Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

LTE - MAX TELECOM

Започната от аас, 20-05-2014, 21:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

gogo636

A1457

Sent from my iPhone using Tapatalk

uplevel

Ясно , ще чакаме развитие :)
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

sarivano

Цитат на: plevel;337490След ъпдейта към IOS 8 за Iphone 5, 5s получиха меню LTE вместо 3G,та пробвах карта на Max да пъхна в един Iphone 5s (A1533), хвана мрежата и след малко я загуби, забих настройките на APN ръчно пак нъцки.
Та ако има някой с Iphone, ъпдейтнат до IOS 8 от моделите за Европа 5S(A1457) или 5 ца (А1429) може да се пробва , хората в офисите имат карти за пробата, че моя A1533 e версия за USA и може това да му е проблема.

Цитат на: gogo636;337578Аз пробвах и наистина така става. Не знам обаче да не е от карата защото моята е от промоционалните.

Проблемът не е в сим-картата или във версията на 5s, а в сертифицирането на мрежата на оператора от Apple! 5S-А1457, купен от Мтел през май ,"хвърчи" на LTE в мрежата на МЕГАФОН( с наносим на МЕГАФОН ). Просто последната е сертифицирана от Apple и няма проблеми с нито eдно тяхно устройство с LTE. И няма нужда да "забиваш" никакви настройки,всичко си тръгва "на автомат":))
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

bu12tras

Не би трябва да има проблем, след като ipad air и ipad mini работят нормално в мрежата на Макс Телеком

Ooo_Pepi

Взех си сим карта на 20-ти май, ето вчера какво ми пуснаха на мейла:

ЦитатСпециално предложение

Благодарим Ви, че бяхте един от първите клиенти, избрали високоскоростните 4G LTE услуги!
В тази връзка, а и защото срока на услугата, която избрахте (4G4U) изтича в края на месеца, имаме специално предложение към Вас, с преференциални цена и условия:
Предлагаме Ви преференциална цена от 16.75 лв. на месец на услугата Easy Tab 30, която включва 30 GB на максимално достижима скорост
Ако желаете да се възползвате от предложените оферти, моля да ни пишете или да се свържете с нас на телефон 0999 111 (избира се от цялата страна).
Ние ще Ви изпратим новия договор по куриер, на посочен от Вас адрес, като куриерските разходи ще са изцяло за наша сметка.

Условия:

·         Офертата е валидна до 30.09.2014 г.
·         Всички посочени цени са в български лева, с включен ДДС.
·         Подновеният договор при специални условия влиза в сила от първо число на месеца, следващ месеца на подписването му и е в сила 18 месеца.
·         Офертата не може да се комбинира с други програми и промоции на Макс Телеком.
·         Преференциалната цена на месечния абонамент е валидна до изтичане срока на договора, след което договорът се преобразува в безсрочен при стандартните условия за ползване на избраната услуга, валидни към датата на сключването му.
·         Максимално достижимата скорост на достъп до интернет е до 75 Mbps за сваляне и до 25 Mbps за качване. След изчерпване на трафика на максимално-достижима скорост, преносът на данни се осъществява със скорост до 256 Kbps за сваляне и със скорост до 128 Kbps за качване, а самият обем на трафика е неограничен.
·         В случай на забава на задължението за плащане на една или повече от една абонаментна вноска, Макс Телеком има право да прекрати предоставянето на услугата при преференциални условия без предварително уведомление. В този случай занапред, са дължими месечни абонаменти в размер равен на стандартния размер за ползване на избраната услуга, валиден към датата на сключване на договора.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

gogyto

Цитат на: Ooo_Pepi;337752Взех си сим карта на 20-ти май, ето вчера какво ми пуснаха на мейла:

Аз лично не бих се обвързал в договорни отношения на този етап,явно такъв мейл и мен ме чака :)
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Веско

Аз не съм получавал!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

gogyto

Цитат на: Веско;337780Аз не съм получавал!

До края на месеца има време ;)
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Мастер Джедай

От една седмица насайта на Макс седи един надпис- "Гласови услуги, очаквайте скоро". Явно планират да пуснат такива преди края на годината. Това донякъде и обяснява избухването на Вива с последната им промоция- 2000 мин. и 10 GB нет за 30 лв. Такова нещо никой досега не е предлагал в БГ. Така че ще очакваме с нетърпение какви планове ще предложат Макс телеком:

http://www.maxtelecom.bg/bg/personal/4g-lte/glasovi/abonamentni

Мастер Джедай

Първият 4G LTE оператор в България  вече предлага високоскоростен мобилен интернет, но сега подготвя и  гласови услуги, научи nixanbal.com. За целта телекомът ще използва  по-различен подход и разработва собствено OTT решение (Over-The-Top).

OTT или Over-The-Top е софтуерно решение  от типа на Skype и Viber, чрез което абонатите на телекома ще могат да  осъществяват повиквания към всички номера, използвайки интернет връзка.
 Потребителите ще използват собствен  номер, започващ с код 0999, но интересното е, че няма да се изисква да  са в обхват на LTE мрежата на Макс. Връзката ще бъде възможна през  всякакви точки за интернет достъп - LTE или WiMax мрежата на Макс, през  Wi-Fi точки в града, дори през мрежа на друг оператор.
 Все още няма информация кога Макс ще  приключат с разработката на OTT решението и кога клиентите им ще имат  възможност да използват SIM картите си не само за мобилен интернет, а и  за разговори. Цените на услугата също не са ясни, но очаквайте детайли,  щом има такива.

Източник: http://nixanbal.com/lte-operatorat-maks-podgotvya-glasovi-uslugi-chrez-ott-reshenie

Цец0

Е тая "новина" определено ме развесели ;;516;;516;;516
Някои хора май ще се опитат с трици маймуни да ловят....:)

gogyto

Цитат на: Цец0;347267Е тая "новина" определено ме развесели ;;516;;516;;516

Да развеселява наистина, но като помислиш е доста хитро като за начало.
Дори и цената на разговор ще е уникално ниска, стига платформата да е желязна...

jack82

Цитат на: Цец0;347267Е тая "новина" определено ме развесели ;;516;;516;;516
Ей тука ще е далаверата догодина те за това толкова свалиха цените Мтел и Виваком 30-40 лева 2000 минути ;;675;;675;;675;;675се спукам от смях тия макс колко са заблудени
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

Цец0

Цитат на: gogyto;347275Да развеселява наистина, но като помислиш е доста хитро като за начало.
Дори и цената на разговор ще е уникално ниска, стига платформата да е желязна...
Не знам какъв балама трябва да бъдеш, за да плащаш за услуга, която може да си ползваш и безплатно.... Ама има една приказка - не е луд този, който яде баницата, нали? ;;basi;;basi;;basi

bokarium

Мен ме интересува ,дали някой ден ще предлагат мобилен интернет на висока скорост , само че с модеми чрез които да свързваме , всички компютри у дома ни ,но без това гадното дето , като изхабиш магабайтите и ти спада скоростта , ако махнат това ограничение няма да имат равни мисля аз .
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания