ни лук ял,ни лук мирисал....Ща го брига курац :lol15:

веско не се ядосвай,той сега е навърха.Отново е в играта.Остави го да се радва.Мтел не можаха да покрият с кабелна мрежа цяла България и се принудиха на тва
Beat me, hate me
You can never break me

дрим

Цитат на: д.е.м.т;337594Мтел не можаха да покрият с кабелна мрежа цяла България и се принудиха на тва

Що говориш глупости, ти имаш ли си въобще идея  каква е инфраструктурата при мобилните оператори!
Да покриват с кабелна мрежа страната....
Говориш, колко да не заспиш...
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

д.е.м.т

Цитат на: дрим;337596Що говориш глупости, ти имаш ли си въобще идея  каква е инфраструктурата при мобилните оператори!
Да покриват с кабелна мрежа страната....
Говориш, колко да не заспиш...

аз живея в широкият център на Варна.Още преди 6 години питах спектрум нет кога ще покрият квартала ми и никой не знаеше.Няма и развитие и сега.Прокараха опотика на мсат,интербилд,виваком но мтел не.
Beat me, hate me
You can never break me

an

Цитат на: gentu;337555-ти коя от двете предпочиташ?(гледаш)

Не гледам и двете.

4oker

Не ми стана ясно,-IPTV,интернет,допълнителни услуги,сега саттв,абонатите ще се побъркат,от къде какво ;;650
Нищо не знам,само се уча

Brian

За какво им са кабели като могат да пуснат иптв по лте
;;612

netman

Силно се съмнявам да доживея да го видя броудкаст на тв по лте в бг.

Колеги, стига сте го дъФкали златко, човека очевидно си разбира от работата (техническата част на проекта), ама като шапката над него е некадърен перач или го отстрелват кат муха какво може да направи ... :D

апропо виждам още едно личице в кюпа - бат Емо:
http://forum.mtel.bg/t5/user/viewprofilepage/user-id/12687

п.с. Са и ВиктУр ако се върне от Бразилия и ще следва голямото завръщане на светата тройца ... :19: мухахахаххихихохоххохехехе ... ни моа поичи ;;516
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания