Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Препоръчайте ми Combo DVB-S/S2; DVB-T2 Спешно!

Започната от Dalavera, Януари 16, 2014, 01:17:48 PM

« назад - напред »

Dalavera

Здравейте колеги!
 Много спешно ми се налага да закупя Combo DVB-S/S2; DVB-T2 приемник. Знам, че е писано много в много теми но нямам никакво време да чета и да анализирам. За това моля за вашите бързи и точни насоки и предложения. Няма ограничение в цената. Като ограниченията за приемника са - да не е Linux и продукт на Golden Media. Приемника да е по възможност, колкото се може повече user friendly , защото той ще се ползва от възрастни хора. Естествено аз ще го настройвам но те ще го експлоатират. Хубаво ще бъде ако за приемника има софт с ЕМУ за това което е останало. :) Също така ще бъде много хубаво ако приемника може да се закупи от търговската мрежа на София. Благодаря ви!  ;;650
Парабола 1,4м.; Inverto IDLR-QUDF00-CLASC-OPP; 30W - 50E;

4oker

******* OPTIMUSS 3IN1 ето това е добро,като цена и като за "възрастни хора". Лесен за управление.
Нищо не знам,само се уча

jika

Цитат на: 4oker;299899******* OPTIMUSS 3IN1 ето това е добро,като цена и като за "възрастни хора". Лесен за управление.
AMIKO HD8840 цената му е малко по солена, но Т2 тунера е доста по добър от на ОПТИМУСА 3в1.Казвам го от опит.

Dalavera

@4oker благодаря ти за предложението OPTIMUSS 3IN1 Разгледах клипчета с него, но с менюто му няма да могат да се оправят хората. За тях е много сложно, минава се от един прозорец към друг. Не е за тях. А и в известна степен е много близко до това на GM, където пък аз го неща.

@jika благодаря и на теб. Този AMIKO HD8840 в България от къде може да се закупи?  Свестен магазин да е. Гледам повече в чужбина се продава.
 ;;650

jika

Цитат на: Dalavera;299928@4oker благодаря ти за предложението OPTIMUSS 3IN1 Разгледах клипчета с него, но с менюто му няма да могат да се оправят хората. За тях е много сложно, минава се от един прозорец към друг. Не е за тях. А и в известна степен е много близко до това на GM, където пък аз го неща.

@jika благодаря и на теб. Този AMIKO HD8840 в България от къде може да се закупи?  Свестен магазин да е. Гледам повече в чужбина се продава.
 ;;650
Аз го купих от Продавалник след препоръка на друг колега.Търговеца е много позитивен дава фактури и 2 години гаранция, за София ти го носи на място.

сателита

и
И къде е адреса на магазина.После как ще го намерим да се се заяждаме .

jika

Цитат на: сателита;299938И къде е адреса на магазина.После как ще го намерим да се се заяжме .
Уникомс трейдинг

Dalavera

Този AMIKO HD8840 ако не греша не е ли с DVB-T тунер? На мен ми трябва приемника да е с DVB-T2 тунер. :s101

jika

Цитат на: Dalavera;299958Този AMIKO HD8840 ако не греша не е ли с DVB-T тунер? На мен ми трябва приемника да е с DVB-T2 тунер. :s101
Тунера е Т2 проверено на Сръбския мукс на 31-ви канал .

Dalavera

Цитат на: jika;299966Тунера е Т2 проверено на Сръбския мукс на 31-ви канал .

Намерих това http://www.unicomstrading.com/sthd-8840 прав си тунера е Т2. Този приемник как е с каката като клиент, с ЕМУ-то на 39,0Е?
 Имаш ли наблюдения от него как се справя със свободните програми на 16,0Е? Набирал ли си всички свободни програми от 16,0Е?

jika

Цитат на: Dalavera;299979Намерих това http://www.unicomstrading.com/sthd-8840 прав си тунера е Т2. Този приемник как е с каката като клиент, с ЕМУ-то на 39,0Е?
 Имаш ли наблюдения от него как се справя със свободните програми на 16,0Е? Набирал ли си всички свободни програми от 16,0Е?
Каката и емуто са ок даже има и ау, 16е не ми е интересен.

Dalavera

Цитат на: jika;299982Каката и емуто са ок даже има и ау, 16е не ми е интересен.

То и на мен не ми е интересен 16,0Е ама за един "отбор" бабки стана напечено около него. За това питам, как се държи там приемника, всички ли свободни програми може да набере и да са работещи? ;;650

jika

Цитат на: Dalavera;300003То и на мен не ми е интересен 16,0Е ама за един "отбор" бабки стана напечено около него. За това питам, как се държи там приемника, всички ли свободни програми може да набере и да са работещи? ;;650
Не знам;;650

Dalavera

Цитат на: jika;300005Не знам;;650

ОК! Благодаря! Разбирам! ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания