Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

HBO спря, повече няма да се предлага

Започната от veselinalex1, 10-06-2014, 21:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Златанов

Цитат на: moreg;380467Това HBO какво е в момента което върви?:s101

Аз затова питах какво става и дали официално няма да има HBO...

moreg

Цитат на: Златанов;380479Аз затова питах какво става и дали официално няма да има HBO...

Е ще има де ето пуснали са го, въпреки че то и с него и без него е все тая. То по тия канали, които са пуснати на мястото на HBO дават доста по интересни филми като гледам в сравнение с HBO, така че по добре да се задържи както е сега. Особенно тоя канал, който е сега на мястото на HD версията е сто пъти по-добре от HBO;;650
DM 920 UHD, DM 500 HD

dodo_pv

Цитат на: Зрител;380475...
Ако си купиш Мерцедес и се счупи и те компенсират с три Лади, как ти се струва?...

Ако НВО е мерцедес, алфа тв ще да е, сигурно, Бентли :s101
Човекът ни е писал какво решение са взели някои си някъде, вие го атакувате. Тъпо е. Не виждам проблем ощетените да си вземат парите обратно. Има си начини.

Зрител

И кои са начините? Водене на дела и оплаквания в разни псевдоинституции. Времето на повечето хора струва повече от 9 лв.

За да се запазят абонатите и за в бъдеще да "снасят", трябва действия от страна на оператора.

И странна методика да пускаш съобщения в неофициални места.

След, като представляваш дадена фирма, марка, трябва да си носиш критиките.
Цитат на: dodo_pv;380482Ако НВО е мерцедес, алфа тв ще да е, сигурно, Бентли :s101
Човекът ни е писал какво решение са взели някои си някъде, вие го атакувате. Тъпо е. Не виждам проблем ощетените да си вземат парите обратно. Има си начини.

ВалчоП

Ще има ли НВО или не?

GT-P5200 via Tapatalk
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Стивт

Цитат на: ВалчоП;380493Ще има ли НВО или не?

GT-P5200 via Tapatalk
Ще има, но най-вероятно само HBO...
САТ-ТВ Гоце Делчев
0899 77 88 68
http://xcomputersbg.com

TUISTERa

Цитат на: moreg;380480Е ще има де ето пуснали са го, въпреки че то и с него и без него е все тая. То по тия канали, които са пуснати на мястото на HBO дават доста по интересни филми като гледам в сравнение с HBO, така че по добре да се задържи както е сега. Особенно тоя канал, който е сега на мястото на HD версията е сто пъти по-добре от HBO;;650

Морег, две неща - никой няма да тръгне за 9 лева да води дела, на това разчитат и от оператора. Ами тези дето са предплатили за месеци напред? Ами хората в чужбина дето са платили за по година напред?
Второто нещо е това дето го викаш ти - хбо не струва, не ми пука... Да , ама на мене ми пука, и не си ти(нищо лично) човека дето ще ми каже дали си заслужава да гледам канал за който съм си платил... Както не можеш да ми кажеш каква бира да пия и какви вафли да ям...;;650;;650;;650 Много е некоректно от страна на буля да подменят картината на канала с друга без да уведомят абонатите си. В такива случаи си има клаузи в договора - 30 дневно предизвестие на сайта и на касите и чак тогава спиране на канала. Тогава даже и да мрънкам нищо не мога да им направя и вината че не гледам хбо ще си е само моя щото не съм ги сменил... В момента, вината че не гледам хбо е само тяхна!

moreg

Цитат на: TUISTERa;380497Морег, две неща - никой няма да тръгне за 9 лева да води дела, на това разчитат и от оператора. Ами тези дето са предплатили за месеци напред? Ами хората в чужбина дето са платили за по година напред?
Второто нещо е това дето го викаш ти - хбо не струва, не ми пука... Да , ама на мене ми пука, и не си ти(нищо лично) човека дето ще ми каже дали си заслужава да гледам канал за който съм си платил... Както не можеш да ми кажеш каква бира да пия и какви вафли да ям...;;650;;650;;650 Много е некоректно от страна на буля да подменят картината на канала с друга без да уведомят абонатите си. В такива случаи си има клаузи в договора - 30 дневно предизвестие на сайта и на касите и чак тогава спиране на канала. Тогава даже и да мрънкам нищо не мога да им направя и вината че не гледам хбо ще си е само моя щото не съм ги сменил... В момента, вината че не гледам хбо е само тяхна!

Туистер, аз си плащам HBO и съм го предплатил, но не ми дреме дали върви тоя канал неструва и и никога не е струвал, аз само сложих шота за да видят хората, че булсата са го пуснали и работи. Иначе, че няма какво да се гледа там няма и няма и да има. Тия новите канали са по-добре определено.
DM 920 UHD, DM 500 HD

Lafcheto

Аз плащам за НВО заради GO. И 50 канала да пуснат на негово място не ме бърка стига да не спрат достъпа до HBO GO :)

Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk

TUISTERa

Цитат на: moreg;380504Туистер, аз си плащам HBO и съм го предплатил, но не ми дреме дали върви тоя канал неструва и и никога не е струвал, аз само сложих шота за да видят хората, че булсата са го пуснали и работи. Иначе, че няма какво да се гледа там няма и няма и да има. Тия новите канали са по-добре определено.

Да бе, ясно, ама аз като съм платил за хбо що мислиш че съм платил? А ти защо си платил нещо което не гледаш и не искаш? Будала ли си или тарикат с вътрешна информация, че ще пуснат нещо по хубаво на негово място ? Айде малко теория... Фен съм на игра на тронове, нямам интернет, имам хбо... Какво правим?!?

антена

вчера забелязах на HBO HD два филма гледах нямаше лого?? да не ги пускат от Интернет?:lol15:
:itv:

Пламен Тачев

Цитат на: антена;380602вчера забелязах на HBO HD два филма гледах нямаше лого?? да не ги пускат от Интернет?:lol15:
Не бих се учудил! Все пак по Филм+ съм засичал филм със субтитри от преводаческите сайтове... (Oziris811 ви пожелава приятно гледане)... Колко му е и филма да дръпнат от Замундата...

spaice

Цитат на: антена;380602вчера забелязах на HBO HD два филма гледах нямаше лого?? да не ги пускат от Интернет?:lol15:
Няма лого защото това не е HBO, някой от измислените канали на булсат (Action+, Cinema+ и там още каквито бяха).
Същото е и на Cinemax.
По големината на субтитрите ще ги познаете.

лони1

Да вземат да си плащат коректно и да пуснат HBO HD и другите канали ! Тия измислените + канали дето ги пуснаха за да замажат положението не струват ! По зле са даже от ведомствения канал тв +, където няма нищо за гледане, а единствено са вихри  агента на Шесто управление на ДС под псевдонима Алберт /коритаров/, като ръси бясна антибългарска и протурска пропаганда !

garanciq

Да, HD приемник може да бъде допълнителен. Месечната такса е 1.90 лева  на месец с абонаментен план на основния приемник. Таксата за включване  на допълнителен HD приемник е 68 лева /еднократно/, а таксата за замяна  на SD допълнителен приемник с HD такъв е 58 лева /еднократно/.
Цитат на: лони1;380619Да вземат да си плащат коректно и да пуснат HBO HD и другите канали ! Тия измислените + канали дето ги пуснаха за да замажат положението не струват ! По зле са даже от ведомствения канал тв +, където няма нищо за гледане, а единствено са вихри  агента на Шесто управление на ДС под псевдонима Алберт /коритаров/, като ръси бясна антибългарска и протурска пропаганда !
Е таз система на света я нема!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания