Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали

Започната от БониБо, Януари 15, 2014, 06:16:41 PM

« назад - напред »

Ачо

Оставаха ми 5 месеца до края,но преподписах за една година,за 2 не можело,защото ще дължа неустойка,а за една не.Само цената стана с 1лев нагоре,но всички канали тръгнаха веднага,барабар със турските бози.Това е положението,пак извиване на ръце.
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

солаков

Цитат на: an;530223На кой не му изнася... Не е като да няма избор.

Скандално глупав коментар.. тия дето си плащат най-скъпият пакет за телевизия какво ще ги правим? Спират се канали, не ти свалят от таксата, а имаш договор още за 18 месеца например... :e085:

vasilstf

На мен вече ми се обадиха с "персонално" предложение. ;;650

Владимир1965

Половината от новите канали днес ги пуснаха да се гледат .

an

7/8 TV HD, EK HD и Канал 3 HD.

Чък Норис

Появиха се The Voice HD и Magic TV HD, при мен не се отварят.

Ачо

Цитат на: Чък Норис;532198Появиха се The Voice HD и Magic TV HD, при мен не се отварят.
Отварят се след преподписване за 2год.От началото на месеца са със нови пакети и това е причината,така ми обясниха в офис на А1.

http://www.dtv-bg.com/showpost.php?p=530164&postcount=316
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

SERHI1970

Да имат да чакат!:)
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

vasilstf

Аз им сложих кръста на телевизията и интернета. ;;650

an

За мен при музикалните канали е по-важна музиката отколкото качеството. TV1 HD е свободен.

дрим

Цитат на: Ачо;532208Отварят се след преподписване за 2год.От началото на месеца са със нови пакети и това е причината,така ми обясниха в офис на А1.

http://www.dtv-bg.com/showpost.php?p=530164&postcount=316
Аз съм с преподписан договор от този месец и при мен не се отварят. Не ми се звъни пак на А1, най-много бонуса от 250MB да ме чака да го активирам отново :)

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

an

Би трябвало да се отварят. Аз бих отишъл да им напомня.

дрим

Обадих им се,

уж всичко е активирано и би трябвало да го имам, ще прескенирам и ще пусна картите да се ъпват отново.
За сега само 200MB бонус активирах, мислех си, че са 250, ама са го намалили и важи само 7-дни, намаляват гювеча :):):):):)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

mistor

Цитат на: дрим;532245Обадих им се,

уж всичко е активирано и би трябвало да го имам, ще прескенирам и ще пусна картите да се ъпват отново.
За сега само 200MB бонус активирах, мислех си, че са 250, ама са го намалили и важи само 7-дни, намаляват гювеча :):):):):)

Абслолютно вярно . Всичките "големи" са царе на измишльотините . Никой не може да ги стигне . При действащ договор за фул пакет да ти искат преподписване или нещо да не работи , особено когато няма промяна в цената на фул пакета .
То какво ли ни е наред , че да се чудим защо с тези "оператори" е така

ЗЗлатев

Интересно ми е, при това положение, какво ли пише на редовете със ситния шрифт ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания