Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Пазаруване от Китайски сайт

Започната от Jovanoty, Март 22, 2014, 10:19:08 PM

« назад - напред »

участник

Рекламата е като прашката :
МНОГО ПОКАЗВА, ама и много скрива!!!
.

БОБИ

Значи е шменти капели, щом никой не е правил плащане през него!:s101

AGT

Ползвай си Paypal ако имаш възможност ! ;;650
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

БатеГойко

Някой да е пазарувал от този сайт?
http://www.everbuying.net/product1081969.html
И още едно въпросче,ползвал ли е някой таблет с 2 операционни системи като този от линка ?

deepd

Хах, точно вчера си поръчах същото от същия сайт,само че без 3G-то което е по-евтино разбира се - 167$, но още не са го одобрили явно заради забявянето в трансфера. Това с dual boot и на мен ми е интересно,затова погледнах няколко ревюта в тубата за други модели и изглеждаха добре - в смисъл много бързо става преминаването между двете системи,има опция с бутоните. В друг форум един колега също питаше за таблет за около 300 лева, но се беше насочил към Асусите и един Леново йога. Според мен този е доста нов н и няма превюта още, но иначе за Air II има(предишна версия).

БатеГойко

Цитат на: deepd;392368Хах, точно вчера си поръчах същото от същия сайт,само че без 3G-то което е по-евтино разбира се - 167$, но още не са го одобрили явно заради забявянето в трансфера.

Колега,пристигна ли таблета?

deepd

Предишното ми съобщение вече не е актуално, нещо се развали поръчката заради искане за потвърждение на карта с други средства - снимки на лична карта и други и затова се насочих към друг сайт,но към същия от линка с 3G версията и по-бързия процесор,а и вече май няма в наличност в горния линк. За съжаление не беше за мен, а за баща ми а той е далеч и няма как да споделя пряко мнение това ще стане след месец някъде. Но се свързах далечно с teamviewer към и двете системи андроид и прозореца и беше доста задоволително бърз и според негово мнение батерията се държи добре. По-подробно може да опиша след месец, но ако имаш въпроси питай.

БатеГойко

Цитат на: deepd;395775Предишното ми съобщение вече не е актуално, нещо се развали поръчката заради искане за потвърждение на карта с други средства - снимки на лична карта и други и затова се насочих към друг сайт,но към същия от линка с 3G версията и по-бързия процесор,а и вече май няма в наличност в горния линк. За съжаление не беше за мен, а за баща ми а той е далеч и няма как да споделя пряко мнение това ще стане след месец някъде. Но се свързах далечно с teamviewer към и двете системи андроид и прозореца и беше доста задоволително бърз и според негово мнение батерията се държи добре. По-подробно може да опиша след месец, но ако имаш въпроси питай.
Вече го няма на линка и аз видях.Може да ми пратиш на лични линк към сайта откъдето си го поръчал и колко ти излезе като крайна цена.10Х!

БатеГойко

Благодаря,deepd !
Не знам какви са тия печалби,които нашите търговци си начисляват,но този (коментирания по-горе) или подобен таблет едва ли ще му сложат цена под 500 лева.

mistreated

minideal имат на склад в Гърция няколко доста интересни телефона, главно на Xiaomi. Пращат с безплатна доставка в рамките на ЕС.

btrend

Не мога да не се изкажа по темата, като един маниак на тема онлайн пазаруване.. Като цяло почти не пазарувам от физически магазини, просто наистина си спестявам блъсканици, чакане по опашки и т.н.
Aliexpress ми е голяма краста, няма месец без да пусна поръчки от там :D  е, да ...чака се малко повече, но пък какво.
Дрехи и обувки пазарувам само онлайн, както от по принцип познатите магазини, които има в мола, така и от случайно онлайн магазини из фейсбук.
Пазарувам  и хранителни стоки и препарати също онлайн от supermag.bg
Общо взето май само до аптеката си ходя :D

Кайен

Здравейте,
Във форума има ли колега, живеещ в Букурещ и желаещ да помогне за купуване на климатик от там?

gandipg

Здравейте колеги
Някой вземал ли е DVB-s2/t2 приемник от китайските сайтове?

Примерно:s101
FREESAT V7 HD Receptor DVB-S2

donbaron

Приемничето не е лошо ама доста му вдигнаха цената имат си форум с постоянни ъпдейти по добрия вариянт е V8 тествал съм и двата приемника.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания