Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Мнение за Video Capture

Започната от БониБо, 23-07-2014, 18:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

БониБо

Здравейте колеги,
мисля, че е крайно време да се захвана и да прехвърля по важните VHS касети на диск и за целта харесах две видео рекордерчета, но е хубаво човек да се допита до някого и затова реших, че по-добро място от този форум за тази цел няма. Ето ги и двете рекордерчета:
Номер 1
Номер 2

Някой пазарувал ли е от тези два профила и ако да са какви впечатления сте останали? Струва ли си да пазарувам от тях?
Благодаря Ви предварително :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

Бухала1

Цитат на: БониБо;329800Здравейте колеги,
мисля, че е крайно време да се захвана и да прехвърля по важните VHS касети на диск и за целта харесах две видео рекордерчета, но е хубаво човек да се допита до някого и затова реших, че по-добро място от този форум за тази цел няма. Ето ги и двете рекордерчета:
Номер 1
Номер 2

Някой пазарувал ли е от тези два профила и ако да са какви впечатления сте останали? Струва ли си да пазарувам от тях?
Аз имам вариант 1 easycap и се справя доста добре до момента, нямам никакви грижи с него, а го ползвам от доста време.Мисля, че фирмата от където го купих беше Анима бг , но не ми пратиха допълнителен кабел за USB порта, обаче имаха намление на доставката.Вървят с по-година гаранция.За толкова пари определено си заслужава.;;650

Em

Това са детски играчки според мен, тези китайски "кепчъри" в китайските сайтове са на половин цена от тази. За хубав кепчър виж в компютърните фирми, нещо като Pinnacle и т.н., или си вземи външен ДВД рекордер.

kkrkk

Цитат на: БониБо;329800Здравейте колеги,
Номер 1
Номер 2

Намери си един ДВД рекордер и не се занимавай с глупости.
Нещо от сорта - http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.do?productguid=32335&scenario=&productarea=P11090401&detailScenario=DVD-plear-LG-RCT-699H
Ползвал съм на JVC такъв рекордер и предимствата са неизброими.
Можеш да записваш до 4 часа на един ДВД диск. Битрейта на записа е някъде около 2 Мбит което за VHS e перфектно. Имаш възможност и за по-качествени записи, при най-качествения записваш 1 час на ДВД диск с битрейт около 8Мбит. Стандартния запис е около 4 Мбит и събира 2 часа на ДВД. Хубавото на този тип рекордери е, че когато на VHS-a има срив или свърши записа или има срив между два записа, автоматично спира и записа на ДВД-то. Времето което ще спестиш за прехвърляне се измерва със седмици, особено ако имаш много касетки.
Минуса е, че ДВД дисковете не са достатъчно качествен носител и най-вероятно VHS касетките ще ги надживеят особено ако ги съхраняваш правилно.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания