Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Пазаруване от Китайски сайт

Започната от Jovanoty, Март 22, 2014, 10:19:08 PM

« назад - напред »

rico82

Цитат на: vgavrilov;345374Какви комисионни, към коя банка си?

При плащане с виза карта към PayPal или Aliexpress, все едно плащаш на пос терминал - няма такси.
Плащаш сумата в долари по курса на деня в банката и ти връщат долари пак по курса на деня. Може да има единствено някоя стотинка разлика от купува/продава.

Единствено ми взеха некви 16 стотинки за 16 лева, след като платих на *****та с укрански пари.

По принцип плащам с PayPal, но си имам и една виртуална виза за такива съмнителни за мен плащания. И на мен ми взимат някакви стотинки за з****та, но да речем тази разлика е от конвертирането от долари към украински хривни. На Aliexpress платих с визата. Сега проверих и разликата от това, което са ми взели и курса на долара за деня, в който съм поръчал е 3 стотинки. Не знам защо, но я има. Абе важно е да се въртят парите, язък само за телевизорчето :lol15: бях му намерил употреба.

gentu

Само един въпрос - докато на всички левчовци не им върнат парите китайците ли ще стои тази тема отворена?;;675
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

ВалчоП

Темата за заквасването на морето е вечна...
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

petar258

Цитат на: njor;345394Пращате си го в склад Англия и след това от там тук.Има десетки фирми за групаж за по 2 лева за килограм.А и продавача като види адрес Англия и стоката в много случай е друга.

Явно събират за погребението на боко,щото пратки препратени през Европа ги отварят и като видят че не е каквото е декларирано ги пускат през митница.

njor

Ти разбра ли за какво става на въпрос че и боко  намеси.:lol15:
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

petar258

Цитат на: njor;345472Ти разбра ли за какво става на въпрос че и боко  намеси.:lol15:

Споко и до теб ще стигне като ти задържат пратка с китайска стока уж идваща от Европа и с по-ниска обявена стойност. Много добре съм разбрал за какво става на въпрос а случващото се е пряко следствие от любовта ви към боко.

dzumba

Цитат на: petar258;345477е пряко следствие от любовта ви към боко.

Сега,остава да споменеш ти,чия любовница си?

vgavrilov

Цитат на: rico82;345397По принцип плащам с PayPal, но си имам и една виртуална виза за такива съмнителни за мен плащания. И на мен ми взимат някакви стотинки за з****та, но да речем тази разлика е от конвертирането от долари към украински хривни. На Aliexpress платих с визата. Сега проверих и разликата от това, което са ми взели и курса на долара за деня, в който съм поръчал е 3 стотинки. Не знам защо, но я има. Абе важно е да се въртят парите, язък само за телевизорчето :lol15: бях му намерил употреба.

За виртуалната виза - и аз така ;;513 , много е удобно и сигурно.
За тия 3 стинки - то като че ли цялата икономика в страната се крепи на тях
За :g0403: даже не се и надявах че ще пристигне, аз в последствие видях че е телевизор, мислех го за монитор.
神来收集剔不把他们的直升机

njor

Цитат на: petar258;345477Споко и до теб ще стигне като ти задържат пратка с китайска стока уж идваща от Европа и с по-ниска обявена стойност. Много добре съм разбрал за какво става на въпрос а случващото се е пряко следствие от любовта ви към боко.

Колега ти май имаш някакви комплекси от бат ти боко?И да уточним:никога не е ставало на въпрос да не се плаща мито (крайно време е да се научим да си изпълняваме задълженията към тая държава за да имаме основание и ние  да пледираме за задълженията и към нас).
Със пращането на пратката в Англия (например)се цели продавача да изпрати по качествена пратка и в повечето случай пратката пристига по бързо.Колкото до митото  когато надхвърли сумата там се плаща по банка и става много по лесно а у нас дали под сумата за обмитяване или над нея в повечето случай става едно разкарване по митниците и ходене по мъките.Типично по български.

vgavrilov

Цитат на: njor;345495крайно време е да се научим да си изпълняваме задълженията към тая държава

Прав си, но повечето си изпълняват задълженията всеки месец, но няма държава а само паразити.
Всеки ден минават контейнери със същата стока но се плаща мито за много по-малко, всички знаем как е, спомни си Веселото митничарско село, но не всеки го прави.

Цитат на: njor;345495в повечето случай става едно разкарване по митниците и ходене по мъките.

Точно три дни - манифести, документи некакви, мокри печати, плащане в определен клон на определена банка защото през on-line банкиране изискват мокър печат от банката на платежното, редене по гишета, те такива простотии като по комунистическо ма по-скъпо.
神来收集剔不把他们的直升机

vgavrilov

Случая е приключен:

Your Order has been closed because the supplier did not provide necessary  evidence. The payment will be refunded to you within 7-10 working days.AliExpress strives to continuously improve our trading environment. Thank you for your understanding and continued support.

Очакваме връщането на парите.
神来收集剔不把他们的直升机

themaster301

Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Pirat

dbox2 master

njor

Цитат на: Pirat;346237Много добра реклама:)

Да за половин милион долара.;;573

кокович

Цитат на: themaster301;346236Dерзайте! http://it.dir.bg/news.php?id=17887603
Ха, това румънския емаг бе. Подготвят аудиторията в БГ да ровят яко 3 дни из сайта им, данеби да вземат да "сбъркат" и тук .

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания