Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

LTE - MAX TELECOM

Започната от аас, 20-05-2014, 21:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bu12tras

Изчакай още малко и скачай на този Lenovo Vibe Z2 Pro , определено е топ клас и подържа LTE на MAX

tonivet

Аз това не разбрах - WCDMA едно и също ли е като UMTS и HSDPA или са различни технологии и телефона няма да може да работи с 3G мрежите в бг?

Мастер Джедай

Цитат на: tonivet;333050Lenovo Golden Warrior A8 / A806

Това ли е версията която работи с 4G в България?
3G ще работи ли с българските оператори?

Да, това е версията за Европа и съответно БГ. Поддържа както 3G честотите в БГ- WCDMA 900/2100 Mhz, така и FDD LTE на 1800 Mhz, на което са мрежите на Макс Телеком и Булсатком.

Версиите за Китай са означени като TD-SCDMA- това е китайското 3G. Китайското 4G се обозначава с TD-LTE.

bu12tras

Явно и в Пловдив ще стартират до края на годината. Днес обикалях из града и на доста места излиза мрежата.

gogyto

Цитат на: hitman;335822Явно и в Пловдив ще стартират до края на годината. Днес обикалях из града и на доста места излиза мрежата.

Щом излиза , значи си работи, трябва ти карта...
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Мастер Джедай

Нова промоция от МАКС ТЕЛЕКОМ- 30 GB LTE нет за 16 лв.

Макс телеком пуска 8 инчовия LG G Pad 8.0 LTE на цена от 399 лв. с  договор на 16 лв. такса. Срещу тези 16 лв. получавате още 30 GB на  максимална скорост и после неограничен на 256 к. Оферта без аналог от  тройния картел! Договора е за 18 месеца, вместо за 24!!

http://www.maxtelecom.bg/bg/za-nas/novini/Max-LG-G-Pad

http://www.maxtelecom.bg/bg/personal/4g-lte/mobilen-internet/4g-lte-planove/abonamentni-planove-s-tablet

Можете да вземете устройството и само за 99 лв. с договор на 43 лв. такса!

dtvbguser

Цитат на: Мастер Джедай;336995....

Бате вече при Макс ли си на щат?
Nixanball, mobilebulgaria, dtv и още няколко форума.
666, Milen, Milen еди кой си, Мастер Джадай и още няколко различни ника.

Иди кажи на твоите хора, че една нормална компания ПЛАЩА за ПОКРИТИЕ, КАЧЕСТВО и РЕКЛАМА с банери по сайтове и форуми, РЕКЛАМА по телевизията, а не на тролове ..

Нищо не се е променило в тази компания. Струва ми се че съм виждал този филм и му знам продължението WiMax :c040:

Влезте в 21 век и Европейския Съюз!

Рекламирайте колко сте добри, похвалете се че имате виждане за развитие на ПОКРИТИЕТО, а недей да ми обикаляш 20 сайта да казваш, че другите били зле та затова трябвало да се ходи при Макс. Троен, четворен картел.. :e085:

Няма кой да предостави информация дали тази компания има намерение да се развива като покритие, гласови услуги, ip телевизия, да се ангажира със срокове и подобни, ама плащат на тролове да пишат по форуми за някакви картели и за скорости достижими при 100 клиента.

1. Кажи ми кои градове са планирани за покритие през 2015;
2. Ще предлагате ли гласови услуги;
3. Национален роуминг?
4. Телевизия;
5. Покритие по магистралите;
6. Покритие по второстепенните пътища;
7. Покритие в по-малките, но градове;
8. Точни и конкретни дати за точките от 1 до 7.

Ей от това се интересувам аз като клиент, а не да ми казваш, че другите били лоши, че им били бавни скоростите, колко ограничавали и в какви картели участвали.

Ако нямате намерение да предоставите подобна информация, вярвам всеки може да си направи изводите дали сте нещо различно от предишния Макс с Wimax.

антена

http://tableti-bg.com/products/LG-G-Pad-8.3-V500.html

тук ги има свободно без договор така ..
:itv:

bu12tras

Този който си дал е друг не е същия , макс ще предлагат новия модел , с 3G и LTE

антена

аз не виждам смисъл?  аз имам рутер с тяхна карта и го ползвам на всички усторйства

uplevel

След ъпдейта към IOS 8 за Iphone 5, 5s получиха меню LTE вместо 3G,та пробвах карта на Max да пъхна в един Iphone 5s (A1533), хвана мрежата и след малко я загуби, забих настройките на APN ръчно пак нъцки.
Та ако има някой с Iphone, ъпдейтнат до IOS 8 от моделите за Европа 5S(A1457) или 5 ца (А1429) може да се пробва , хората в офисите имат карти  за пробата, че моя A1533 e версия за USA и може това да му е проблема.
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

bu12tras

Утре ще пробвам и ще ти кажа

антена

аз имам 4 на  Ios 7.2.1  няма такава екстра явно е за по новите

gogo636

Аз пробвах и наистина така става. Не знам обаче да не е от карата защото моята е от промоционалните.

Sent from my iPhone using Tapatalk

uplevel

Какво ти пише на задния капак? A...
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания