Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

HBO спря, повече няма да се предлага

Започната от veselinalex1, 10-06-2014, 21:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Iliyan N

Докато не пуснат HBO HD стотинка няма да видят от мен заралийските тарикати!

Sent from my LG-G2 Lollipop 5.0.2

Златев88

Аз съм твърдо зад була .... предпочитам  да има сателит BulgariaSat-1 отколкото да гледам тъпи американски филми. Успех!!!

Цец0

Какво общо има българския "спътник" с американските филми по HBO?
А следващата седмица ще бъде още по-топло....
Не ми се мисли просто :)

sky2

Цитат на: Златев88;380659Аз съм твърдо зад була .... предпочитам  да има сателит BulgariaSat-1 отколкото да гледам тъпи американски филми. Успех!!!
Ти не знам, ама те са зад теб и чакат само да се наведеш.

Златев88

Цитат на: Цец0;380660Какво общо има българския "спътник" с американските филми по HBO?
Прочети хубаво коментарите и ще видиш... ;;573 идеята е че оператора си е много хубав дори и без хбо

Цец0

След като е хубав му се радвай на воля....и си чакай сателита...
И чета, че си твърдо зад Була. Супер, но само гледай те да не застанат твърдо зад теб :)

Златев88

Цитат на: sky2;380661Ти не знам, ама те са зад теб и чакат само да се наведеш.
Бих сложил под тази фраза други dht и мобилни оператори :)

Veskop

Цитат на: Златев88;380664Бих сложил под тази фраза други dht и мобилни оператори :)
Златев,пише се DTH-Direct To Home ;)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Златев88

Цитат на: Veskop;380665Златев,пише се DTH-Direct To Home ;)
Забележката се приема, неволна грешка :)

ДТВБО

Аз сериозно взех да се замислям дали Булсатком не са гърци да го еа :s101

Ooo_Pepi

Цитат на: Цец0;380660Какво общо има българския "спътник" с американските филми по HBO?

Човека може би има предвид следното:
Вместо да се дават едни огромни суми на НВО, да се инвестират например в нещо по-смислено.
Аз така разбирам неговото мнение.
А по темата... нито НВО гледам нито каквото и да било... всъщност, в тия жеги гледам колко редовно зареждат биричка в магазина :lol15:
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Цец0

Какво значи да се дават огромни суми на HBO?
Нали не забравяш, че голяма част от тези суми си идват от клиентите които плащат цена, дори по-голяма от икономичния им пакет, за да го имат същото това HBO? Или е хубаво, когато клиента дава тези пари в касата и чрез инкасото отиват в банковите сметки на Булсат? Но пътя на част от тези пари от Булсат вече е труден и неприятен за някои хора?
Затова, че да говорите за суми, които биха били добри за инвестиция тук си е доста интересно :s101

Златев88

ЦецО, щом се е стигнало до тук явно парите от клиентите не стигат, а хбо не мисля ,че е толкова гледан канал. Аз лично през последните 3 год. съм гледал единствено game of thrones. Бгсат и лте до всяка точка мисля, че ще имат много по-голям принос и  може би по-ниска цена . А за лте да не говорим на колко хора ще е по нужно да го има навсякъде, отколкото хбо.

Цец0

Дали парите не са стигнали, дали се усвояват за нещо друго, а след това трудно им се дават няма как да знаем. Аз залагам на второто. :)

TUISTERa

Цитат на: Златев88;380676ЦецО, щом се е стигнало до тук явно парите от клиентите не стигат, а хбо не мисля ,че е толкова гледан канал. Аз лично през последните 3 год. съм гледал единствено game of thrones. Бгсат и лте до всяка точка мисля, че ще имат много по-голям принос и  може би по-ниска цена . А за лте да не говорим на колко хора ще е по нужно да го има навсякъде, отколкото хбо.

Айде да не говорим глупости а? Ти лично си гледал само игра на тронове, ама безплатно ли го гледа или си плати за хбо?!? Няма как да не стигат парите от абонати при положение , че от булсат си плащат за редовния брой абонати. Ама те не искат... Искат да плащат за по-малко, ама хбо искат реални бройки... ЛТЕ-то не го мисли , нищо общо с телевизията, освен да си гледаш на телефона бтв-то... бгсат-а ще литне не по-рано от 2016, а дотогава булсата ще си намачкат абонатите отвсякъде ли? И като ги засилят при виваком и мтел на 2-годишните договори какво ще спечелят от това?!? Дори и да имат проблеми с цените с хбо правилното в случая би било компромис от тяхна страна с цел задържане на абонатите до вдигане на сателита. Тогава вече те могат да извиват ръце. В момента от тях виждаме само мафиотски практики - подмяна на канали, спиране на услугите на клиенти, пълна дезинформация, клиента не знае нито какво се случва, нито какво ще се случва.
Имайте в предвид, че булсат за най-малко искат най-много - само за хбо хд и хбо комеди сд!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания