Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали

Започната от БониБо, Януари 15, 2014, 06:16:41 PM

« назад - напред »

spaice

Реално няма ситен шрифт. В моя договор си има допълнителни приложения, в които са описани гарантираните канали в основния пакет.
Има си приложение за каналите от допълнителните пакети - MAX Sport Plus, Diema Xtra, HBO, Cinemax, Play HD, Max SD, Max HD  и т.н.

Отделно си има приложение за А1 Explore.

Трапера

Само при мен ли каналите на Дискавъри-Анимал планет, Дискавъри, Дискавъри Sci и ID Xtra  са с черен екран.

Както HD, така и SD версиите.

Да пресканирам ли или явлението е масово ?

Цец0

Не е само при теб :)

Светльоо

Масово е. И при мен (София) не работят каналите на Дискавъри. При опит да се започне чат с онлайн сътрудник на А1, попадаш на съобщение: "Уважаеми клиенти, До 24.08.2020 г., каналите Discovery Channel SD &HD, Animal Planet SD & HD, Discovery Science HD, ID Xtra SD & HD и TLC ще бъдат временно недостъпни поради технически затруднения. Благодарим Ви за разбирането!".

Ако обаче на Xplore телевизията им, върнеш малко назад, успяваш да гледаш каналите, или поне при мен става така.

БАМБУЧА

Многооо... пара им спрях от 1 август.По тяхна вина и гледам -Не са си научили урока :-) :- ) ;;513;;650
Искам да се уча;)

Енигмус

Цитат на: Трапера;537223Само при мен ли каналите на Дискавъри-Анимал планет, Дискавъри, Дискавъри Sci и ID Xtra  са с черен екран.

Както HD, така и SD версиите.

Да пресканирам ли или явлението е масово ?

Да ,масово е .И аз ги нямам в провинцията . Изписва "услугата не е достъпна " .Дали са си платили правата  за тези канали А1 ми е чудно за кабелните им абонати (бившите blizoo) ???

TUISTERa

По скоро им е изгорял някой приемник и чакат да дойде новия. На отт-то на минус може да работи понеже ползват някой нелегален намачкан източник , който не е за основните потоци. При дискавъри има бюрокрация и техническо време, но за сметка на това всичко им е уредено предварително. При тях 3 месеца преди да се смени логото на някой канал има уведомление, да не говорим за сателити и честоти... Но ако се наложи някой инженер да ти свърши работа също се чака малко повече време (до седмица дори)

Милео

Работят ли ви каналите на Дискавъри в кабелната на Близу?

TUISTERa

Абе , кой нормален ще сложи "peд" в забранените думи ?

Балканец

Ред-Червено-Чорба забранена дума. Всичко е точно ;)

vasilstf

Цитат на: Милео;537325Работят ли ви каналите на Дискавъри в кабелната на Близу?
Що не прочете последните десет мнения в същата тема прeди твоето?

vasilstf

Цитат на: TUISTERa;537345Абе , кой нормален ще сложи "peд" в забранените думи ?
Заради "рeд" и "прeди" не става.

TUISTERa

Цитат на: TUISTERa;537271При дискавъри има бюрокрация и техническо време, но за сметка на това всичко им е у***ено п***варително. При тях 3 месеца п***и да се смени логото на някой канал има уведомление, да не говорим за сателити и честоти..
Тука 3 думи ми цензурира, направо ми промени мнението :
уpедено, пpедварително и пpеди :)

111111

Цитат на: TUISTERa;537373Тука 3 думи ми цензурира, направо ми промени мнението :

е думата "eди" по каква логика е цензурирана?
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

vasilstf

Цитат на: TUISTERa;537373Тука 3 думи ми цензурира, направо ми промени мнението :
Абе щом курорт минава, значи не всички са цензурирани.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания