Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Въпрос за този "no name" приемник

Започната от Чачи, Февруари 05, 2014, 02:47:07 PM

« назад - напред »

Чачи

pe6o1975

Да , не е лош приемника но като ,че ли картината на HD каналите не е толкова добра като на ADB 2840 C (мое мнение).
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

славе

Имам същия и не става за нищо, тъкмо се загледаш в някое предаване се рестартира сам и започва да търси обновявания, мислех че е от опратора нещо но и при един приятел който е на друг оператор го пробвахме същата работа, работи 1 час и се рестартира и си губи каналите, търси нови,.... и накрая пак не е настроен, аз лично не съм ХИЧ доволен ако си заинтересуван да ти го продавам но не искам да те прецакам

фолкръм

Цитат на: славе;304385Имам същия и не става за нищо, тъкмо се загледаш в някое предаване се рестартира сам и започва да търси обновявания, мислех че е от опратора нещо но и при един приятел който е на друг оператор го пробвахме същата работа, работи 1 час и се рестартира и си губи каналите, търси нови,.... и накрая пак не е настроен, аз лично не съм ХИЧ доволен ако си заинтересуван да ти го продавам но не искам да те прецакам

Прати го на момчетата ще ти го оправят.Много са коректни!
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

славе

обаждах им се по телефона и ми казаха че при тях си е бил на ред, караха ме да му преинсталирам софта. , никаква разлика и след преинсталацията и сега си го блъскам от главата, не ми се занимава да ходя да се разправям с тях но излязоха некоректни, взех си 1 топфилд и забравих за случая

балката

Цитат на: Чачи;304375http://www.xcombg.com/index.php?page=products&product_id=656

Някой ползвал ли го е и имате ли преки наблюдения?
Приемника ако е нов има гаранция от фирмата разпространител.За парите които се продава си струва.В сравнение с боклуците и тоягите на близо на които не се знае с какъв софтуер са , този си е направо перфектен.Даже прави запис на флашка и може да се гледа на него!!!
Прабългарин

жоркин29

Цитат на: Чачи;304375http://www.xcombg.com/index.php?page=products&product_id=656

Някой ползвал ли го е и имате ли преки наблюдения?
По-измислен приемник несъм ползвал.Често забива,ако не е работил1-2дена след това изписва,че нямаш абонамент за услугата и т.н.Ако имаш вариант за друг със сигурност,ще е по-добре.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания