Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

HD Сателитен приемник Octagon SF8

Започната от doctuur, 21-04-2014, 10:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

doctuur

Колеги,някой да е запознат ,що за приемник е.Струва ли си ,да се вземе?

civica

По запознат от БГ продавача , едва ли има . Нов модел , прилична цена . Но и зависи какво очакваш и как и за какво ще го ползваш . ;)
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

НеКс

Струва ми се, че човека пита за мнение е не за общи приказки :s101
А това да го ориентираш към продавач за мнение е меко казано несериозно. Поне аз не знам продавач, който да не си хвали стоката :)
За приемника доколкото си спомням bullet преди време писа, че е с такъв. Мисля, че имаше добри първоначални впечатления от него и най-вече чувствителността на тунера. А и все пак си има поддръжка от OpenATV, което според мен си е доста важно.

doctuur

картина ,стабилност,емулатори, въобще струва ли си?

да , прав си ,продавача ми е ясен!колебаех се между него и криптобокс.сега съм със скай класик ,но много ми накъсва.

Mod edit: имаш опция от 30 мин да си редактиран всеки пост, не е нужно да пускаш постове един след друг!

BULLET

Приемника работи идеално! Ползвам го от няколко месеца и спокойно мога да кажа че си заслужава пари.Изключително бърз и надежден! Не е забивал нито веднъж.Има добра софтуерна подръжка! Работи с опен пли 4 и опен атв 4! Не на позледно място картината му е доста добра! Мога да я сравня с дриймбокс защото това имах преди, можеби една идея по добра а тунера в пъти по чувствителен даже и от ревизия м!!Успех! Заслужава си
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

yavor1

Цитат на: НеКс;317287Струва ми се, че човека пита за мнение е не за общи приказки :s101
А това да го ориентираш към продавач за мнение е меко казано несериозно. Поне аз не знам продавач, който да не си хвали стоката :)
За приемника доколкото си спомням bullet преди време писа, че е с такъв. Мисля, че имаше добри първоначални впечатления от него и най-вече чувствителността на тунера. А и все пак си има поддръжка от OpenATV, което според мен си е доста важно.
Не трябва да се обръща внимание на този клон на Тиесто, може и да е здравко ;)
Цитат на: civica;317286По запознат от БГ продавача , едва ли има . Нов  модел , прилична цена . Но и зависи какво очакваш и как и за какво ще го  ползваш . ;)
С такива спамерски постове и с продажби е стигнал до 2110 безмислени поста , на всяка манджа е мерудия :e085:

а и колко още ника има , никой не знае ;;516

doctuur

civica

Цитат на: yavor1;317293Не трябва да се обръща внимание на този клон на Тиесто, може и да е здравко ;)

С такива спамерски постове и с продажби е стигнал до 2110 безмислени поста , на всяка манджа е мерудия :e085:

OFF !

Да беше някой друг да го каже , добре , но точно ти - не мерси ! :worry:
 Колко ника - един ! Провери си го през който си искаш модератор , нали сте аверчета !

Цитат.... това да го ориентираш към продавач за мнение е меко казано несериозно

Имам съм нещо впредвид , а и мнението си е мое , не задължавам никого с нищо ! Аз , ако харесвам приемника , нищо не значи за друг - примери много . А за спам да не говорим ! :)
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

njor

Цитат на: yavor1;317293Не трябва да се обръща внимание на този клон на Тиесто, може и да е здравко ;)

Яворе,е ли клон или не?
Извинявай но твойто в момента е топичен пример на злонамерен спам.
Ако знаеш нещо го кажи,тук се питаше за мнение за приемник а не за мнение за колега.
И имай доблеста като говориш за някой да не бъде по начина: абе тоя май имаше сестра...
Имах по високо мнение за теб.Извинявай за личния пост.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

doctuur

Май , предизвиках спорове...Извинявайте . На този ден не се хапете !А аз просто исках мнение /да го взема или не/ от колеги които работят с него ,или са запознати.

njor

За парите си приемника е перфктен.:;810
Продавача също е коректен което не е никак маловажно.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

SatBox EOOD

Приемника наистина си заслужава парите,работи с чист опенпли и опен атв.Принципно няма смисъл да се продава калпава стока на висока цена,защото никой няма да купува и интерес няма нито за продавача нито за купувача,това относно мнението че "всеки си хвали стоката".
Който е решил да вземе Octagon SF8 няма да съжалява,гарантирам за това,така че смело;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания