Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали

Започната от БониБо, 15-01-2014, 20:16

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

preslav

Цитат на: Продуцентът;363732И как си го представяш това IPTV по коаксиала и най-вече какъв е смисъла?
Най-вероятно услугата няма да се предлага само в мрежата на оператора.

sarivano

Цитат на: preslav;363766Най-вероятно услугата няма да се предлага само в мрежата на оператора.

Това предположение от серията: "Опашката" на 40E и руските туристи там ли е? ))))) Кой точно Оператор ще допусне чужда IP телевизия в мрежата си?!?
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

preslav

Цитат на: sarivano;363833Това предположение от серията: "Опашката" на 40E и руските туристи там ли е? ))))) Кой точно Оператор ще допусне чужда IP телевизия в мрежата си?!?
Не знам подробности,кога и как,но ще има.

sarivano

Цитат на: preslav;363835Не знам подробности,кога и как,но ще има.

Аха, "Не човек, а желязо-измънка агентът-фашист")))))

Като не знаеш Кога и Как , що Вярваш, че ЩЕ..? Предположение без Основание граничи знаеш с какво)))
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

любимец75

Искам да попитам , ако някой знае защо все още в Козлодуй ги няма новите HD телевизии , които трябваше да се появят още на 20.03.2015година , моля да сподели .

TUISTERa

Опитай с оператор. Може би ще ти дадат информация, добре е след това и тук да кажеш какво са ти казали :) Да не са ви забравили вас?

bate_dino

Цитат на: любимец75;363848Искам да попитам , ако някой знае защо все още в Козлодуй ги няма новите HD телевизии , които трябваше да се появят още на 20.03.2015година , моля да сподели .
Съгласно графика от сайта на Близу утре ще ви оправят:
Цитат
                    Козлодуй, Бургас и Сл. Бряг

27/03/2015

Петък

любимец75

Искам да питам и за още нещо -някой знае ли защо полето за потвърждение на регистрацията във форума на близу е напълно празно .
Питам за това , защото това ми пречи да си направя регистрацията там .
И накрая да благодаря на госпожата за бързият отговор .

valseat

AzerSpace 1/Africasat-1A 46°E

AzTV, İTV, İdman Azərbaycan, Mədəniyyət преминават от 30 март на 11175 H 27500. / такава информация премина на Idman/.

дрим

Ихаааа, даже SMS получих със съдържание:
ЦитатZdraveite, na 31.03 puskame novi HD kanali. Ako ne gi otkrivate,  napravete prenastroika na televizora si!Za pomosht - 070043700 ili  help.blizoo.bg

Бравос!
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Joe

Аз също го получих. Остава сега да го пуснат.

Sent from my cell phone

любимец75

Здравейте , първо искам да кажа , че тази нощ наистина получих ъпдейт и новите HD програми вече се появиха и при мен - но за съжаление само като честоти , тоест само име на телевизията  / програмата / , без картина .
И второ -защо не получих отговор на последният ми въпрос .

дрим

Цитат на: любимец75;363986Здравейте , първо искам да кажа , че тази нощ наистина получих ъпдейт и новите HD програми вече се появиха и при мен - но за съжаление само като честоти , тоест само име на телевизията  / програмата / , без картина .
И второ -защо не получих отговор на последният ми въпрос .

Ами реално са си написали, че на 31 ще ги пуснат, значи това, което при теб е излезнало, са приготовления за съответния старт.
Не си получил отговор на втория си въпрос поради следните причини:
1) Това не е официален форум на Близу
2) В следствие на първото никой не е длъжен да ти отговаря
3) Никой не ползва тяхната страница и затова на никого не му пука какво има там
4) и т.н.

:)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

митака31

Да ли някой вече може да сподели на какви честоти ще се излъчват в мрежата на Близо в София новите канали - ID Extra HD, Eurosport 2 HD, 24 kitchen HD, Fox Crime HD, Fox Life HD.

kometata

Колеги,
Някой да има проблем с Discovery HD Showcase?
При мен само звук, няма картина и после изписва, че е кодиран, докато другите в пакета на Discovery са ок. Това не е свързано със сегашните промени защото съм така от много време, но не намирам тема където да го пусна. Отделно според Близу и те нямали канала като се обаждах сега, въпреки, че им обясних че аз съм така от 1г :) та реших да питам и тук.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания