Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали

Започната от БониБо, 15-01-2014, 20:16

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

Пинк Пантер

IDX е с бг аудио .

Milenrec

То на тия май само тоя канал им е преведен изцяло ,говоря за HD разбира се!

Дато

Цитат на: Milenrec;362846То на тия май само тоя канал им е преведен изцяло ,говоря за HD разбира се!
Discovery Showcase HD пък дори няма БГ аудио или субтитри пътечки.

veselinalex1

754000 24 kitchen hd
            fox live hd
746000 id extra hd
            evrosport 2 hd
8020000 fox crime hd
Това е за кърджали в момента тече апдейта.

БониБо

Съобщение по БНТ1 в аналоговия пакет за Пловдив и региона:
"Уважаеми клиенти, с цел да се освободи капацитет за добавянето на нови HD канали, от аналоговата схема ще отпадне програмата TLC - за Пловдив и региона. Програмата е достъпна във всички цифрови абонаментни планове на blizoo. При промените е възможно част от аналоговите канали да бъдат с разменени позиции - не е необходима пренастройка на телевизорите, освен ако не сте подредили програмите ръчно в избрана от ваш последователност. Трябва да се настроят Первый канал и Армения ТВ."

Защо се премаха TLC, а не Армения ТВ...?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Златанов

Щото с арменци не се спори, особено като има алтернативи.
Доказано, че арменската трябва да я има, дори да е последния останал аналогов канал. И без това е уникална мацаница, тоест и на аналог и на цифра е същата помия. Освен това, домакините са таргета в случая. Ще надуят главата на мъжете си за TLC, а не клиентите да напълнят офисите и да им запалят телефоните.

veselinalex1

Реално кога се очакват тези канали да бъдат пуснати,ако някой знае да сподели.

TUISTERa

Цитат на: veselinalex1;363701Реално кога се очакват тези канали да бъдат пуснати,ако някой знае да сподели.

Реално -
ЦитатКърджали, Панагюрище и Козлодуй

24/03/2015

Вторник

ЦитатОчаквайте от април в новите абонаментни планове на blizoo или като допълнително платени телевизионни добавки следните HD ТВ канали:

Тоест - между 24 март и началото на април :) Само не ми е ясно кои са "НОВИТЕ" абонаментни планове :)

Златанов

Правят някакъв разширен пакет HD+SportHD или нещо подобно. Диема и другите, които излъчват, нещо такова.
На мен ми звъняха вчера, да ми обясняват как щели да ми опростят задължението, ти да видиш, и как сменили цялата мрежа /долна лъжа/, ако пак им стана абонат на нета, че нямало да има проблеми и някаква кифла "лично се ангажирала с това";;573
Като ѝ съобщих, че лъже доволно и че главната разпределителна шахна и шкаф са съответно пред портала на къщата ми и колата ми редовно е паркирана отгоре през деня, а шкафа ми е на разстояние да го целя с ракетки от тераса и тази млъкна :worry:

TUISTERa

Цитат на: Златанов;363708Правят някакъв разширен пакет HD+SportHD или нещо подобно. Диема и другите, които излъчват, нещо такова.
На мен ми звъняха вчера, да ми обясняват как щели да ми опростят задължението, ти да видиш, и как сменили цялата мрежа /долна лъжа/, ако пак им стана абонат на нета, че нямало да има проблеми и някаква кифла "лично се ангажирала с това";;573
Като ѝ съобщих, че лъже доволно и че главната разпределителна шахна и шкаф са съответно пред портала на къщата ми и колата ми редовно е паркирана отгоре през деня, а шкафа ми е на разстояние да го целя с ракетки от тераса и тази млъкна :worry:
Те с тоя пакет са всеизвестни :) КЗК и КЗП ще ги наредят пак...

preslav

С пускането на нови канали,може би се подготвят за IPTV,която предстои да тръгне при близалките.

TUISTERa

Цитат на: preslav;363720С пускането на нови канали,може би се подготвят за IPTV,която предстои да тръгне при близалките.

Пускането на нови канали по никакъв начин не е обвързано с IPTV услуга ;;513 При кабелните оператори пускането на нови канали е свързано с оскъпяване на цялостния пакет, ако каналите са в отделен пакет, то не е никакъв проблем да се пускат. Това е. IPTV си е IPTV ...

Чък Норис

Цитат на: preslav;363720С пускането на нови канали,може би се подготвят за IPTV,която предстои да тръгне при близалките.
И как си го представяш това IPTV по коаксиала и най-вече какъв е смисъла?

Златанов

Хахах, те нета не могат си оправят, IPTV щели да пускат...
Когато имат оплакване от нет, въртят TAP-ове като луди, докато влезе в норми модема:lol15::lol15::lol15:

макс+

Някой знае ли какви нови пакети ще предлагат от април?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания