Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Олимпиадата в Сочи

Започната от БОБИ, Януари 20, 2014, 11:12:45 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

БОБИ

Вижте кои пращаме на екскурзия в Сочи

Треньорите и придружителите повече от спортистите

Стана ясен списъкът на българската делегация за Олимпиадата в Сочи. Зимните Игри започват на 7 февруари, а България ще бъде представена от 16 спортисти в 5 вида спорт. Най-много са биатлонистите - шестима, по четирима имаме в алпийските ски и ски бягането и по един в сноуборда и ски-скока.

Любопитство буди общият брой на участниците в родната делегация. Спортистите са по-малко от треньорите, шефовете и придружаващите лица. България ще има 16 спортисти и 21 други, в това число треньори, администратори и други. Любопитен е и броят на треньорите в биатлона - 4, които ще обслужват шестима състезатели.

Списъкът на делегацията на България за 22-те Зимни олимпийски игри в Сочи:

Спортисти:

Алпийски ски: Стефан Присадов, Георги Георгиев, Мария Киркова, Никола Чонгаров;

Ски бягане: Веселин Цинзов, Теодора Малчева, Антония Григорова – Бургова, Алексей Гридин;

Сноубордкрос: Александра Жекова;

Ски-скок: Владимир Зографски;

Биатлон: Красимир Анев, Михаил Клечеров, Мирослав Кенанов, Владимир Илиев, Иван Златев, Десислава Стоянова.

Треньори:

Виктор Жеков – сноуборд

Иван Каневчев – ски алпийски дисциплини

Расто Азнох - Ски алпийски дисциплини

Бор Шепец – техническо лице ски алпийски дисциплини

Пламен Недялков – ски бягане

Йорданка Гювийска – ски бягане

Емил Зографски – ски скок

Георги Фъртунов – биатлон

Красимир Дочев – биатлон

Александър Младенов – техническо лице - биатлон

Петър Петров - техническо лице - биатлон

Медицински екип:

Д-р Първан Първанов – лекар

Момчил Кинов – масажист

Ръководство на делегацията:

Стефка Костадинова – председател на БОК и ръководител на делегацията

Белчо Горанов – ген.секретар на БОК и зам.ръководител на делегацията

Румяна Динева – шеф на мисия

Екатерина Дафовска – олимпийско аташе и ръководител на отбора по биатлон

Административно управление:

Камелия Игнатова – администрация и международна дейност основен офис ,,Роза Кутор"

Тодор Шабански – пресаташе

Християн Янков – портокол и транспорт

Лилия Пандурова – администрация офис олимпийско село ,,Лаура"

Стоян

Делегацията не е голяма, спортистите са малко. Т.е. ръководството на делегацията да отговори да въпросите за ефективността на изразходваните финансови средства за подготовка, класиране и участие. Защо толкова малко спортисти са се класирали? Ама то като гледам летните температури през януари навън, зимният ни спорт върви към закриване :hammer:

roro91

Гледам в списъка го няма Волен Сидеров.
Значи ще се изложим в рамките на нормалното :s101
Подпис : [SIGPIC][/SIGPIC]

Хигс бозон

Тереза Маринова ще ни отсрами :)

Veskop

Цитат на: roro91;300805Гледам в списъка го няма Волен Сидеров.
Значи ще се изложим в рамките на нормалното :s101

Те тия "спортисти" са достатъчни!Абонати за списъка на незавършилите и за последните места!Аз не знам,като ги зная що са некадърници са,защо въобще изобщо харчат "народна" пара?:s101
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Стоян

А бе кое в България е наред, че и олимпийските ни делегации, било те спортни или телевизионни... :lol15:

Хигс бозон

Путин ще разпореди - на братския Български народ - 5 златни медала.

Досев

Цитат на: Стоян;300774Ама то като гледам летните температури през януари навън, зимният ни спорт върви към закриване :hammer:

И в Сочи е много топло. Гледам от руски сайт за периода 28 януари - 5 февруари темп. в Сочи ще бъде от +4 С нощем до +12 С следобед.  
 Не ги знам какви ски ще карат...на трева и кал сигурно? :s101

Да вземат да я преместят олимпиадата в Москва там ще бъде минус 9.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Стефо

Цитат на: Veskop;300808Те тия "спортисти" са достатъчни!Абонати за списъка на незавършилите и за последните места!Аз не знам,като ги зная що са некадърници са,защо въобще изобщо харчат "народна" пара?:s101
Предполагам знаеш олимпийския девиз на Пиер дьо Кубертен: "Не е важна победата, важно е участието"! Та и ние барабар Петко с мажете :);;650;;650;;650

Veskop

Цитат на: Стефо;300847Предполагам знаеш олимпийския девиз на Пиер дьо Кубертен: "Не е важна победата, важно е участието"! Та и ние барабар Петко с мажете :);;650;;650;;650
Знам,ама това участие "златно" излиза...

roro91

Така де - отказахме тъпата Евровизия сега да откажем и Олимпиадата! :)
Подпис : [SIGPIC][/SIGPIC]

Veskop

Цитат на: roro91;300850Така де - отказахме тъпата Евровизия сега да откажем и Олимпиадата! :)
ами да,още един резил по-малко!лятната олимпиада ни струваше 60 милиона доколкото си спомням....а резултатите ги видяхме!

jovito

Цитат на: Досев;300839И в Сочи е много топло. Гледам от руски сайт за периода 28 януари - 5 февруари темп. в Сочи ще бъде от +4 С нощем до +12 С следобед.
Не ги знам какви ски ще карат...на трева и кал сигурно? :s101

Да вземат да я преместят олимпиадата в Москва там ще бъде минус 9.
само дето алпийските  дисциплини и биатлона,ще са в Кавказ,който са на стотина километра Сочи

Хигс бозон

Жекова и Зографски имат капацитет да ни изненадат.

jovito

Цитат на: Veskop;300852ами да,още един резил по-малко!лятната олимпиада ни струваше 60 милиона доколкото си спомням....а резултатите ги видяхме!
по тая логика да закрием и Цесекато,а,или там е друга бира

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания